עם מעוות!!!

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

LordOfSpells

New member
לא אמרתי שלא קיימת ישות.

אבל גם אם כן, נראה לך הגיוני כל השטויות האלו שכתובות בתנ"ך? [לא אמרת ישכל התנ"ך שטויות, אמרתי כל השטויות שכתובות בתנ"ך, בבקשה לשים לב להבדל.] וכן, גם אני נכלל במשפט. מודה אני בחרפה בהאשמותייך.

קראת פעם תנ"כ?

קראת פעם תנ"כ עם פרשנות מסורתית? קראת פעם תנ"כ בעיניים מאמינות יותר ופחות ספקניות?

LordOfSpells

New member
כן, קראתי.

סבי זכרונו לברכה היה הרב הראשי של הישוב שלו... יש לי מושג על השורשים. ומתוך המושג הזה בעיניים פקוחות אני יכול לומר בקול רם וגאה: בולשיט.

"סבא שלי היה רב"

מצטערת, אבל זה לא אומר כלום על מה שאתה יודע. סבא שלי יודע המון דברים, שלי אין שום מושג בהם.

יש לי תשובה פשוטה בשבילך

בעם יש הרבה מאד אנשים. אלה שצועקים על הפרת זכויות אדם כשצה"ל הורס בית של מחבל הם לא אותם אנשים שבעד הפינוי. הראשונים הם שמאלניים קיצוניים ופצפיסטים, ואלה שבעד הפינוי סה"כ רוצים
שלום

mjlk

New member
חחחחחחחח שלום?!

שלום?!?! עם מי את רוצה שלום בדיוק?!?! אתם לא מבינים שיש לנו עסק עם מפלצות! מ-פ-ל-צ-ו-ת! "בני אדם"(אם אפשר בכלל לקרוא להם ככה) שהולכים לפוצץ אנשים! הולכים לעשות פיגועים! הולכים להרוג ילדים נשים וטף!!! הולכים להרוג כל מה שנקרא בדרכם! עם המפלצות האלה אי אפשר לעשות שלום!!!! הם הצהירו בעצמם "גם אחרי הפינוי אנחנו לא נפסיק!" איזה מין שלום?! אתם עיוורים למה שקורה???? ואם תעלו את הטיעון, "טוב אז לא שלום, אבל לפחות שצה"ל יצא משם, כי זה "בזבוז" של כוחות על כמות קטנה של מתיישבים", יש לי כבר תשובה! אחרי הפינוי המתאבדים יהיו קרובים יותר ללב ישראל! ואז מה?? אז נפנה גם את באר שבע? את אופקים?!?ואז אנחנו נצטרך הרבה יותר כוחות ביטחוןןן!!! אתם פשוט עיוורים למצב....

z dead

New member
אתה היסטרי...

ומייקל ג'קסון לא מלך..אולי מלכה.

TheOrion

New member
נמנמנמ

אוח, שאני אשמור... צורת הדיבור שלך. עזוב את מה שרצית להגיד. צורת הדיבור שלך מחליאה אותי. הטענות שלך לא מחדשות דבר וחצי דבר, אלא מהוות חיזוק לעובדה שככל שההתנתקות מתקרבת, כך נהיות הסיבות נגדה תלושות יותר ויותר מהמציאות. עצוב לי שזה מה שקורה. אבל היי, בסוף ההודעה אני קורא את החתימה שלך, ומבין שאני צריך לסלוח לך
.

אני מסכים עם הרוב

אכן אי אפשר לעשות שלום עם הערבים, כי כמו שאבו-מאזן הידיד הכי טוב שלנו ברשות אמר, היעד הוא ירושלים. אבל הם לא יקרבו ללב ישראל, כי עכשיו שישראלים לא יהיו בשטחים אפשר יהיה לעשות נתק יותר מוחלט בין השטחים לישראל, כך שיהיה יותר קשה לעבור. וחוץ מזה מייקל ג'קסון לא זכאי, שני מושבעים כבר אמרו שהצביעו בעדו בגלל לחץ של האחרים ולא כי הם האמינו שהוא באמת זכאי (כידוע צריך שיהיה פה-אחד להחלטות כאלה אז אם הם לא היו נכנעים ללחץ אולי הוא היה יוצא אשם)

OMER G17

New member
הם לא יהיו יותר קרובים כי גוש קטיף

לא מגן עליי!!!!!!!!!!!

I A F02

New member
באמת עם מעוות!

באמת עם מעוות, יש בעם המעוות הזה קבוצה שמתעקשת להקשיב לשטויות שאיזה רבי מטיף בהם (מזכיר מאוד את הפאנטים המוסלמים). הקבוצה הזאת לא מבינה שאי-אפשר לשלוט על עם אחר, מתישהו זה התפוצץ. אותה קבוצה בעם המעוות שלנו, לא מבינה שאי אפשר להשאר שם לנצח, יבוא יום ובכל זאת נצא משם (רק אחרי עוד אלפי, עם לא יותר הרוגים!).

נצמט

New member
מבחינה בטחונית

אם את חושבת שמבחינה בטחונית צריך לצאת משמה, אז מה תגידי על זה שהרמט"כל לשעבר, וראש המוסד לשעבר, ועוד הרבה מאוד קצינים בכירים טוענים שביטחונית זה לא נכון בכלל לצאת מעזה! שגם הם "פנאטים קיצונים ששומעים לרבי שלהם"?...

nooshP

New member
נגיד שגם אותם אנשים אמרו שקרית

שמונה תושמד מקטיושות כשיצאו מלבנון... וכולנו ראינו מה קרה...או יותר נכון, מה לא קרה...

Cornflakes

New member
כלומר

לא צריך לשמוע לדברי אנשי הביטחון. אולי זה מסביר כמה מהדעות שלכם.

גברי 22

New member
זה לא אומר שזה לא יקרה

וכל הטרור הפפלסטיני שקרה בשנים האחרונות הם תוצאה ישירה של הבריחה מלבנון

TheOrion

New member
כבר הבהרנו פה בפורום

שהאינתיפאדה אינה תוצאה של הנסיגה מלבנון. למעשה, חיסכון של יותר מ-150 חיילים בשנה, זו התוצאה של הנסיגה מלבנון. חיים שקטים של תושבי קרית שמונה(והישובים האחרים בסביבה), זו התוצאה של הנסיגה מלבנון. 5 קטיושות(או 6) ב-3 שנים, לעומת 60-70 קטיושות בשנה, זו עוד תוצאה של הנסיגה. הטרור הפלסטיני תוכנן ונרקם עוד קודם לכן. ישראל בחרה להתעלם מהראיות לו, ולכן לא טיפלה בו. אם היו מסתכלים על מה שקורה בשטח, היו מטפלים בו הרבה לפני שפרצה האינתיפאדה.

mnv

New member
בטח מול צבא גדול

שיכל להשמיד צבאות של מדינות אחרות שבאו להשמיד את ישראל ברח מפני ארגון מחבלים מסכן שירה טילים מיושנים (כשלנו יש טילים מתקדמים) על יישובי ישראל אם צבא ישראל היה משמיד את המחבלים כמו שמלך ירדן (שיודע איך לטפל באחים שלו) עשה לא היה צריך לברוח מלבנון...

למעלה