עם 4 ילדים. להשאר בארץ? לעבור לארצות הברית? לאן?
התבקשתי להתחיל שרשור חדש בעניין זה:
בהמשך לשרשור הקודם בנושא מעבר לארהב עם 4 ילדים ( 15,11,8,5)
מתאפשר לנו לעבור לארהב, צריכים להחליט תוך חודשיים.
מדובר על מזרח ארהב. יש לנו אפשרות לבחור, די גמיש...
בעלי מאודדד רוצה כבר כמה שנים, זו כנראה הזדמנות אחרונה בשל הגיל של הבכור שלי ...
גרנו בקלופורניה לפני 16 שנה למשך שנתיים, הבן הבכור שלי נולד שם, ואז חזרנו לארץ.
רק בשנה האחרונה הסכמתי לשמוע על האפשרות לחזור לארהב.
עצוב לי להגיד את זה אבל אחרי המלחמה האחרונה, אני בחרדות מהמצב הבטחוני בארץ. יש לי 3 בנים והמחשבה לשלוח אותם לצבא בזמן מלחמה מדירה שינה מעייני,גם המצב בארץ עכשיו עם גל הטרור מפחיד, לפחות אותי.
בעוד כחודשיים נצטרך להחליט סופית, להשאר בארץ או לעבור , ואז לאן... קשה להיות במקום הזה כהורה שצריך לחשוב על טובת כולם...
מה דעתכן? אילו הייתם בנקודה שלי ? עם 4 ילדים ואפשרות לבחור....
מישהי מתחרטת שעברה לחול? מה חסר לכם כמשפחה? מי בעד מי נגד? אני יודעת שזו החלטה אישית ויש המון פרמטרים, אבל ככל שיהיה לי יותר מידע יהיה לי יותר קל להחליט וגם לאן לכוון...
תודה
התבקשתי להתחיל שרשור חדש בעניין זה:
בהמשך לשרשור הקודם בנושא מעבר לארהב עם 4 ילדים ( 15,11,8,5)
מתאפשר לנו לעבור לארהב, צריכים להחליט תוך חודשיים.
מדובר על מזרח ארהב. יש לנו אפשרות לבחור, די גמיש...
בעלי מאודדד רוצה כבר כמה שנים, זו כנראה הזדמנות אחרונה בשל הגיל של הבכור שלי ...
גרנו בקלופורניה לפני 16 שנה למשך שנתיים, הבן הבכור שלי נולד שם, ואז חזרנו לארץ.
רק בשנה האחרונה הסכמתי לשמוע על האפשרות לחזור לארהב.
עצוב לי להגיד את זה אבל אחרי המלחמה האחרונה, אני בחרדות מהמצב הבטחוני בארץ. יש לי 3 בנים והמחשבה לשלוח אותם לצבא בזמן מלחמה מדירה שינה מעייני,גם המצב בארץ עכשיו עם גל הטרור מפחיד, לפחות אותי.
בעוד כחודשיים נצטרך להחליט סופית, להשאר בארץ או לעבור , ואז לאן... קשה להיות במקום הזה כהורה שצריך לחשוב על טובת כולם...
מה דעתכן? אילו הייתם בנקודה שלי ? עם 4 ילדים ואפשרות לבחור....
מישהי מתחרטת שעברה לחול? מה חסר לכם כמשפחה? מי בעד מי נגד? אני יודעת שזו החלטה אישית ויש המון פרמטרים, אבל ככל שיהיה לי יותר מידע יהיה לי יותר קל להחליט וגם לאן לכוון...
תודה