עמדותיי בנושא קדימה והליכוד.

surfEU

New member
וואו את חיית לילה...

נו אז בסוף את מסכימה בדיוק עם מה שאמרתי נתניהו נוקט מדיניות ניצית (ימנית) והוא יוותר/יאלץ לוותר על המינימום הנדרש לי זה נשמע כמו סיסמא, פחות כמו משהו ראלי

mean girl 16

New member
לא הבנתי למה לא ריאלי..

מה שנדרש לוותר עליו באופן ריאלי- על זה הוא יוותר לא יותר ולא פחות. למה זה לא ריאלי? אתה רוצה לוותר על יותר ממה שצריך? ואם כן, מאיזו סיבה? הסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה שמישהו ירצה לוותר על יותר מן הדרוש היא פרו ערבית ולא אחרת. אני חושבת על מקסימום ביטחון ליהודים ולא יותר מזה.

surfEU

New member
אני חושב שלביבי אין מדיניות אמיתית

הוא לא הולך לוותר על מינימום, בעצם הוא לא הולך לוותר על כלום כל מה שהוא אומר זה כדי למשוך מצביעים מהמרכז אני לא חושב שאפילו האנשים שבחרו בו לראשות הליכוד חושבים שבאמת נתניהו יבצע איזשהו וויתור, לא סתם הוא לא מצליח למשוך בוחרי מרכז, פשוט לא מאמינים לו. הוא נוטה לימין ונתמך בידי קבוצת המורדים בראשות לנדאו. לאנשי המרכז לא נראה שנתניהו בשל בעצמו לעשות מהלך מדיני עצמאי ללא לחץ אמריקאי

mean girl 16

New member
אבל יש עובדות בשטח.

נתניהו תמיד היה מנהיג מתון ושקול והוא הוכיח את זה וכל שאר הדברים שאתה אומר- זה נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך בהם. כי הם פשוט חסרי בסיס. פרט לניחושים מטורפים שלך, אין לך על מה להסתמך. על סמך מה אתה אומר שהוא לא יוותר על כלום? על סמך פעולות העבר ראינו שכן. על סמך ההווה הוא אומר שכן, והוא גם מדינאי חכם ושקול ויודע בדיוק על מה צריך לוותר. לא יעזור כמה תדמית קיצונית תנסה להדביק עליו- בנימין נתניהו הוא אדם חכם ושקול והוא יודע שצריך לקבוע גבולות ברורים יותר ממה שאתה מבין בזה. הוא גם מבין בבעיה הדמוגרפית ובדרכים לפתרונה יותר ממה שאתה מבין. מה שאתה אומר, הוא הלא רציונאלי. על סמך מה אתה אומר: "לאנשי המרכז לא נראה שנתניהו בשל בעצמו לעשות מהלך מדיני עצמאי ללא לחץ אמריקאי". שאלת חבר מרכז? בתור אחת שרואה את זה מקרוב מאוד אתה טועה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן.

surfEU

New member
אני לא יכול לשכנע אותך ואת לא אותי

ידוע לכולם שנתניהו התנגד לתוכנית ההתנתקות ידוע לכולם שנתניהו טען שלא הוא החזיר שטחים אלא רבין חתם עך ההסכמים והוא רק היה "מחוייב לעמוד בהסכמים שנחתמו" ידוע שנתניהו נתמך על ידי קבוצת המורדים בליכוד אנחנו יכולים להמשיך ולהתווכח, אבל זה לא ישנה את העובדה שרב הציבור (בינהם אני) רואה את נתניהו כימני ולכן ביום הבחירות לא אצביע עבורו אם אני צודק והסקרים יתבררו כנכונים, שרון יקבל את השלטון אם את צודקת נתניהו יזכה

wertr

New member
גם ליברמן ידפוק את ביבי

ליברמן, בניגוד לביבי, נתפס כאיש אמין ויש לו משנה פוליטית סדורה, מה שאין למזגזג.

surfEU

New member
דרך אגב, נתניהו ממש לא מתון

הוא ימיני מאוד ורחוק מהמרכז לגבי זה שהוא חכם, יש טרוריסטים חכמים אז זה לא מדד מדובר כאן באידאולוגיה נתניהו מייצג את הימין הקיצוני הוא כבר נכשל פעם אחת, ופרש אין לי מושג למה הוא מנסה לחזור שוב אבל אין לו סיכוי, אחרי הכשלון בבחירות, אפילו בליכוד יתנערו ממנו

mean girl 16

New member
זה כל כך לא נכון

נתניהו התנגד לתוכנית ההתנתקות אבל לא בגלל שהוא לא מוכן לפשרות. הוא חשב שההתנתקות היא לא דבר נכון לעכשיו ויכול מאוד להיות שהוא צדק. ובליכוד לא יתנערו ממנו, אתה יכול להמשיך לחלום.

wertr

New member
אם ביבי ייכשל בבחירות כצפוי ישלפו

בליכוד סכינים ארוכות ויזמברו את ביבי. לביבי יש הרבה אויבים המחכים לשעתם.

mean girl 16

New member
לא.

כולם צופים עוד בחירות בעוד שנה-שנתיים. כששרון יפרוש. אני סמוכה ובטוחה שאולמרט לא יאסוף רוב בכנסת. ביבי כן.

wertr

New member
לא. שיטת הבחירות תשתנה בע"ה

לאזורית-רובנית ואז ביבי יהיה ראש ממשלת הווילה שלו בקיסריה.

למעלה