עמוד ענן וזה...

tali44

New member
באסה..

אבל ככה זה המערביים הנאורים, הם חיים בסרט שייכון שלום עולמי.

Shiri from the block

Active member
דווקא לוסי היא לא כזאת או לא אמורה להיות כזאת..
היא מאוד מעורבת פוליטית ויודעת מה קורה בעולם, לא סתם כמו הסלבס האלה שאומרים משהו מפגר שהם באמת לא יודעים כלום.

לכן זה מפתיע אותי לראות אותה אומרת משהו כזה..

tsou

New member
מעורבות פוליטית

זו ערובה לתמיכה בישראל ממתי?

Shiri from the block

Active member
זה מה שחשבתי
מי שמבין בפוליטיקה יודע טוב מאוד מה קורה בארץ ומבין אותנו ובצד שלנו.
אבל לוסי הוכיחה לי שאני טועה..

SHE RA

New member
לא בטוח תבדקו

הטוויטרים הבאים ושוב אני עדיין מאמינה שהיא כתמה שם בצורה נטרלית שמשתלכת לגבי שתי הצדדים

SHE RA

New member
הנטרליות זו בהחלט בעיה

שרשרתי למטה עוד טוויטרים שהיו בנושא מהדף שלה משהו יותר עדכני

SHE RA

New member
עוד טוויטים בנושא

מהטוויטר של לוסי אז לפני שאני מדביקה פה .. מה שאני הבנתי שהיא בעד שלום בישראל גם מצד הפלאסטיים כלומר .. היא אמרה שמה שקורה בישראל יכול ומשפיע על כל העולם וששלום בישראל מאוד חשוב ואז מישהו אמר מה עם הפלאסטינים שבמלחמה כבר 50 שנה ובתגובה אליו היא אומרת שהיא חושבת שהם שחקן גדול "מהשלום בישראל" אתה לא חושב? ... מה שהבנתי מזה שחשוב לה שבישראל יהיה שלום ושזה גם תלוי בפלאסטינים .. אבל בסהכ עד כמה שזה כביכול ניטרלי לדעתי אפשר להגיד שהיא תומכת בשלום של ישראל היא לא שונאת אותנו או משו כזה
מה אתם חושבים?
בקיצר הנה השיחה בטוויטר

Hilit W kranenburg‏@hilitkranenburg

@RealLucyLawless do you really think its a one way ticket? What about the hundreds of missiles thrown from Gaza Strip? pic.twitter.com/lKmOWvSg

21 בנוב׳Lucy Lawless‏@RealLucyLawless

@hilitkranenburg Oh, no. We see it.

21 בנוב׳Hilit W kranenburg‏@hilitkranenburg

@RealLucyLawless thank you for telling! and your opinion about it?

21 בנוב׳Lucy Lawless‏@RealLucyLawless

@hilitkranenburg What happens in the Middle East may affect all of us. The whole world needs a lasting peace in Israel.

22 בנוב׳monkey boy‏@FREAK2020

@RealLucyLawless big fan, but in reply to ur comment about Israel's peace.. what about Palestine's on-going war for the last 50 years?

23 בנוב׳Lucy Lawless‏@RealLucyLawless

@FREAK2020 well, I would think they are a major player in 'Peace in Israel', wouldn't you say?

21 שע׳Matt Wolfie Smith‏@matt27776

@RealLucyLawless @FREAK2020 Just 2say that "throwing rockets" is about right & it's hard to wage war from the worlds largest open air prison

16 שע׳Julia DeRoussie‏@JujuDeRoussie

@RealLucyLawless Lucy, a vote'll take place at UN to recognize Palestine as a non-member state and would help in the Peace processus.

15 שע׳adi deutscher‏@adi_15

@matt27776@FREAK2020 you guys are hating 24/7? wow. that must be tiresome. Why don't you try and invent something? @RealLucyLawless

spukipuki

New member

אני לא באמת מבינה מה היא מנסה להגיד...

מבחינתי זה כמו נאום של פוליטיקאי שמפחד להביע דעה ברורה מחשש מדעת קהל.
אני לא חושבת שהיא שונאת, ממש לא.. פשוט כמו כולם- לא מעוניינים במלחמות אבל גם לא יודעים ממש איך למנוע אותם, רק מצביעים על "מה-לא-בסדר". להגיד שהפלסטינים הם "שחקן גדול" זה ברור מאליו.. השאלה היא למה היא מתכוונת.

למעלה