עמוד שיתוף מקומות מעניינים לדייטים

Michael Shtern

New member
עמוד שיתוף מקומות מעניינים לדייטים

הי חברים,
יצאתי ללא מעט דייטים בתקופה האחרונה ופתאום הבנתי שאני הולך לאותם המקומות שוב ושוב.
החלטתי שצריך לגוון קצת, אז פתחתי עמוד שיתוף מקומות מעניינים לדייטים. מוזמנים להצטרף ולשתף לרווחת כולם.
https://www.facebook.com/datelocator

ommerl

New member
נצל"ש!! (
)

רציתי לשאול אתכם- מה אתם חושבים על דייטים?

מדברים הרבה מקומות על דייטים: מקומות לדייטים, מי משלם, איך לעשות רושם, וכו' וכו' וכו'.

נראה לי שהקונספט שלי לגבי דייטים מאוד מאוד שונה. פעם אחת יצאתי עם מישהי לדייט (לפני כמה שנים) וזה הוביל למערכת יחסים דיי שטחית. והפעם השנייה הייתה בכיתה ז' אז לא נחשב.

מערכות היחסים המשמעותיות שלי מעולם לא התחילו מדייטים. וזה כולל בנות שהכרתי במקומות בילוי (וכולל את בת הזוג הנוכחית שלי
)

אז למה ההתעקשות ב"שיח הציבורי" שדייטים זו הדרך להכיר בני ובנות זוג? אפשר להכיר בכל מקום ולמצוא סיבות להיות ביחד שאינן לשתות קפה/בירה/לרקוד/לראות סרט בקולנוע...

אז בחזרה לסקר: מקומות ל"דייטים" סטייל עומר לוין:
בבית- זה המקום האהוב עליי. אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות איזה סרט שרוצים, לשתות בירה בקיץ או שוקו בחורף ולאכול פופקורן. אפשר לעשות ארוחת ערב מעניינת. אפשר מלא דברים. זה הבית! ואם זורם- המיטה כל כך קרובה. בחורף הכי הכי טוב: אפשר להתכרבל סביב התנור עם שוקו חם ואם יש הפסקת חשמל- בונוס רציני.

בחוץ- לא חייבים לצאת לדייט רשמי בבית קפה או משהו כזה. אפשר לשבת בפארק נעים, במעיין (אם אתה מושבניק/גר במבשרת/גר ליד מעיין), בחוף. מי שגר ליד הים, בקיץ בחוף- הכי טוב. לא לשכוח אבטיח ובולגרית (אבל שהבחורה לא תקנא בבולגרית!).

בגדול- הרי נפגשים אחרי איזושהי היכרות בסיסית. אני ממליץ לחשוב מה שניכם אוהבים או עושים ועל בסיס זה להיפגש. אפשר אפילו להיפגש לטיול עם הכלבים. זה לא חייב להיות "דייט" ואפשר להכיר ככה מצוין.

ommerl

New member
נ.ב: זו פעם ראשונה שאני עושה נצל"ש בכל שנותיי בתפוז

אמנם בכל מקום יש גברים אבל לרוב הם לא פנויים

וגם אם כן צריך להיות מאד חברותיים בכדי להכיר אדם זר ולפלרטט.
לכן כשפונים לאתרי הכרויות - יודעים שהאנשים אמורים להיות פנויים לקשר.
ולכן עושים דייטים איתם

ommerl

New member
אני אישית לא אוהב אתרי היכרויות

אני מעדיף היכרות פיזית מיידית. אפשר לדעת יותר מהר אם אני מתחבר לאנרגיה של הבחורה ורוצה להכיר אותה יותר או שאני מעדיף לחפש אנרגיה חדשה במקום אחר אם אני נמצא פיזית ורואה אותה. בגלל זה היכרות דרך אתר היכרויות דורשת פגישה במקום נייטרלי.. "דייט" (אני לא מדבר על אנרגיות במובן רוחני. אני מתכוון לווייב שעובר. לאינטואיציה).
&nbsp
אם את מכירה את הבן אדם מההתחלה במציאות זה יכל להתגלגל לקשר אינטימי שיכל להתגלגל לזוגיות בלי לעבור דרך תהליך הדייטינג. ככה היו רוב או כל הקשרים הרציניים שלי.
&nbsp
מצד שני, אני אישית מאוד אוהב להיות חברותי. זה לא משהו שנולדתי איתו. למדתי להיות כזה. אני מאמין שכל אחד יכל ללמוד אם זה מעניין אותו.

כשנמצאים בעבודה קבועה ומצומצמת מבחינת אנשים

קשה להכיר.
בגיל מסויים לאנשים אחרי צבא/טיול/אוניברסיטה
שלא אוהבים פאבים ודיסקוטקים
אין הרבה ברירות

חוץ משידוכים של משפחה וחברים ואינטרנט וספיד דייט - ארועי פו"פים כאלה

ommerl

New member
אולי כל מה שכתבתי מתאים לאנשים בגיל שלי

אבל מה, בגילך אין מסיבות ואין מפגשים חברתיים? אני בטוח שיש. את חברה שלי הכרתי במסיבה שארגן חבר טוב שלי בגג שלו. לא מועדון או בר.

Michael Shtern

New member
דייט לא חייב להיות רשמי

מבחינתי כל יציאה עם בחורה בתחילת הקשר היא דייט. גם לשבת בבית ולראות סרט זה סוג של דייט.
בדרך כלל אבל זה לא מתאים כדייט ראשון או שני אלא עם כן באמת יש משיכה חזקה ונוצר אמון במהירות.
&nbsp

ommerl

New member
ההגדרה של דייט

השאלה היא באמת איך מגדירים דייט. מאיזה שלב של היכרות זה כבר לא נקרא דייט?
ברור שכשהזוגיות ברורה (כלומר ברור לשני בני הזוג שהם בזוגיות) אז זה לא נקרא דייט.
&nbsp
ואין ספק שחייבים להיות בקרבה פיזית כדי שתתפתח זוגיות.
אבל האם כל פעילות משותפת שהיא לפני שהזוגיות ברורה ויציבה היא דייט?
&nbsp
שתי מערכות היחסים הכי רציניות שלי התחילו במראית עין של סטוץ. לכן קשה לי לקרוא לפעילויות משותפות שהיו אחרי זה "דייטים" (על אחת כמה וכמה שהן לא היו ממוסגרות כדייטים. כלומר- לא התלבשנו יפה והלכנו למקום בילוי כמו דייט "סטנדרטי").

אם זוג נשוי יוצא למסעדה זה גם דייט

אני חושבת שדייט זה כשצד אחד מזמין צד שני
לבילוי חיצוני

לא יודעת מה החלטתי לגבי הזמנה של מישהו לבית לראות סרט
אם זה דייט או לא

ommerl

New member
הבנתי. אני פשוט לא קורא לזה דייט.

אני יוצא גם עם חברים לבילוי חיצוני. אם זה לפני זוגיות במטרה ליצור זוגיות זה נקרא דייט בעיניי ואם כבר יש זוגיות- זה פשוט בילוי.

ommerl

New member
אני חושב שההבדל הוא גם במטרה וגם בשלב של ההיכרות.

כלומר- כשהזוגיות ברורה ויציבה זה כבר לא דייט בעיניי. אפילו אם זה יציאה רומנטית למסעדה מושקעת עם בגדים יפים ויין יקר.
&nbsp
בכל מקרה- אני מדבר בפוסט רק על השלב של ההיכרות הראשונית בלי קשר להגדרה הנרחבת יותר או פחות של דייטים.
כלומר על התפיסה של דייט בתור הפלטפורמה היחידה להיכרות בין גברים לנשים.

Michael Shtern

New member
אתה צודק, אבל

לא חייבים להתלבש יפה בשביל דייט. גם לצאת להשתחשך בים זה דייט.
אני לפחות מגדיר דייטינג כמפגשים לפני יחסי מין, אחר כך זה כבר זוגיות. אז ברור שאם שוכבים בפגישה הראשונה אז מערכת יחסים מתחילה בלי דייטים לפני.
&nbsp

ommerl

New member
סבבה. אני מסכים עם ההגדרה הזאת

אחרי סקס וכשברור שזו זוגיות ולא סטוץ- זה כבר לא נחשב דייטים. קראתי לזה בשם כללי יותר "כשהזוגיות ברורה".
&nbsp
גם על פי ההגדרות שהצגת- רוב המערכות יחסים המשמעותיות שלי (והלא משמעותיות..)היו בלי דייטים...

למעלה