נצל"ש!! (
)
רציתי לשאול אתכם- מה אתם חושבים על דייטים?
מדברים הרבה מקומות על דייטים: מקומות לדייטים, מי משלם, איך לעשות רושם, וכו' וכו' וכו'.
נראה לי שהקונספט שלי לגבי דייטים מאוד מאוד שונה. פעם אחת יצאתי עם מישהי לדייט (לפני כמה שנים) וזה הוביל למערכת יחסים דיי שטחית. והפעם השנייה הייתה בכיתה ז' אז לא נחשב.
מערכות היחסים המשמעותיות שלי מעולם לא התחילו מדייטים. וזה כולל בנות שהכרתי במקומות בילוי (וכולל את בת הזוג הנוכחית שלי
)
אז למה ההתעקשות ב"שיח הציבורי" שדייטים זו הדרך להכיר בני ובנות זוג? אפשר להכיר בכל מקום ולמצוא סיבות להיות ביחד שאינן לשתות קפה/בירה/לרקוד/לראות סרט בקולנוע...
אז בחזרה לסקר: מקומות ל"דייטים" סטייל עומר לוין:
בבית- זה המקום האהוב עליי. אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות איזה סרט שרוצים, לשתות בירה בקיץ או שוקו בחורף ולאכול פופקורן. אפשר לעשות ארוחת ערב מעניינת. אפשר מלא דברים. זה הבית! ואם זורם- המיטה כל כך קרובה. בחורף הכי הכי טוב: אפשר להתכרבל סביב התנור עם שוקו חם ואם יש הפסקת חשמל- בונוס רציני.
בחוץ- לא חייבים לצאת לדייט רשמי בבית קפה או משהו כזה. אפשר לשבת בפארק נעים, במעיין (אם אתה מושבניק/גר במבשרת/גר ליד מעיין), בחוף. מי שגר ליד הים, בקיץ בחוף- הכי טוב. לא לשכוח אבטיח ובולגרית (אבל שהבחורה לא תקנא בבולגרית!).
בגדול- הרי נפגשים אחרי איזושהי היכרות בסיסית. אני ממליץ לחשוב מה שניכם אוהבים או עושים ועל בסיס זה להיפגש. אפשר אפילו להיפגש לטיול עם הכלבים. זה לא חייב להיות "דייט" ואפשר להכיר ככה מצוין.