עמוד שיתוף מקומות מעניינים לדייטים

satori79

New member
התייאשתי מדייטים בבתי קפה

את הבנות זוג שלי אני מוצא בקבוצות טיולים דרך הפייסבוק. ודווקא יוצא שאני פוגש שם בנות איכותיות עם ראש פתוח ואהבה לטבע. הן רואות מי אני, אני רואה מי הן...מוצאים את הכמה דקות לשוחח לבד כאן ושם.. ואחרי זה יש המשכיות או שלא.

אתמול יצאתי שוב עם מישהי שפגשתי בטיול שישי-שבת לצפון, זו הייתה אולי הפעם השנייה שלישית שנפגשנו לבדינו. פעם אחת הלכנו לים, פעם אחרת לסרט, ואמש להופעה בבר... והעניינים כבר מתחממים והופכים לרציניים.. :) ואחרי פרידה כואבת, זה מגביר את החיות ותחושת החיוניות בתוכי.

הנשים שאני פוגש בדייטים...מחזירות לי תשובה של "תשמע, אני מבולבלת..." וכדומה.. שאני לא מצליח להבין מה זה אומר לגבינו וגם ככה הן נראות לי "מתוסבכות משהו" - אפילו יותר ממני..., אבל בדייטים כאלו של בית קפה ומסעדות דרך אתרי הכרויות ואפליקציות שונות - יש שפע של בנות לצאת איתן, ואז.. אחת הולכת, אחרת מגיעה. דייט אחד, שניים, ואז זו הולכת ואחרת מגיעה וחוזר חלילה, ושוב חוזר הניגון.

בטיולים..יש גם הזדמנות להוכיח את עצמך כבן זוג פוטנציאלי..כמו לעזור במקומות מסוימים שקצת קשה לה בהם ושאפשר לתת יד לגברת ולהיות ג'נטלמן, או להכין קפה או פנקייקים לחבר'ה בקמפינג..להיות מאצ'ו מבלי להיות אידיוט. סוג של מוטו. :)

האווירה אחרת... משוחררת יותר כאשר אתה מטייל בטבע, בהנאה. אין את האווירה של דייט בבית קפה שיש בה משהו מחניק..

סאטורי תעשה לי ..פאנקייק

ommerl

New member
אני בעד

להכיר בנות במסגרת משהו שהוא תחביב שלך- זה מצוין. כבר מההתחלה יש לכם בסיס משותף, עניין משותף. וזה לא במסגרת מחשבתית של דייט. היא לא צריכה לחשוב על זוגיות. היא לא צריכה לחשוב אם אתה מתאים להיות אבא לילדים שלה. היא יכולה להנות מהרגע ולתת לזה להתפתח בלי כל הלחץ סביב דייט.

מסכימה בנושא התחביבים

בעיני דייטים זו אופציה לא רעה. הבעיה בדייט רשמי שזה מקשה להיות טבעי. היו לי דייטים כיפים ומוצלחים מאד ואחרים מביכים עד דמעות, ולפי דעתי זה אימון מעולה למי שלא יוצא להכיר ספונטנית את הצד השני.

ommerl

New member
חבל שלא מכירים ספונטנית. זה ממש כיף וממלא באנרגיות חיוביות

גם אם זה לא למטרת היכרות זוגית. זה כיף (לפחות לי זה כיף) להכיר אנשים חדשים. לשמוע מה הם עושים בחיים ומה האינטרסים שלהם ומה מעניין אותם. אפשר ליצור ככה גם קשרים עסקיים.

ommerl

New member
אני יודע. זה תלוי במוטיבציה

אני הייתי מאוד מופנם אבל רציתי ללמוד ליהנות מאינטרקציות ומאנשים והצלחתי.
&nbsp
אני עוד מקרה קל יחסית. יש בחור שמלמד דינמיקה חברתית שהייתה לו חרדה חברתית. הוא הוציא את עצמו מהחרדה והיום את לא מאמינה עליו שהייתה לו חרדה חברתית. הוא מרצה מול קבוצות גדולות, הוא חברותי, מצחיק, משדר הרבה כנות.
&nbsp
אז אם רוצים- אפשר הכל. זה תלוי כמה אנרגיה את מוכנה להשקיע וכמה את מוכנה להתמיד. יש אנשים שהתוצאה שווה להם.

בטוחה שזה מתגמל

ואני עובדת על שלי קשה מאד, למרות שלהיות חברותית לא ממש המטרה שלי אלא להיות תקשורתית ולבטא את עצמי כמו שצריך.
ואם המטרה היא לא להיות מסוגלת להתחבר לכמה שיותר אנשים אלא רק לשלושה, שניים או אחד? :)

ommerl

New member
צודקת, זו לא צריכה להיות המטרה.

זה מעולה שיש לך סטנדרטים. אבל שהסטנדרטים לא ינבעו מפחד או מאמונה שאי אפשר אחרת..

satori79

New member
גם אני מופנם

ועדיין לפני יותר מעשור כאשר הייתי הרבה יותר ממופנם..הייתי אדם סגור..ללא חיי חברה בכלל...יצאתי לטיול של אחרי הצבא שנמשך כשנה וחצי..משהו בי נפתח עם הזמן לאנשים, ומשהו בסגירות שלי נעלם, אך עדיין נשארה קצת מופנמות. לפעמים זו נראית לי בחירה שלי..מוטיבציה לשנות או לפעול אחרת בעיקר..לפעמים המופנמות לא מורגשת.. בעיקר בטיולים.. אני מרגיש יותר חופשי...

כל הזמן אני מחפש ותר אחרי דרכים לשיפור עצמי, לחיות בשלום עם מי שאני ולמצוא דרכים להתמודד עם המופנמות. אני מניח שיש דברים שאני לא יכול להעלים ואולי יש כאלו שאני לא צריך. אני אדם די חברותי, הרבה שנים זה נבע מרצון לרצות אחרים או שלא יכעסו עלי.. היום אני יודע שזה כבר אחרת, כי אני פחות נשאר "חייב" ועדיין מנומס ונחמד. הייתי אומר שרק לפרקים הייתי אדם חברתי...עדיין קשה לי להרגיש בנוח בחברת אנשים, לפעמים זה זורם יותר..בטיולים למשל. להפתעתי גם בדייטים בבתי קפה זה זורם לי..באחד עם אחת...כאשר יש אותי מול קבוצה זה כבר סיפור אחר ואני עשוי להיבלע ולהעלם... לפעמים נראה לי שזה תלוי בפירושים שלי של המצב וגם במוטיבציה לא להיות נחבא אל הכלים.

אני יודע, לפחות השכלתי להבין, שבעניינים חברתיים ומערכות יחסים או במה שקשור להערכה עצמית, זה לא שאני צריך למצוא "יש" מ"אין", אלא למצוא את ה"יש" מ"יש"..כי זה שם.

מופנמות זה רע בעיניך?

אם לא מפתחים מצד שני חוזק נפשי כמו שאתה מתאר שעשית אז יש לזה חסרונות אבל יש לזה ככ הרבה צדדים חיוביים שלא יסולאו מפז... פשוט נראה שהחברה שלנו מקדשת מוחצנות גם במחיר בוטות, ושמופנם שווה חלש.

satori79

New member
בעיני זה לא חולשה

יש למופנמות מעלות מסוימות על פני מוחצנות,
&nbsp
בשביל הלשעברית שלי תכונת המופנמות סימלה חולשה, לא היה בזה שום דבר טוב. היה קשה להסביר לה את הפנים החזקים או מהותיים במופנמות.. לעתים אני סובל ממוחצנים...נראים לי לעתים כאלו שחופרים ללא סוף... :)

למעלה