עמוס מדי?

עמוס מדי?

היי, סמסטר הבא חשבתי לקחת 4 קורסים, כאשר עכשיו המקסימום שלקחתי זה 2 (וזה הסמסטר השני שלי -עכשיו). אז עשיתי כבר את אינפי1 ועכשיו אני עושה את אינפי2 + אלגברה 1. את אלה חשבתי לקחת סמסטר הבא: 1. אינפי 3 2. תורת ההסתברות 3. מתמטיקה דיסקרטית 4. מבוא למדעי המחשב ושפת Java
אין לי מושג מה זה Java, ואני גרוע במחשבים. ואני רוצה להדגיש שבד"כ אין לי תחת לשבת וללמוד.. תודה

Fingertip

New member
שלושת הראשונים לא קשים

באינפי 3 יש חישובים מעצבנים. תורת ההסתברות יהיה יחסית קל. (גם חלק מהחומר שלו (קומבינטוריקה) חופף למתמטיקה דיסקרטית. ודיסקרטית זה קורס קל מאוד. אין לי מושג איך זה מבוא למדעי המחשב עם Java, אבל הקורס המקביל עם פסקל לא היה מסובך. אהד.

עברת את אינפי 1

תאמין לי שאין לך שום סיבה לפחד ממבוא למדעי המחשב. גם אני לא אוהב לשבת וללמוד ומהסיבה הזאת אני מוצא את הממ"נים מועילים במיוחד כי הם מכריחים אותי לעשות בדיוק את זה בשביל שאהיה מסוגל לפתור אותם.

yuvalmadar

New member
כולם (פרט, אולי, לאינפי III) קלים:)

האמת היא שלא עשיתי את תורת ההסתברות אלא את הסתברות לתלמידי מדמ"ח, אבל ההבדלים זעירים (אני יודע כי אנחנו לומדים מאותו ספר לימוד
) והחומר ממש לא מסובך. בנוסף, עשיתי את מדעי המחשב ושפת C, אבל אני מעריך שפרט לשפה, מדובר באותו קורס, אז הוא לא צריך להיות קשה.
(עשיתי אותו בכיתה ט' כקורס שני ולפני הבגרות במדמ"ח והוא היה לי די פשוט. לך יש רקורד הרבה יותר מרשים משהיה לי.
רק תדאג לעשות את הממ"נים כדי להשתפשף בכתיבת אלגוריתמים/תוכניות אם לא יצא לך לעשות את זה בעבר) בנוגע לאינפי III, אין לי מושג, אבל זה בסה"כ עוד אינפי. לא צריך להיות נורא מדי.
(בהנחה שעשית את I בהצלחה) נקודה אחרת - אתה לא בתיכון עדיין? יש לך זמן לכל כך הרבה קורסים במקביל? ארבעה קורסים זה כבר לא פיקניק, אז אם אתה לא חייב, כדאי שתשקול לדחות חלק. (התיכון אמנם לא דורש יותר מדי עבודה בבית עבורך, אבל הוא לוקח לך חצי מהזמן מדי יום, וזה מאד משמעותי)

....

אני עזבתי תיכון. איכס. ותודה רבה
נתראה באינפי 3. או שתחליט לבקר את ודים ביום ראשון.... (ההפסקות שלנו לא תואמות בלאט)

johnny d

New member
כל הכבוד.

עוד לא יצא לי לפגוש סטודנט צעיר אחד שלא לומד בתיכון. dear god, למה סטודנטים צעירים באמצע תואר ראשון מבזבזים את זמנם בתיכון ...

yuvalmadar

New member
אני לא יודע אם זו בדיוק פגישה

אבל נועה לביא ושירונת3 שתיהן פרשו מהתיכון לטובת האו"פ.

תמיר1991

New member
אולי כי רובם מעוניינים בחיי חברה

פעילים ובפגישה יום-יומית עם האנשים היקרים להם? תמיר.

Fingertip

New member
../images/Emo127.gif

יש כל מיני סיבות נוספות: שמירה על מסגרת, מניעת מצב של מהלך חיים זר לחלוטין, למידת נושאים נוספים מלבד התואר. אה כן, והצבא עדיין לא בשל כל כך להתמודד עם אנשים עם B.A. שאין להם תעודת בגרות. כל אחד וסיבותיו איתו. אהד.

הצבא הבשיל תודות לי

ואני אפילו לא שירתתי בצבא
נראה לי קצת מצחיק שסימנת לו וי בהנתן ההבדל בין מה שאמרת למה שהוא אמר (שיקולים אמיתיים אל מול שטויות). זה בהחלט לא מתאים לכל סטודנט צעיר לפרוש מבי"ס, אבל כדאי שאלה שסובלים בבי"ס לא יפחדו מהאופציה.

Fingertip

New member
אני או הוא דיברנו שטויות?

בכל מקרה, הרשימה שהבאתי לא ממצה, היא באה בנוסף לשיקולים שלו, ולדעתי יש גם בהם אמיתות. לכן סימנתי
. אהד.

הוא.

זה נכון שיש כאלה שלבי"ס יש חשיבות חברתית עבורם, אבל שים לב שזה לא מה שהוא אמר.

ויקטור ויניקוב

פרופ' שסיים דוקטורט בגיל 21 ועכשיו הוא יו"ר ועדה של תואר ראשון במתמטיקה באב"ג ועוד כמה דברים...

גם את כמו ה../images/Emo47.gif

אם לא היית עושה תואר ראשון במדמ"ח היית מסיימת דוקטורט בגיל 21 אני מאמין

אני חוששת שאני עצלנית מדי

(למרות שאולי אם באמת מראש הייתי עושה במתמטיקה אז הייתה לי יותר מוטיבציה) אבל תודה על הקרדיט

למעלה