עמוס מדי?

תמיר1991

New member
למה אתה עושה קורס במחשבים,

אם ככה? לא רוצה להפחיד, אבל ראיתי את הספר של מבוא למדמ"ח אצל חברים שלי, וסביר להניח שלא הייתי עושה את הקורס הזה גם אם בסופו הייתה מובטחת לי מלגה עד סוף התואר
תמיר.

yuvalmadar

New member
כי אז הקץ כואב יותר ../images/Emo3.gif

לי למשל היו כמה קורסים שהייתי מעדיף לדחות, אבל אם הייתי לומד את כולם יחד הייתי מתמוטט.
עכשיו כשאני לוקח אותם במנות קטנות יחד עם ארוחות אחרות, הרבה יותר קל לעכל את זה.

yuvalmadar

New member
הממ...

משוואות דיפרנציאליות רגילות, אני חושב.
אני לא משתגע על הלינאריות. גם אינפי III אמור להיות מלא בחישובים. ויש לי את מערכות הפעלה ששמעתי עליו שוב ושוב שהוא קשה בטירוף (גם לאורך הקורס וגם בבחינה
) ולא שמעתי מאף אחד כמה הוא מרתק לעומת זאת.
ואת ארגון שכבר עשיתי ממש ממש לא אהבתי.
אבל אני בטוח שיהיה טוב.

yuvalmadar

New member
הייתי צריך לחשוב על זה ../images/Emo13.gif

להגדיר את הקישור ללינארית II לפני זה של לינארית I כדי שהוא לא ימיר את II בI ותו בודד.

vinney

Well-known member
מערכות הפעלה זה קורס מרתק

ומעניין מאוד, אני תמיד אומר את זה. החלק הקשה בו זה המבחן, בעיקר בגלל המתכונת שלו, זה הכל.

Fingertip

New member
זה בגלל שבאת באיחור למידה...

בדיוק סיפרתי ליניב עד כמה הקורס מרתק, ומעניין, אם כי המטלות והמבחן לא פשוטים. אהד.

yuvalmadar

New member
תגיע לשיעורים הבאים של מידה? ../images/Emo13.gif

למזלי, אין יותר התנגשויות בין הקורסים האלה, אז לא אצטרך לברוח ככה שוב. (ממש מתנצל, כבר אמרתי?
)

Fingertip

New member
אני סקפטי...

זה סתם היה במקרה כי אני בגימ"לים ובמקרה פגשתי את ד"ר סטנצ'סקו שסיפר לי על השיעור. אהד.

דווקא מבוא למדמ"ח קורס קליל מאוד

לפחות החדש עם JAVA. כל החומר לימוד נמצא בהרצאות מוקלטות על דיסקים, והספר הוא רק אם משהו לא היה לך ברור שתוכל להעזר בו. גם דיסקרטית אמור להיות לך קליל אחרי ליניארית ואינפי(לא עשיתי אותם עדיין, אבל כל פעם שהשם של אחד מהם מוזכר יש למישהו בקבוצות לימוד שלי בחילה).

../images/Emo45.gif דיסקרטית באמת קליל לידם

אבל זה רק בגלל שבאו"פ אלה קורסים רציניים. בב"ג זה בדיוק ההפך ולא כי הבדידה שלהם באמת כזה קשה (אם יש פה מישהו מב"ג שמעוניין לסתור אותי בלהט עצבים - save it. בדקתי לכם תרגילים, אני מודעת למה שלומדים כאן ולמה שלומדים שם. אם לכם קשה יותר זה רק כי אין לכם חובת הגשה ולכן אתם לא מתרגלים בכלל...).

למעלה