עמותה קטנה והתנדבותית מחפשת עורך דין מתנדב

SweetyinZion

New member
עמותה קטנה והתנדבותית מחפשת עורך דין מתנדב

שלום, אני פונה בשם עמותה קטנה ומקסימה ללא מטרת רווח. חשוב לציין שכל פעילות העמותה מתנהלת בהתנדבות. אנחנו לא מעסיקים עובדים או משלמים שכר. יש לנו אתר אינטרנט מושקע ויפהפה שגם נבנה בהתנדבות על ידי מעצב מוכשר. עמותת דובוני החלמה היא עמותה התנדבותית שמחלקת דובונים מלאי אהבה ואנרגיה חיובית. אני פניתי למספר משרדי עורכי דין בבקשה לסייע לנו ולקחת חלק בתהליך הנתינה בליווי משפטי וייעוץ אך עדיין לא מצאנו עו"ד מתאים שיוכל לסייע לנו בהתנדבות לכן ברשותכם אני פונה בפורום זה. לצערי אין לנו עדיין בשלב זה תקציב שמתוכו אנו יכולים לשלם לכן אנחנו מחפשים עורך דין עם לב טוב שיתחבר לפעילות הנתינה שלנו וחזון הנתינה ללא תנאי וירצה לסייע מכל הלב. רוב התרומות מתקבלות בדמות דובונים וצעצועי פרווה שנאספים בבתי ספר ברחבי הארץ כיוזמה חינוכית נפלאה לפיתוח נתינה וחמלה ומחולקים ללא תמורה על ידי מתנדבים בבתי חולים לחולי סרטן ונפגעי טראומות - לכן חוץ מדובונים מלאי אהבה אין לנו כרגע מה לתת. המייל שלי לכל שאלה ופרטים נוספים. [email protected] תודה מראש ויום מקסים!

SweetyinZion

New member
מה שאנו צריכים זה עו"ד

שיוכל לסייע בליווי וייעוץ בכל הנוגע לחקיקה הרלוונטית, קבלת פטורים ממס, אישורים שונים, פניות לרשם, תיקוני תקנון, פניה לקרנות (/ייעוץ בנוגע לנוסח פניה) תודה

ישנם עורכי דין שמאוד משקיעים בהתנדבות כגון

משרד צדוק או יגאל ארנון הם משקיעים זמן אחת לשבוע בהתנדבות לעמותות כמו כן יש עמותת לב אוהב ששם יש עורכי דין מתנדבים

SweetyinZion

New member
תודה, אנחנו לא צריכים השקעה רבה של זמן

ובהמשך כשנגדל יותר מנשמח לשלם עבור הליווי והייעוץ בינתיים רוב התרומות הן בדמות דובונים לכן אין כרגע אפשרות זו תמיד הייתה הייחודיות של פרוייקט דובוני החלמה - שזהו פרויקט התנדבותי שיכול לעשות טוב גם כשאין מספיק תקציב או כשמצב הכלכלי פחות יציב בסביבה כי תמיד ישנם אנשים שמוכנים לתת כמה שעות להתנדבות ולתרום דובונים שיש להם ובתי ספר גם תמיד מוכנים להתגייס לכן הרעיון הוא נדיר וייחודי

כתבת בעצמך מעבר לדובונים שאתה זקוק לעו"ד

שיטפל בכמה נושאים ועתה אתה מספר רק על דובונים אני הגבתי בנושא של עו"ד בהתנדבות פרו בונו היינו יש מספר משרדים שמספקים צורך זה ,אבל יש פה חוסר הלימה בין מה שענית פה לעו,ד לבין תשובתך בנושא הדובונים.

למעלה