עמידת ידיים

ברגע שהוא תקוע מתחת לצלעות

הוא כבר לא גלוי...

amir602

New member
נכון

אבל אני לא מוצא שום דרך להניח ברך על המרפק האחר...

amir602

New member
תיקון, הצלחתי :)

אבל זה נראה לי ממש מוזר, אף פעם לא שמתי לב שככה מרימים את הרגליים...יש אישור מצד הוותיקים בקפואירה :)?

ailag

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

נראה שעיקר הפואנטה היא הירידה למצב הזה. בינתיים מה שלמדתי שכלל קדהז'ינס מקסימום דרש להשתמש בה כדי לשנות מצב רגליים (לעבור לפיסוק מאוד מביך). אה, וגם אומרים לנו שוב ושוב שעיקר הפואנטה היא הירידה עצמה ולא ההשארות בקדהז'ינס
(ובשתיים-שלוש סיקוונסיות שלמדתי שכללו קדהז'ינס בכלל לא היתה משמעות לרגליים. רק לזה שאתה מתקפל ואז מתיישר לאיזו פוזה שמתאימה לך. נדמה לי שאפילו אין בעיה לעשות אותן עם רגליים על הרצפה, אבל אולי זה הפז"מ הנמוך משהו שלי שעוד לא נתקל בדברים אחרים..)

ailag

New member
עוד דוגמה. קדהז'ינס ממיה לואה.

כלומר, זה שעושים אנטרדה, שמים ידיים ואז במקום בעיטה עוברים לקדהז'ינס פתוח על הצד השני. אם השתמשתי בשם לא נכון.. לימדו אותנו לפני איזה 3 שיעורים וזה היה לי נורא נורא קשה - כמו שכיבות סמיכה ואפילו אולי יותר. אמרו תתאמני, התאמנתי. אמרו זה יהיה, חיכיתי. ואז אתמול ניסיתי את זה בבית ועדיין היה קשה כמו בהתחלה. אבל אז בתחילת הירידה למרפק.. סובבתי את הברכיים קצת החוצה וזה הלך חלק לגמרי. לא יכלו פשוט להגיד את זה??

ailag

New member
אני מצליחה קצת יותר :)

ניסיתי קצת הרבה אחרי האימון האחרון ועכשיו כואב לי בגב כבר יומיים .. לונורא
(בכתפיים וקצת מתחת. נראה לי שזה סימן טוב, לפחות אלו השרירים הנכונים) אגב, יש איזה משקל שמעליו לא טוב לעשות עמידות ידיים? אני מתקרבת ל 30 BMI (משום מה המשקל שלי לא זז אפילו קצת בארבעה חודשי קפוארה) ותוהה אם אולי זה אומר שעמידת ידיים תשים יותר מדי משקל עליהן. אבל לא נראה לי.

למעלה