עמיר קורא לפרידה שחקנית שבוכה למצלמה?

קולמי

New member
אתה צודק מרב תצא עם הכי הרבה נזק

הכניסה של ג'ודי הייתה סוס טרויאני שמאקו הכניסו ליודיעות בהפוכה. יש שם המון שטיקים.. חחחחח, יורם וקופרמן גדולים מהחיים.

מירב לא סובלת את ג'ודי,אבל היא חייבת ללקק לה.

זה מובן כמו כולנו במידה כזו או אחרת מול הבוסים שלנו. היא זרקה לג'ודי איזו עקיצה שתיים כמו שג'ודי דיברה על לעזור לעניים,ושצריך להתסכל על העניים והעוני במדינה,אז מירב זרקה לה שצריך גם להתסכל על העשירים,או שהעשירים צריכים להסתכל על עצמם. משהו בסגנון,זה מראה שיש לה מין איזשהו גיחוך כלפי ג'ודי והמנטרות הפולישטיקיות שלה. אבל בינתיים היוא יוצאת לא טוב,וחבל היה לה פוטנצייאל גדול להיות החדשה ששוברת את מחסום הגמר.

צופה מלונדון

Well-known member
עזוב רגע את עמיר- היא באמת בכתה (רק)למצלמות

ולעיני שתי החדשות שהיא עדיין מנסה לכבוש... ממש אמא תרזה

מאיפה לי להחליט? פרידה כמו מרבית הבית היום..

רגישה מתמיד. כולם בכו בזמן השיר של אייל גולן. לכן קשה לקבוע היום מי מזייף ומי לא. אני יודע מה עלה לה לראש באותו רגע שגרם לה לבכות? ממה שהספקתי לראות לפני שהסיטו את המצלמה,היא בכלל לא הסתכלה לכיוון של עדשת המצלמה.

קולמי

New member
גם לפי ההצבעות עמיר היה צריך לעוף

שיישאר בינתיים הוא מוסיף לדייסה...

הוא דיבר על עצמו, לא על פרידה

זה היה מגעיל לראות את זה, הוא רק גורם לי עוד יותר לא לסבול אותו.

GRANDA83

New member
היחידה בבית שמשחקת למצלמות זו אך ורק פרידה

והיא עושה את זה כלכך שקוף שאי אפשר לא להתפרץ מצחוק

קולמי

New member
פרידה בהמה אבל בכלל לא שחקנית. להיפך

מי שמשחקת אותה זאת דנה.

את באמת מאמינה בזה? את יודעת כמה שם משחקים

למצלמה קחי כמה דוגמאות. גק'י והדיבור שלו לאומה ולתייש. עמיר עם הדיבורים שלו על הפנגווין כל הזמן,והמבטים המהירים למצלמות לראות אם האור האדום פועל. סיוון מגניבה מבטים כל הזמן למצלמות,ושהיא ועמיר מתנשקים או במיטה בכלל זה ערב של הסתכלות למצלמה. פרידה ממש לא מסתכלת למצלמות,כי היא ממש לא בוררת מילים או מעשים. זה לא מאפיין של מודעות לעצמך. אולי מודעות של ביזאריות,חח

למעלה