עמית זה בשבילך

גידעון1

New member
עמית זה בשבילך

להזכירך בשרשור על פצצות המצרר כתבת שצה"ל יותר פושע מארגון טרור חיזבאללה. ציטוט- "זה רמה שאפילו חזבאללה על כל פשעיו לא הגיע אליה" לכתבה

mike00

New member
הם בסך הכל החזירו לנו את הפצצות שלא התפוצצו

לא היתה להם שום כוונה רעה.......

THE WIZARD 55

New member
וזה נוסף עוד על הנסיון שלו לרצוח אותי

בתור תושבת חיפה, ואני לא שוכחת. שזה הפשע הכי גדול...להעיף טילים על בתי זיקוק במטרה לחסל אותנו כאן. בכוונת תחילה. זה הפשע הכי גדול.

נסראללה יעץ לערבים לברוח מחיפה כמו ב-48

כדי שיוכל להוציא אל הפועל את המלצותיו של עזמי בשארה ולרצוח יהודים בלבד.

THE WIZARD 55

New member
גם הוא צריך אגב להשתתף יחד עם כל המנהיגים

שהמליצו לערבים לברוח ואחר כך לחזור גם הם צריכים להשתתף בפיצויים לפליטים.

mike00

New member
למה פשע??את סתם מגזימה....

חיזבאללה זה בכלל ארגון לאיכות הסביבה.....ונאסראללה בסך בכל מחה על הזיהום שיוצא מבתי הזיקוק.... לא היתה להם שום כוונה רעה...

אהא

נכון למדי

גידעון1

New member
במקרה הכי גרוע אם היו פוגעים בך

היית עכשיו בגן עדן עם 72 גברים בתולים חחחחח

גם אני, גם אני לא שוכח... ../images/Emo46.gif

שיא החוצפה - לתקוף חיילים שבסה"כ פיטרלו בשלווה על קו הגבול, ללא שום פרובוקציה מצידם, ואח"כ לירות ללא אבחנה על אוכלוסייה אזרחית. (ושאף אחד לא יחרבש לי בשכל שצה"ל ירה ללא אבחנה על אוכלוסיות אזרחיות כשיטה - אחרת היו נהרגים שם עשרות ומאות אלפים). אבל אם כבר מדברים על זיכרון, מי שבאמת איבדתי כל תיקווה לגביהם זה הלאומנים הפלסטינים שחיים בינינו - לא חשוב מה קורה, גם אם חיזבאללה הוא שיורה והורג בהם ללא אבחנה - האחריות נופלת אצלם על ממשלת ישראל. ועל מה? לא ממש ברור. נראה שהם מתרעמים על העובדה שהיא קיימת, במסווה של "ביקורת בונה".
נו ברור, הלאומנים הנ"ל וכוכבה בראשם ציפו שחיזבאללה יתקוף (סליחה, "ייקח") חיילים מדי פעם כדבר שבשיגרה.... וישראל? מה פתאום שתגיב? זו הרי "מדינת כיבוש לא לגיטימית"
לאומנים

את חיזבאללה........

פהההההההההה
עזוב, זו בדיחה, אל תתייחס...
לאומנים פלסטינים אכן חייבים להאשים רק את ישראל בכל הצרות של העולם.....

אייי בטח מה חשבת

אם אין ישראל להאשים אז מאשימים אותנו ואנחנו לא רוצים שיאשימו אותנו יש לנו יותר מדי בלאגן על הראש אז את ישראל

אבל במלחמה עם חיזבאללה..

הפלסטינים לא היו מעורבים בכלל!! או שאני טועה? הערבים בישראל רק נהרגו מההפצצות של חיזבאללה. לא שירתו בצה"ל בגלל אפליה ממוסדת של המדינה - וחבל -הם יכלו לעזור להרתיע את השכנים הפנאטים מהצפון, שלא יחטפו לנו חיילים בפעם הבאה (שיכלו להיות גם ערבים, לא רק בדואים דרוזים ויהודים, אם האחרונים היו משרתים). ולענייננו - מה היה קורה אם שאוקי ח'טיב, במקום להאשים את ישראל, היה אומר משהו כמו "אנחנו נגד מלחמות ונגד שפיכות דמים, אבל מי שקם וחוטף כך סתם חיילים - מזמין לעצמו צרות"? במה היו מאשימים אותו אם היה אומר דבר כזה?

היו אומרים ישר

הוא בוגד
אתה יודע איפה המחשבות פהה 1982 תבדוק מה היה שם הם מיחסים את מה שקרה לא מזמן ל 1982 מן הסתם הערבים לא יודעים לפתוח דף חדש

משמח לשמוע שיש גם אירגוני זכויות אדם

שמבקרים את הצד השני...... ומדווחים על הפרת זכויותיו של אדם גם אם הוא.. אזרח ישראלי! אחרי הרצח ההמוני שהיה כאן ללא אבחנה, ואני מתכוון כמובן לגל הפיגועים והטרור הפלסטיני, שהפך אותי למטרה לחיסול בזמן שעסקתי מיוזמתי בלימוד הבעייה הפלסטינית, כבר לא הייתי מופתע כשהלאומנים הפלסטינים האשימו את ישראל גם בנושא המלחמה מול חיזבאללה.
הרי אצלם המשוואה מאד פשוטה - לפני 150 שנה קמו כמה יהודים וקראו לעצמם "ציונים", ומכאן צמח כל הרוע וכל הבעיות בעולם הערבי.... ישראל תמיד אשמה, זה לא ברור?
משמח לדעת שלא תמיד...

מוחמד5

New member
מסקנה !!

שני הצדדים ביצעו פשעי מלחמה.צריך לגנות את שני הצדדים ולהעמיד אותם לדין.

גידעון1

New member
סיבה ותוצאה מוחמד

הסיבה שצהל עשה זאת לא היתה כדי להרוג אזרחים הסיבה שחיזבאללה עשה זאת כן היתה כדי להרוג אזרחים. להזכירך הוא אף ביקש מהערבים להתפנות לדרום הארץ כדי שחיזבאללה יוכלו לרצוח רק יהודים

למעלה