עמית זה בשבילך

אם

המלך אמר לא אז לא ואם הוא אומר לי להתגייס אני עושה את זה בגילגול הבא שלי

klod bokevski

New member
אני די בטוח שכן.....

אם לא אז מה פתאום כ"כ כעסו בארגוני זכויותאדם? יצא לך פעם לקרוא את אמנת האום?

כי ארגוני זכויות אדם רובם ארגונים שמאל קיצוני

שלא בדיוק מתייחסים לחוק הבינלאומי.. אבל לא- אין שום חוק בינלאומי נגד פצצות מצרר, בדוק.

מילחמה

New member
אם אני לא טועה....

החוק לא אוסר בכללי את השימוש בפצצות האלה... אלה רק בריכוזי אוכלוסיה אזרחית....

mike00

New member
למה פשעי מלחמה?סך הכל שיחקו מסירות במצרר

עוד הוכחה שרק בעזרת שיתוף פעולה אמיתי בין שני הצדדים השלום המבורך יגיע למחוזותינו.....

klod bokevski

New member
מה זה אומר?

זה אומר שהחיזבאלה הם פושעי מלחמה חסרי כל כבוד לזכויות אדם, חבורה של טרוריסטים שצריך למחוק מהר הבעיה שמצהל אני מצפה ליותר, הרבה יותר מהחיזבאלה ואם "גם הם עושים" או "הם התחילו" זה תירוץ להפרת זכויות אדם....

ואללה מסתבר שישראל לא יותר גרועה מהם גם בזה

תודה על העדכון, ותודה ל-human rights watch אני מקווה שתמשיכו להסתמך על הדיווחים שלו גם כשהם לא יתאימו להשקפותיכם.

זה התחיל מויכוח שהיה לי איתו לפני כמה זמן

שאמרתי לו שאפילו חזבאללה לא הגיע לרמה של הפשע של ישראל להשתמש בפצצות מצרר נגד אזרחיןם, והנה בסוף מתברר שגם הם עשו את זה

שוב, זה לא פשע

תקראו לזה דבר רע נוראי תקראו לזה איך שבא לכם, אבל להגיד שזה פשע זה פשוט לסלף את המציאות.

גידעון1

New member
בקטע הזה באמת שאין לי מה לומר לו

עצם העובדה שהוא באמת מאמין שצהל ירה מתוך מטרה להרוג אזרחים כבר אומרת לי שאין טעם להמשיך את הדיון

אז אולי באמת נגמור את הדיונים גדעון

אתה כותב נורא יפה כבר פעם שניה שאין טעם להתדיין, וממשיך להביא לי באופן פרטי אייטמים. תחליט. זה שאתה מאמין כנראה שהמידע על זה שפצצות מצרר פוגעות באזרחים לא הגיע לצהל, זה באמת מפליא. עד כמה אתה מזלזל באינטליגנציה של ראשי הצבא שלך? האמת היא, כמו בחיסולים ההמוניים בעזה, שצהל יודע יפה מאד מה המחיר שאותו צפויים אזרחים לשלם על השימוש הצהלי בפצצות. אני לא חושב שדן חלוץ קם בבוקר וחושב כמה ערבים אני יצליח להרוג היום, אבל כמו שהוא כבר אמר בריאיון מפורסם, כאשר זה כבר קורה, זה לא מזיז לו את קצה השפיץ. זה שאתה לא מסוגל או לא רוצה להבחין בהבדל בין הטענה שצהל הורג אזרחים בכוונה לבין הטענה שצהל מודע לכך שלחימתו הספציפית הזאת תהרוג אזרחים (ועדיין בוחר להלחם בדרכים האלה) זאת כבר הבעיה בהבנה שלך, ואין לי כל אחריות אליה. מאחר ששוב ושוב אני חזרתי בווריאציות שונות על ההבחנה הזאת, ואתה ממשיך בתקליט שלך, אז באמת בוא נפסיק עם זה. אני מתחייב לא להפנות אליך אישית מהיום כתבות וטענותכך שלא תחויב להכנס לדיון

fifanowftw

New member
החברים שלך מלבנון ומעזה

נמצאים באוכלוסיה אזרחית, הם האוכלסויה האזרחית, הם מתחבאים מאחורי נשים וילדים...לך אולי זה נשמע מוזר, באמת מעניין למה, שצה''ל רוצה להרוג אנשם שרוצים בהרס מדינת ישראל, אבל היי-ככה זה במלחמה! ותצא מהסרט שצה''ל רוצה במתכוון להרוג אזרחים. אם הוא היה רוצה, לא היו אתמול 17 הרוגים בעזה ובלנון 1000(ורבים מהם מחבלים, לא לשכוח), אלא 17,000 ו-100,000 בהתאמה.

גידעון1

New member
ברור שצהל מודע לזה ששימוש במצרר יגרור

פגיעה קשה באזרחים. אין כל ספק בזה. אך צהל(וכך גם אני) מאמין שאם למרות פגיעה בהמון אזרחים לבנונים, יפגעו גם אנשי חיזבאללה שלא יוכלו לפגוע באזרחים שלנו אז המטרה מקדשת את האמצעים. זה מכוער זה עגום זה עצוב אבל אם זה בסבירות מסויימת הציל אנשים אזרחי ישראל אז זה היה שווה את זה. למרות האמור, במקביל צהל עשה גם שימוש מאוד נרחב בפצצות מדוייקות ואף בחלק מהמקרים שלח את חייליו למות בשדה הקרב באיזורים צפופים כדי שאזרחים לבנונים לא ימותו וזאת למרות שצהל יכל להפציץ מרחוק. השימוש במצרר היה כי לצהל לא היו מטרות מדויקות ומטרתו היתה לחסל את אנשי חיזבאללה. מטרתו של החיזבאללה היתה להרוג אזרחים נקודה!

למעלה