עמרי....

הוראות-

עמרי, על מנת למצוא את החרא עלייך לחפש עמוק בנשמתך... לצורך כך תזדקק למעט כלים וקצת בורקסים (לא יודע מה הקשר אבל אני רוצה בורקס) אם לא תמצא את החרא, תזדקק לאכול הרבה, לחרבן, לאכול את הכו´ ואז את החרא

crazy dreamer

New member
קודם כל אני רוצה שתדע

שעמרי מלך 12 שנה על ישראל ועמרי עשה את הרע בעיני ה´ ולמה זה? כי הוא לא אכל חרא כשאלוהים ביקש ממנו!!! אז לך לספרארי לך לך תאכיל בבונים יא קרוע!!!!!!!!!!!

מלך ישראל..

אבי החוטא הגדול בזמנים וקפטן שצד את מובי הזמר- אחאב Iv´e got a crap on deck that could chouck a donkey אז תאכל אותו בהזדמנויות ותמצוץ לג´פטו את הביצים

crazy dreamer

New member
חי! איך אתה מדבר??

עם כל הבורקסים שלך עוד מישהו יצטרך לעשות לך שאיבת שומן. ואני עוד יממן את זה אבל כשאתה תצרח ....(ואתה תצרח!) אף אחד לא יבוא לעזור לך כי עמרי מימן לך מרפאה פרטית בחו"ל ואף אחד לא ישמע אותך ואתה תצרח וזה יכאב!!!!!!!! אז לך לך תסיים בגרות במתמטיקה בי"א יא קרוע.............

כדאי שתישן עם עין אחת פקוחה...

אין לדעת אם מישהו לא יתגנב אליך בלילה, יכניס את הסבון הכי גדול שיש, ולא מהסוג הנוזלי לגרב שהוא לבש שבוע בגדנ"ע, יעשה לך..... שמיכה!!!!!!!! Jesus christ! he´s tiny! ive got bigger chunks of corn in my crap

LittleBigGirl

New member
like said by

jay from jay and silent bob "we will make them eat our shit and than shit and eat their shit that is maid from our shit. i think that´s how thay said it.

crazy dreamer

New member
פה נגמר השרשור המיותר הזה בנימה....

קצת אופטימית עד שיגיע הטיול השנתי ונראה מי יקבל שמיכה..

LittleBigGirl

New member
LOL

LaSombra

New member
כמו שאמרתי...

את רואה למה אף אחד אחר לא מדבר חוץ משלושתכם? ועל זה נאמר: "סייג לחוכמה שתיקה ויפה שעה אחת קודם....."

November Dew

New member
כשאמרנו נושאים לשיחה....

לא הכוונו לנושאים אשר אומרים: "תאכל חרא" "לא, אתה תאכל חרא" "לא,לא, אתה תאכל חרא" וכו´ ד"א גם אני לא הבנתי..אם הוא אכל את החרא איפה הוא ימצא את הכו´? עכשיו אתם מבינים מה עשיתם לנו...גרמתם לנו לחשוב על דבר כזה טפשי לחשוב עליו כשאפילו אין על מה לחשוב. זה כמו להגיד "עכשיו אל תחשוב במשך 1 דק´ על פילים וורודים"...מה הרעיו בזה??? באמת אנשים, תמצאו משהו רציני לדבר עליו!!! או שתמשיכו בוויכוח/שיחה הזאת שלא מביאה אותנו לאף מקום חוץ מלעייפות המוח עד שבץ.

למעלה