עמרי....

LittleBigGirl

New member
עמרי...

תבין, "הצל" ודנטה ונובמבר הם אנשים בוגרים. הבדיחות שלך ושל חי לא ממש מעניינות אותם.. ואני מבינה למה.... בשביל זה יש אייסיקיו! ליטל ביג

LaSombra

New member
הייי!!!

תראי, לא קראתי לעצמי לעצמי LaSombra, שזה שם מרשים ומגניב שכזה (מה, לא? תודו שכן...) כדי שדנטה הטיפש יבוא ויקרא לי הצל ויהרוס לי הכל..... כמו שאני לא קורה לך קטנה גדולה (גם כי ליטל ביג פשוט נשמע ממש הרבה יותר טוב מקטנה גדולה...) בכל מקרה, תקראי לי בשם שלי!!!! תודה רבה... ודרך אגב, זה באמת לא ויכוח שהייתי רוצה לשמוע, על מי אכל חרא ומי אכל כו´... אני מניח שאפשר להבין אותי, לא? ונובמבר דוו הוא לא אינטילגנט הוא סתם אינפנטיל, הוא פשוט עוה את זה בצורה מבוגרת... נובמבר, זה היה הכי גרוע שלך..... :)

November Dew

New member
תבין משהו - צל!!!!

מה היה פה גרוע גט דמט???? עצם העובדה שאתה מגיב לי ככה אומר שאתה לא אינטילגנט!!! אתה ממש רוצה להתעסק איתי??? אני יודע איפה אתה גר!!!!! חחחחחחחחחח זהו קיבלת אותה - אתה כן נכנס לפורום אז תאכל כו´!!! טלי טלי טלי , אוהב גם...עם...לא נורמלי...טל..שלהם ("..." = צנזור) זהו אני לא מדבר איתך יותר!!!

LaSombra

New member
רגע שניה... מותר לי להגיד לכולם...

מי אתה באמת? כי בפועל זה לא יפה שאנחנו מטיפים לאחרים לא לעשות שיחות פרטיות בפורום אבל אנחנו עושים את זה.... את אלף, אתה לא מעניין אותי בית, זה היה הכי גרוע שלך גימל, שתי ילדות בכיתה גימל השילו אותך עד עפר דלת, אני בכלל לא חבר שלך ילד, תעזוב אותי.... !!!

למעלה