עניין של אמונה

nights

New member
עניין של אמונה../images/Emo29.gif

קשה למי שלא מאמין באלוהים לקבל את ההסברים של הדתיים לגביו. איך הם יכולים להוכיח? הם רק מאמינים במה שסיפרו להם ולא חוקרים. מה עם הצד השני? איך אנחנו יודעים שכדור הארץ עגול? ראינו? הוכחנו מתמטית? לא. סיפרו לנו, הראו לנו תמונות וכו´. כמו שהדתיים אומרים "קטונתי, מעבר לבינתינו" אנחנו אומרים חוקרים גילו, מדענים הוכיחו. למה זה לא אותו דבר? ולמי שאומר - אבל יש הוכחות מדעיות, תמונות וכו´ - יש לי חדשות. יש תאוריה מאוד חזקה שאומרת שכל התמונות שפורסמו לגבי הנחיתה על הירח מפוברקות וצולמו באולפן. אם תרצו אני יכול להדגים את התאוריה הזו. ותחשבו על זה...

IC4

New member
ענין של אמונה!!!!

יש הבדל ענק בין להאמין באלוהים ולהאמין בכדור ארץ עגול או לא - אם אתה מאמין שכדור הארץ עגול, אז סבבה תהנה, אם לא, סבבה תהנה. שתי הדעות המנוגדות האלה לא ישנו מאומה לגבי החיים עצמם על כדור הארץ עגול ככל שיהיה או לא יהיה. האמונה באלוהים היא איזה משהו שנתלים אליו והכל יוצא ממנו וזה מה שמעצבן שהאמונה באלוהים היא יותר מדי מסורבלת בשביל ששהיא תכסה את 100% מהדברים שאפשר לחשוב עליהם בעולם (למשל אם תרצו אחד מהם הוא הקטע עם האבן שאלוהים לא יכול להרים כי היא כבדה מדי אפילו בשבילו) ואנשים צריכים לדעת שאמונה באלוהים זה רק אפשרות אחת לבן אדם לבחור לו את החיים באופן שכזה ולא שצריך לבחור זאת כי זה האמת . לא. זה פשוט דרך קלה מאד לשלוט באנשים. חשבתי על זה אתמול במהלך צפייה באוז - אלוהים משומש ע"י אנשים כהתנערות מאחריות. כי WHATEVER HAPPENS אחרי שתמות , אלוהים יעשה את החשבון שלו לגביך, ולכן האחריות לשפוט אותך היא שלו, ולא שלנו. וגם חשבתי על הקטע הזה שאם אלוהים שופט אותנו, כל אחד מקבל את WHAT HE DESERVES שזה בעצם הבסיס לאמונות שכאלו. או יותר נכון אמונה מעצמה. וזה לא נכון אין שום חוקים שקובעים מה יקרה או למה משהו קרה. הטבע בנוי מאנרכיה
נגיד תחשוב על אנשים עם תסמונות מסוימות אין שום סיבה שזה מגיע להם נגיד מישהו עם תסמונת דאון (שאח שלו לא התיחס אליו כשהיה קטן ועכשיו בתור עבודה שניהם הולכים מביתספר לבית ספר ומדברים על סובלנות לאנשים כאלה, [היי יעל..
..]) לא מגיע לו שתהיה לו תסמונת הזו, הוא נולד איתה , הוא עוד לא עשה כלום בשביל זה. וגם לא מגיע להורים שלו ילד כזה, שצריך טיפול מיוחד וקשה ומציק. אז בקיצור צדק זה משהו שצריך להלחם בשבילו אם כבר, ולא משהו שקיים בזכות אלוהים כזה או אחר. אדם טוב ידע איפה TO DRAW THE LINE - כמה שאתה מאמין באלוהים - תדע שלא הכל תחת הביקורת שלו

ofer15

New member
בקשר למה שאמרת בסוף...

אני לא מאמין באלוהים אבל בקשר למה שאמרת בסוף "נגיד מישהו עם תסמונת דאון (שאח שלו לא התיחס אליו כשהיה קטן ועכשיו בתור עבודה שניהם הולכים מביתספר לבית ספר ומדברים על סובלנות לאנשים כאלה, [היי יעל....]) לא מגיע לו שתהיה לו תסמונת הזו, הוא נולד איתה , הוא עוד לא עשה כלום בשביל זה" לפי התנ"ך "אבות אכלו בוסר ושיני בנים תכהינה" אתה מכיר את זה?! הכוונה היא שהבנים נענשים על חטאי הוריהם אז כנראה ההורים שלו או הורי הוריו חטאו ומכך הוא נענש. מבין?

חזיר בר

New member
עיקרון גאוני

אתה לא עושה כלום אבל אתה עדין נדפק כי אבא שלך היה בן זונה, תושיע אותי ישו,אני מאמין. זה ששמענו על עיקרון מסוים בתנ"ך,לא הופך אותו ליותר ברור או הגיוני.

Chot

New member
ובהשראת הכנה למבחן בביולוגיה

מה כל כך גאוני בלהגיד "מולקולות של מים נמשכות אחת לשניה בתהליך האדזיה. או הקוהזיה. מה שזה לא יהיה"? אנשים שאוהבים להאמין במדע סתם מאמינים בו כי ככה אמרו להם לא בגלל שזה נשמע להם הגיוני לי, לפחות, זה בכלל לא נשמע הגיוני

חזיר בר

New member
אוי זה לא קשור למדע

קשור להגיון הבריא שלך את יכולה לחיות את כל החיים שלך כמו צדיקה ולהדפק כי ההורים שלך זיינו כבשים,כי זה ההגיון האלוהי. זה נראה לך ברור והגיוני? ההגיון שלו?

Chot

New member
מה רע בזה שיש הגיון אלוהי?

תשמע, אני לא הולכת להחזיר אותך או אותי בתשובה זה לא מעניין אותי. יותר חשוב לי לתקוע סכין בגב המדינה כרגע אבל ההגיון הבריא שלי הוא לא ההגיון הבריא של אדם מאמין אתה לא יכול לבוא בתלונות להגיון שאתה אפילו לא רוצה להתעמק בו את ההודעה שלך אתה ניסחת כשאתה מתייחס אליי כאילו בא לי להאמין באלוקים. לא אכפת לי בכלל מאלוקים, באמת. האלוקים שלי הוא טעמי של עלית. אבל עם להיות יפי נפש והיפים מגניבים, אני חושבת שזה בסדר גמור מצידי לא לשפוט אמונה של אנשים, כל עוד הם לא זובחים בחורות כדי ליישם אותה, או כל עוד לא קוראים להם ניקול משהו והם משתתפים בפורום סרטים.

IC4

New member
מה עם לשמור על כשרות??

לבתולות יש יותר סיכוי להינצל מאשר לפרה שנולדה לתוך שעבודה. למה הפרות לא מורדות ?!

Chot

New member
מאבק אילם, איתי, מאבק אילם

אני, נותנת להן את המתנה היפה ביותר..

IC4

New member
את דפוקה או שלא שמת לב לזה ? ../images/Emo98.gif

מה כל כך יפה בחיים שאין לך חופש בהם ואת בעצם עבד של SUPERIOR גזע. לא נראה לי שכל כך מענין להיות פרה ואני בספק אם הן נהנות מהחיים האלה אבל אני לא יודע זאת בודאות כמובן. אבל איזה נחמדים אנחנו שאנחנו נותנים להם לחיות....דעע?

IC4

New member
נו יופי כפי שאומר מנהל פורום סינפלד

התנך גם אומר ששתי בנות שיכרו את אבא שלהן כדי להזדווג איתו תחת השפעה. whats ur point ואגב התנך מאד לא החלטי בקטעים האלה אם אני זוכר כראוי משיעורי המורה לתנך , בימים הקדומים היה עיקרון כזה של אבא שלך עשה משהו רע, אז אתה תידפק אבל התנך ממש לא מצדיק את העיוות צדק הזה, ואני לא מבין איך אפשר לאהוד אל כל כך אידיוטי התשובה לאיך אפשר נעוצה בחלק המתקדם יותר של התנך, אחרי שהבינו שהם מאבדים קהל והחליטו להתמסחר, הם החליטו לכתוב את ההמשכים של התנך עם עיקרון מתוקן של אם אתה עשית משהו רע אתה תענש. ככה שהטיעון שלך (וזה אמנם רק בהנחה ואני זוכר מספיק שיעורי תנך, שאירוני למדי "מספיק" סביר להניח זה הציון שקיבלתי) אינו תקף. למרות שגם ככה אם אתה מעניש מישהו - אלא אם הוא הבנאדם הכי מתבודד ולא קשור בעולם - כשבמצב כזה מה כבר הוא היה יכול לעשות רע - זה ישפיע על מישהו אחר גם ככה. --- הו אלוהים תודה שהרגת את אבא שלי , עכשיו מי יטפל בי אני רק בן 6 מי ייתן לי הדרכה? טוב אני אדריך את עצמי ואפנה לעולם הפשע והשטן

חזיר בר

New member
אתה ממש שטוף מוח

שמונים אחוז מהרעיונות המקורים שלך באים מהטלווזיה והקולנוע האמריקאי. אוז הפעם. אל תיקח את זה כל כך קשה,אצל כולנו זה ככה - אצלך פשוט זה יותר בולט. רק רציתי לשתף אותך, (באוז) כשהיא אמרה שהמוות של הילדה הקטנה שלה זה חלק מ"תוכניות חכמה" של אלוהים,אותי באופן אישי זה עיצבן. איזה מן תוכניות גאונית יכולה לכלול מוות של ילדה קטנה?

IC4

New member
WTF ? לפחות זה שטיפת מוח מרצון

זה מה שחשוב בעצם שלא תהיה פסיבי לגבי השטיפת מוח שאתה בוחר או שבוחרים לעשות לך הרי כל מוח נשטף במשהו מתישהו [חוץ משל POTHEADS - הריני מצדיע למוח הטהור והלא נגוע שלכם!] אני בוחר לקבל את ההשפעה שלי ממה שגורם לי שמחה - E!ntertainment סרטים וטלויזיה נותנים לי השראה , אני אהיה צבוע ואפס להגיד אחרת ואני לא מתבייש בזה, אני מסכים איתך. אני רק לוקח קשה שאתה מתיחס אליי כאילו הייתי לוקח את זה קשה. its ur attitude, dude
לא סתם ואגב אני מקווה שאתה לא מאשים אותי או מקשר אותי איכשהו לתכנית הגאונית של הריגת ילדה קטנה שנוסעת לה לתומה על אופניים אלא סתם מזדהה עם העליבות שבענין ומסכים איתי בכך.

Chot

New member
לא כזה וול-סייד

האמונה בהגיון של המדע היא גם דרך חיים, וגם לה יש השלכות. (למשל, אנשים מוצאים להורג אחרי שבית משפט קיבל עדות של פתולוג או מדען שגילה שהכדור הזה מתאים ובלה בלה בלה, אתה בוחר לקבל את זה כי ככה אתה בחרת). זה שאתה ממשיך לחיות זה יופי, אבל המדע הוא דת ככל דת. מתי בפעם האחרונה הצלחת להבין את תנועת האור? או את התמונות שמתקבלות אצלך איפשהו שמה תוך כדי ראיה? מבחינתך כל אלו אמורים להיות תהליכים שמקורם בגחמות הפרועות של הטבע, בידיוק כמו העלמת העין של ה´ כשנשלח עמו המשובח אל תאי הגזים, (כביכול), ובשני התחומים יש את האנשים שיודעים להסביר או לא להסביר תופעות אלו או אחרות. חוצמזה, שגם אני הייתי במופע "עופר ודקל מי רוצה חיבוק", אוקיי?

חזיר בר

New member
לא נכון

תראי אומנם כרגע את לא מבינה הרבה דברים שהמדע מציע לך - אבל ברמת העיקרון אם תלכי ותעשי ניסויים את אמורה להגיע לאותם המסקנות שהגיעו אלפי מדענים לפנייך, ההנחה בזה שהם לא משקרים ועושים קונספירציית ענק של אלפי שנים היא די סבירה. המדע מתבסס על עובדות שאת כאדם יכולה לבדוק בעצמך,הדת מתבססת על זה שמישהו אמר לך שככה הם הדברים ונימק זאת בהסברים תיאולגים אלו ואחרים אבל ללא עובדות אמיתיות.

Chot

New member
מי אתה

שתקבע שאלו לא עובדות אמיתיות? בלי שום קשר לקונספירציות, אתה בחרת להתנהג ככה. כרגע אתה לא מבין הרבה דברים שהדת מציעה לך ואני אגיע לאותן מסקנות בתנאי ההכרחי שהחוקים של המדע מקובלים עליי ואני מסכימה לפעול לפי העקרונות והתוצאות שלהם.

למעלה