עניין של גיל

supersonic777

New member
במקרה הזה את לא מבינה את הפואנטה...

בר ואסתי,לא יקחו גבר מ"פשוטי העם"!
בר,שיוצאת עם עזרא,הו הו,כל מילה מיותרת...
אותו הדבר,אסתי...ואם אני לא טועה,היא נשואה למישהו מבוגר ממנה בהרבה...
כסף הולך לכסף!
אגב,גבר ממעמד סוציו/אקונומי גבוה יכול לקחת בחורה ממעמד נמוך,ההיפך,כמעט ולא עד נדיר...!
&nbsp
&nbsp

אתה כתבת שאם בחורה יוצאת עם

מישהו מבוגר ממנה זה הכל עיניין של כסף.
אני נתתי דוגמאות ללמה זה לא נכון

supersonic777

New member
הדוגמאות שנתת הנ"ל בטלות בשישים.היית צריכה לתת דוגמא...

כאשר בחורה כמו בר תצא עם מישהו מפשוטי העם ולא עם מישהו שיש לו "מכרה זהב"...!לא נחשב.
&nbsp

אממ

"אגב,גבר ממעמד סוציו/אקונומי גבוה יכול לקחת בחורה ממעמד נמוך,ההיפך,כמעט ולא עד נדיר.."
תסביר

supersonic777

New member
לגבר פחות חשוב במה בחורה עוסקת,ההיפך כן...

עובדה!בחורה,לא מספיק לה שגבר עובד,אלא במה עוסק...
מקצוע/תפקיד לא נחשק,לא נחשב!
&nbsp

1precious1

New member
לא מבין מה הבעיה

בלהגיד או לבקש לדעת את הגיל.
למעת עניין היוצאים מהכלל ומצד שני ההכללות המתבקשות, הרי שגיל בהחלט משקף איזשהו סטייט אוב מיינד של האדם, וזה בסדר גמור לדעתי.

אני במשך השנים גיליתי על עצמי שהיו תקופות וסיטואציות שלא היה לי נח להגיד את הגיל שלי ולעומת זאת היו תקופות וסיטואציות שהיה לי את שיא העניין ורוב האינטרס לומר בדיוק באיזה גיל אני.

a wild rose

New member
הבעיה היא האופן בו זה נעשה

אם למשל הייתי הולכת למפגש חברתי ובמהלך שיחה ממושכת עם מישהי שהתיידדתי איתה הייתה עולה השאלה הזאת, זה היה נראה לי מובן, אבל כשמדובר בסבב הכרות במסגרת פעילות התנדבות, ממש לא ברור לי למה כולם צריכים לדעת בני כמה שאר חברי הקבוצה וכל מידע אחר מלבד השם הפרטי שלהם (אפרופו, כשאנשים מציגים אותי בשמי המלא באירועים כאלו זה גם משהו שלא ברור לי). במקרים כאלו הסטייט אוף מיינד לא משנה שום דבר. אולי אם היה מדובר בקבוצה שיוצאת לטיול ממושך ביחד, או להתנדבות ממושכת כמו שליחות בחו"ל, אז הגיל והמקצוע ופרטים נוספים משנים - אבל זה לא היה המקרה.

למעלה