עניין של זמן

חיסול חשבונות

עד שאנו לא גומרים את החשבונות עם בן הזוג הקודם - אין אפשרות אמיתית, לדעתי, לקשר נקי עם בן זוג אחר. אני מצאתי עצמי מחסלת חשבונות שהיו שייכים לבעלי הראשון עם בני זוג אחרים. האם לזמן יש חלק בזה? גם. ולא רק. כמה זמן הוא הנכון? זה בטח אינדיוידואלי.

אצלי זה עדין בספק .. רק התחלתי

קשר .. ועדין מתלבטת באם זה האדם שארצה לבנות עימו זוגיות.. מאוד רוצה בקשר זוגי , אך אנני יודעת באם מסוגלת אני כרגע לכך חייבת את ההתאמה לאישיות שלי לכשלונות שלי לרצונות שלי לפנימיות המורכבת שלי לא כל אחד יכול להכנס לחיי היתכן שמחפשת אני אדם מיוחד עבורי?

ציפור קטנה נחמדת../images/Emo26.gif

יש לי חדשות- ישנות בשבילך, חמודה : כל אחד-אחת מחפש-מחפשת מישהו-מישהי מיוחד-מיוחדת, לעצמו-לעצמה
וכשאת תמצאי אותו את תדעי! כל כולך,גופך, נפשך וליבך.

שבת שלום יוסי../images/Emo140.gif

אם הבנתי אותך נכון אז אתה שואל לגבי המוכנות הרגשית והנפשית לקשר חדש, אחרי הניתוק הרגשי מהקשר הקודם, כן? ומתי? כל אדם חווה חוויות אחרת. אצלי רציתי שקט ארוך אחרי "הסערה". הייתי זקוקה לאסוף את השברים ולאחות אותם על מנת להמשיך הלאה. וכך קורה לי גם עכשו עם בן הזוג העכשווי, כשאני נפגעת אני מתרחקת ומסתגרת ולא רוצה קשרים חדשים עד שאני "מבריאה".

אני יודעת שאצלי זה נגמר ביום שנגמר

ביום שקמתי והלכתי ההשלמה באה בהמשך עד הגט שם הבנתי שזה באמת גמור אבל נוכחתי להבין שיש גברים ונשים שגם שנים לאחר הגט לא סיימו בפנים את הרגשות שלהם לאותה/ו אחד/ת מוזר אבל למה מתגרשים עם זה כל כך מרגיש?

למעלה