אני 1.65, אין לי מושג כמה אני שוקלת כי ירדתי בין 5 ל 10 קילו בחצי שנה האחרונה ולא ראיתי משקל 3 או 4 חודשים. אני מרוצה מהפלג גוף העליון שלי וממש לא מהשאר. כמוש אמרתי אני לא ממש בודקת את המשקל שלי... אני יודעת שירדתי לפני איך שהחצאיות מעטפת נסגרות ולפי זה שאני לא יכולה ללבוש מכנסיים ישנים שלי בלי חגורה. ירידה במשקל גורמת לי להרגיש טוב יותר,בריא יותר,יפה יותר. השמנה מתסכלת אותי. מאוד קשה לי לרדת במשקל וקל לי לעלות. לקחו לי כמה שנים טובות כדי למצוא את נוסחאת הפלא כדי לרדת ולשמור על זה(פשוט תאכלו בריא!!!)וכדי לא לעלות פשוט משנים את דרך החיים.
משקל נראה לי סביבות ה-50 קילו... אבל אני אפילו לא זוכרת מתי בדקתי בפעם האחרונה... למרות שאני צוחקת כל הזמן על הגובה שלי, בסופו של דבר אני מרוצה. יש לי פרופורציות הגיוניות
משקל - אין לי מושג, אין לנו משקל בבית ככה ש...לא יוצא לי לבדוק אם שמנתי או רזיתי. אני בודקת את זה על מכנסיים\חצאיות שאני לובשת והאם אני נכנסת לבגדים או לא.
בגדול
אני מבסוטה. בקטן
כמו כל בחורה הייתי רוצה להוריד איזה 5 קילו\לאמן את שרירי הבטן לקיץ.
אני 1.63 שוקלת 50 ומשהו מרוצה מהמשקל הוא תקין, לא אוהבת כאלה שמעל או מתחת לתקין =] גם ירדתי עכשיו 5 קילו ואני הכי מאושרת!! תדירות? המון!!! יש לי נטיה כזאת להשמין ולהרזות להשמין ולהרזות וחוזר חלילה. וזה לא בגלל דיאטות או משהו, זה פשוט קורה ככה!! אני עולה למשקל כל 4 חודשים אצל האחות חחחח והגובה לא זז סנטימטרררררררר=[ מטר ובמבה שכמותי.... משפיע מאוד!! אני רוצה לראות מישהו שעליה או ירידה לא ישפיע עליו!!!! כשיורדים זה הכי כיף, כשעולים אז מתוסכלים...
גם אני נפלתי בבאג .. חחחחח תקציר : קיצר 1.67 49 קילו. אוכל יותר ממכם, דיאטה של פסטה\ספגטי, בשר אדום, סוכרים ומאפים. משקל ממש לא מפריע לי, כשאני יושב על התחת המשקל יורד, כשאני מתעמל המשקל עולה. צריך לחזור להתעמל