עניינים ברומו של עולם

מיטללל

New member
עניינים ברומו של עולם

מה הגובה / משקל שלכם ? אתם מרוצים מהם ? באיזו תדירות אתם עולים על המשקל ? כמה זה (עליה או ירידה) משפיע על מצב רוחכם ?

L y c a n

New member
אז הנה

פעם שעברה שנמדדתי ונשקלתי הייתה לפני.. נו, שנה בערך, אולי פחות. גובה: 2.00 משקל: 85 בערך, אם אני לא טועה.. באיזו תדירות? תסיקו בעצמכם
כמה זה משפיע? מסעסע העליות הקטנות בגובה לפעמים

Zoharrr

New member
:)

אני 1.65, אין לי מושג כמה אני שוקלת כי ירדתי בין 5 ל 10 קילו בחצי שנה האחרונה ולא ראיתי משקל 3 או 4 חודשים. אני מרוצה מהפלג גוף העליון שלי וממש לא מהשאר. כמוש אמרתי אני לא ממש בודקת את המשקל שלי... אני יודעת שירדתי לפני איך שהחצאיות מעטפת נסגרות ולפי זה שאני לא יכולה ללבוש מכנסיים ישנים שלי בלי חגורה. ירידה במשקל גורמת לי להרגיש טוב יותר,בריא יותר,יפה יותר. השמנה מתסכלת אותי. מאוד קשה לי לרדת במשקל וקל לי לעלות. לקחו לי כמה שנים טובות כדי למצוא את נוסחאת הפלא כדי לרדת ולשמור על זה(פשוט תאכלו בריא!!!)וכדי לא לעלות פשוט משנים את דרך החיים.

Dark Muse

New member
כוס אמק...

קיצר אני 175 שוקל 70... רוצה להוריד שומן, לעלות שריר.
70 קילו על 10 אחוז שומן היה עושה אותי מאושר...

L y c a n

New member
אבל מי סופר, אה?../images/Emo8.gif

החטא הכי גדול שלך היא בנבחרת שאתה אוהד

Dark Muse

New member
שמע זה מצחיק

אבל אני מקפיד על הקלוריות... אני לא סופר אותן במדויק, אבל אם משהו מפוצץ וסתמי שווה איזה 600 קלוריות, אני אמנע. ודי נו, אין על לאמפרד.

L y c a n

New member
הכרתי בצבא איזה אחד

שכל פעם שאכל עוגיה נגיד, הסתכל ואמר "נו טוב, עכשיו אצטרך לרוץ עוד רבע שעה" שרוטים אתם

נועם m

New member
את בכוונה לא עונה בעצמך, הא? ../images/Emo6.gif

בחורות...
אני 1.57- לא תופסת הרבה מקום!
משקל נראה לי סביבות ה-50 קילו... אבל אני אפילו לא זוכרת מתי בדקתי בפעם האחרונה... למרות שאני צוחקת כל הזמן על הגובה שלי, בסופו של דבר אני מרוצה. יש לי פרופורציות הגיוניות

חחח לא יודעת למה נזכרתי בזה אבל..

חכי בטירונות/קורס כשתהיי גבוהה מידי בשביל לקבל מקוצר.. ונמוכה מידי כדי להסתובב עם ארוך

ChilD SouL

New member
ת'כלס...

הייתה איתי אחת במחלקה שהייתה 1.51 וסירבו לתת לה מקוצר כי לפי הפקודות מקוצר מגיע רק למי שמתחת ל-1.50, היא עשתה מלחמה שלמה בשביל לקבל מקוצר.

ChilD SouL

New member
שוב... ../images/Emo46.gif

גובה - 1.70 ס"מ של שלמות.
משקל - אין לי מושג, אין לנו משקל בבית ככה ש...לא יוצא לי לבדוק אם שמנתי או רזיתי. אני בודקת את זה על מכנסיים\חצאיות שאני לובשת והאם אני נכנסת לבגדים או לא.
בגדול
אני מבסוטה. בקטן
כמו כל בחורה הייתי רוצה להוריד איזה 5 קילו\לאמן את שרירי הבטן לקיץ.

לא שואלים בחורה את המשקל ../images/Emo6.gif

אני 1.63 שוקלת 50 ומשהו מרוצה מהמשקל הוא תקין, לא אוהבת כאלה שמעל או מתחת לתקין =] גם ירדתי עכשיו 5 קילו ואני הכי מאושרת!! תדירות? המון!!! יש לי נטיה כזאת להשמין ולהרזות להשמין ולהרזות וחוזר חלילה. וזה לא בגלל דיאטות או משהו, זה פשוט קורה ככה!! אני עולה למשקל כל 4 חודשים אצל האחות חחחח והגובה לא זז סנטימטרררררררר=[ מטר ובמבה שכמותי.... משפיע מאוד!! אני רוצה לראות מישהו שעליה או ירידה לא ישפיע עליו!!!! כשיורדים זה הכי כיף, כשעולים אז מתוסכלים...

Piren

New member
אוי איזו באסה

גם אני נפלתי בבאג .. חחחחח תקציר : קיצר 1.67 49 קילו. אוכל יותר ממכם, דיאטה של פסטה\ספגטי, בשר אדום, סוכרים ומאפים. משקל ממש לא מפריע לי, כשאני יושב על התחת המשקל יורד, כשאני מתעמל המשקל עולה. צריך לחזור להתעמל

למעלה