עניינים ברומו של עולם

זכוכיות

New member
נושא רגיש :)

מה הגובה / משקל שלכם ? 1.60\ יותר מדי :) אתם מרוצים מהם ? לא. באיזו תדירות אתם עולים על המשקל ? רק בביקורים בבתי חולים\ קופות חולים ושכאלה (מה שקורה אחת לשבוע לפחות, מצב בריאותי די רעוע). כמה זה (עליה או ירידה) משפיע על מצב רוחכם ? פעם זה היה הדבר הכי משמעותי בחים שלי, היום הרבה הרבה פחות. ברור שאני מעדיפה את מגמת הירידה של היום מאשר מגמת העליה של לפני חצי שנה למשל, אבל זה לא יכניס אותי לדכאונות מטורפים אם הייתי "זוכה" במגמת עליה מסויימת, כמו פעם.

שמתם לב שכל בנות הפורום

שוקלות בסביבות ה 50 קילו? או שזה מה שהן אומרות לפחות בכל מקרה- אני: גובה 1.62 שוקלת גם...בסיביבות ה 50 יכולה להגיע ל 46 בקיץ ועד 54 בחורף- פער גדול הגובה שלי בסדר גמור לי וגם המשקל לא מטריד אותי, אבל כשזה נראה לא טוב זה נראה לא טוב! עכשיו עליתי קילו ואני ממש מרגישה עם זה חרא! עולה על המשקל לפעמים פעם בחודש ולפעמים כל יומיים...תלוי כמה אובססיבי ותלוי כמה אני מרגישה שעליתי כמו שכתבתי- מספיק קילו אחד בשביל להרגיש חרא, וחמישה קילו פחות זה תמיד טוב

מיטללל

New member
בשביל תום ../images/Emo3.gif

1.71. שוקלת 53 קילו. מרוצה. למרות שלא היה אכפת לי להיות גבוהה בעוד 4 סנטימטר. אבל בקטנה... בודקת בערך 4 פעמים בשנה. (היום בדקתי וראיתי שעליתי 2 קילו- כתוצאה מהחודש האחרון. איכס. כמה כמה אכלתי בו)

pain is MY love

New member
לעולם לא שואלים ליידי כמה היא שוקלת

לכן אני גם לא אענה...
אני 165 ביום טוב... אבל ממממש טוב אני די מרוצה מהגובה שלי כי אני לא נמוכה מדיי אבל אני גם לא גוליבר שמתקשה למצוא בחור בגובה שלה.. אני עולה על המשקל כל שבוע בערך... סתם כדי להתעדכן. ומצב הרוח שלי לא מושפע ממה שהמשקל מראה אלא ממהרגשה שלי. כי אם אני מרגישה שרזיתי לא אכפת לי אם בפועל עליתי גם 10 קילו!

ההתחלה עוד היתה הגיונית

הדברים אכן יצאו מבולבלים. ההמשך כבר היה מגוחך...וצפוי, כמו ללחוץ לכם על כפתור,פשוט לא מסוגלים להתעלם.

זה בגלל החייזרים שחטפו אותך נכון..?

כן כן תאשים אותם בהכל.. ואז תתבע אותם ששיבשו לך את המוח וטיגנו אותו בגלי רדיו... ואז.. תלך לועדה של ביטוח לאומי.. שתיתן לך אחוזי אי שפיות..

תגיד

לא הבנתי,האם תואיל להסביר...או לחילופין,אנא תרחיב, גם יעשה זאת. זה לפחות יהיה מנומס. משהו איתו ניתן לעבוד. כי בנינו הומור מפגר של גנון,זה לא משהו שיעזור.

yoavs86

New member
שלי.....

גובה: 1.75 משקל: 57 מרוצה: הייתי רוצה לעלות עוד קצת במשקל אבל בלתי אפשרי, אני אוכל המון המון אבל זה המבנה גוף אצל כל המשפחה - כולנו ספורטיבים ורזים. היו לי חודשים שלמים שהייתי תקוע על אותו משקל בלי לזוז בגרם, לא משנה כמה אכלתי. שורה תחתונה, אני מסתדר עם הגובה והמשקל.

עתודאית

New member
עונה

1.70 מ' שוקלת 60 מרוצה פעם בהרבה זמן לראות שלא עליתי פתאום כמה קילו אם אני מנסה לרדת וגיליתי שירדתי אני אשמח. אם גיליתי שעליתי אני אתבאס קצת ואתחיל לשמור יותר

eithancambridge

New member
ואני אומר מראש, אני לא שמן! חח

כל קילו אצלי זה שריר
בקיצור: גובה 1.82, משהו כזה:) משקל, בערך, 70. כל פעם שאני במכון כושר, אני עולה על המשקל. זה משפיע על מצב רוחכם? חח לא ממש:)

eithancambridge

New member
אני רגיש לגביי הלוק שלי חחח

סתם לא, אני יחסית גבר גדול, אז חכי שניה הלכתי להישקל חח:)

למעלה