ענפי ספורט נוספים

אמא לה3

New member
אני שונאת לרוץ

פשוט שונאת, כל דבר שיש בו פעילות אירובית - אני שונאת... ותנחשו מה....ליום הולדתי ה30+++++ בעלי קנה לי ...הליכון. אבל לא סתם הליכון, מפלצת ענקית שתופסת לי חצי סלון. אה כן, והוא מחייב אותי להתחיל להתאמן יום כן יום לא לפחות שעה הליכה כשבהמשך זה אמור להגיע ל..ריצה...איכססססססס

את מוזמנת גם לעשות עליו הליכה

על הידיים!
בהצלחה

נעממהה

New member
פעילות אירובית ואנאירבית, לא?

לפחות אני רואה שלא שכחתי את הלימודים מהקורס:)

chuch1

New member
האמת שלא הייתה

לי בעייה מבחינת שרירים, תמיד הייתה לי בעיה (בריצות הארוכות) בנשימה. לא הצלחתי לנשום כמו שצריך והייתי נחנקת וחייבת לעצור! המורה שלי לספורט הייתה עובדת איתי על נשימות ומנסה ללמד אותי טכניקות שיעזרו לי לצלוח את הריצה בשלום כי היא לא הבינה איך יכול להיות שספורטאית כמוני שצולחת בשלום 3 אימונים בשבוע של שלוש שעות לא מצליחה לרוץ 2000 או כמה שזה לא היה, בסוף נכנענו וקיבלתי ציון עובר... :)

סיבולת לב-ריאה לא מפותחת

עלייך לשפר את תפקוד מערכת הלב-ריאה. מערכת זו לא ניתן לשפר באמצעות אימוני התעמלות, גם לא אם מתאמנים 3 פעמים בשבוע 3 שעות כל פעם. התעמלות זה ספורט אנאירובי, בניגוד לריצה ארוכה שהיא ספורט אירובי. וזה עדין קשור גם לסיבי השריר האדומים והלבנים. חילוף החומרים ויכולת קליטת החמצן של הסיבים האדומים טובה יותר, ולכן אנשים עם סיבי שריר אדומים מאומנים יותר ינשמו יותר טוב ולא ייחנקו.

chuch1

New member
איזה כיף

לפתור את הסוגייה הזו בגיל יחסית מאוחר :):):) כמו שאומרים: עדיף מאוחר מאשר אף פעם :):):):)::) תודה נועה!!!

orelushg

New member
אני דווקא אוהבת אתלטיקה וגם די טובה בזה...

טוב נו, חוץ מבריצות ארוכות, יש לי אסטמה ואסור לי לרוץ יותר מריצת 100 מטר... וזה מבאס כי אני ממש טובה בזה, והיתה תקופה שכן רצתי ארוך, אבל אז האסטמה התחילה להתגבר ואמרו לי להפסיק
דווקא אמא שלי היתה תותחית בהכל - גם קרקע גם אתלטיקה גם משחקי כדור שפשוט חבל על הזמן
אבל אני לא יכולה
אני בכיף משחקי כדור, בעיקר כדורסל וכדורעף, רק שאני כמעט ולא משחקת כבר ופעם הייתי ממש מעולה בזה, וקפיצה לרוחק, הייתי תותחית ועכשיו אני כמעט ולא עושה וכנ"ל קפיצה לגובה וריצות 100 מטר
וזה מבאס

נטע104

New member
..

אני חושבת שביחוד בשיעורי ספורט בביהס רואים בנות שבהתעמלות וגם בענפי ספורט אחרים בגלל שהן בכושר והן לא מתעצלות וההתעמלות כן עוזר בדברים בסיסיים כמו ריצה שעושים בכל תחילת אימון או קפיצות לעומת שאר הבנות שלא עושות כלום חוץ מבשיעור ספורט וגם זה לא ממש... אני באופן אישי אוהבת מאוד ענפי ספורט נוספים כמובן אומנות והחלקה על הקרח שיש דמיון וזה מעניין אבל אני גם אוהבת לראות כדורגל כדורסל וכו.. אני חושבת שזה לאו דווקא קשור בהתעמלות אלא יותר בגלל שבבית כל הזמן רואים ספורט וכן יש מצבים שכשאין כלום לעשות אני מוצאת את עצמי בוהה בכל מיני ענפי ספורט הזויים שאף אחד לא יודע שהם קיימים... מי ידע שסנוקר נחשב ספורט?!?

יפה מאוד

זה נהדר לאהוב הרבה ספורט, ועוד יותר נחמד כשיש בבית הרבה ספורט. מאחר ואני גם מכירה את אמא שלך, אני בטוחה שאת גם טובה בהרבה ענפי ספורט... ד"ש

למעלה