עסקים ביתיים ב
אנשים

kelly7i

New member
XDDDD

בדרך כל זה ככה בשיא ההתרגשות שהם בטוחים שיש גול: "וווו..... הנה זה באאאא!!!... לאאאאאא!! הוא פיספס, איזו החטאה מצידו של בניניו" XDD

butbut

New member
@_@...אני מעדיפה את החתולות המיוחמות ליד הבית

שלי..מאשר את ה"גולללללללללללללל..." של השדרנים הזקנים. זה הולך ככה: "באווווווו..באווווווווו.באוווווווווווווווווווווווווווווווו[*עיקום פנים*]..באווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!@#$#[*נשיפות קולניות*]באוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו...[*שיעול של חנק*]..באוו" ככה הן רבות אחת עם השנייה..איזה פאקצות.

או מי גאד

רציני, אני פשוט בוכה פה XDDD נ.ב > את חייבת לשמוע אותי עושה "באוו" פעם אחת, אני הדבר הכי קורע בעולםXDD ועוד ידיד שלי תמיד מצטרף אליי, אנחנו כ''כ מצחיקים, אנחנו בוכים צעצמנו XDDD

butbut

New member
חחחחחXD נכון!! היום עשיתי לאחותי באוזן "באוו"

חח והיא כעסה עלי,אח"כ הלכתי אל החצר והמשכתי לעשות "באוו באוו"..פתאום הכלב שלי מתחיל לנבוח עלי... חחח ואז היצר הערמומי שלי יצא לפועל,והתחלתי לשגע אותו.. אני אומרת "באווו" והוא נובח. נשמענו כמו חולי נפש שמורטים להם שיערה-שיערה מהרגליים עם פינצטה..אמא שלי אמרה שהיא חשבה שהיה שם אונס חחXDD

butbut

New member
אולי את סהרורית ואת לא מודעת לזה..

ואת מתקשרת איתנו דרך המוח כי הגוף שלך ישן.

m i c k e y 15

New member
לאירוע קוראים Test Match Special

זה אירוע של קריקט ולא כדורגל...הארי חזק בקריקט..אם כבר זה היה כדורגל היו לוקחים את דני
הארי הלך לאירוע הזה וגם התראיין שם לרדיו.

Lex 1

New member
למה המיקרופון שלהם כזה ענק? למה זה לא

מיקרופון 'מדונה' קטן ורגיל שכזה..? הארי נראה מעולה!
תנקס מיכל!

McFly rullz

New member
חחח נכוןןן

אחרי עשה קצוץץ...נורא מתאים לו!!חחח אבל הוא בריטי ששמשחק קריקט

butbut

New member
../images/Emo207.gif היה היום את השיר של מקפליי ברדיווווווו

בשעה רבע ל-2 היה את DON'T STOP ME NOW.. חח יוואו זה היה כול כך מצחיק.. עברתי עם חברה ליד חנות של מנגו..ובשיא התמימות צחקתי איתה וזה..ואז פתאום אני שומעת קול בוקע מתוך החנות..קול מוכר.. קול צרוד..ואז הם הגבירו.1אז בכלל חשבתי שאני נמצאת בתוך חלום. "don't stop me now i'm have a such..".. ואז בום! ראיתי ת'אוטובוס היחיד לרעננה בורח לנו,אז התחלנו לרוץ כמו משוגעות..ולרדוף אחריו..>< וכך נגמר הרגע החלומי הזה=]

Lex 1

New member
חחחחח יפה...

ואתמול לפני שהלכתי לישון פתחתי את הטי-וי בהיטס ובדיוק לפני שהתחיל Room Raiders היה את פליז פליז, ראיתי מהאמצע והלכתי לישון הכי מאושרת שיש
.

butbut

New member
חחח דיי איזה כייף זה נכון?במיוחד לפני השינה

למרות שלפעמים גם בזמן השינה אני שומעת שירים..ובחלומות הם מופיעים..לא חסר איפה=]

Lex 1

New member
כן, חחחח XD בזמן האחרון לא חלמתי עליהם!../images/Emo12.gif

**לחשובעליהםהרבהלפניהשינהשהםלאיוכלולברוח
**

Lex 1

New member
../images/Emo207.gifהיום UC&P בהיטס ב-23:30

זה החלק הראשון אני חושבת... אם בא לכם לצפות בפעם המי יודע כמה... חחח Enjoy

DoLi it is Me

New member
חח באתי לירשום את זה ../images/Emo6.gif

מזל שראיתי את ההודעה אחרת היו פדיחות >< חח אני כזה תמיד כמעט כל יום מעבירה מחפשת משו של מקפליי או של זמרים או להקות אחרות שאני אוהבת וכזה העברתי מהר ופתאום אני כזה עוצרת ואני כזה אומרת לעצמי "רגע משו בלט לי מאחור" חזרתי לאחור וראיתי את מקפליי

למעלה