עסקים ביתיים ב
אנשים

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהוא כלכך מזכיר לי את ג'יימס../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

בתמונה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!

kelly7i

New member
חח איזה חמודד../images/Emo99.gif

חוץ מזה שאני לא אוהבת דברים בצבע צבאי כזה, לא אוהבת את הצבאי הזה

טום נראה שם סופּ!

הוא בכלל התחתך כהוגן בזמן האחרון.. |נמסה| בחיי, אם לא היה לי הקראש על דאגי הייתי עוברת אליו אוטומטית. XD

butbut

New member
../images/Emo207.gif תמונות חדשות של הארי ../images/Emo26.gif

הארי שלנו היה עם איך שלא קוראים לזה של הכדורגל^^ יש רק 2 תמונות שלו ><

butbut

New member
חחח לא ידעתי אם לכתוב "שדרן"..יש כזה דבר

שדרן כדורגל? חח ><

Dolev19

New member
פיי..הוא זקן!XD

חח סתם!! זקנים לשלטון!!! XDDDD אוי אני מצחיקה את עצמי.... קיבלתי עכשיו מכתב מהתיכון ואני לא בכיתה עם החברות שלי:'(...אני לבדדדד!!!!!!ואני יבקש העברה... חפרתי..ומה זמצחיק זה שאני לא קשורה לכלום!!XD חיחיחיחו

butbut

New member
מפתאום זקנים לשלטון! אם הם היו בשילטון היינו

מדברים עכשיו יידש,או כול שפת עצלנים-מריקים-עם-שיניים-טוטבות אחרת.. משהו לא מסתדר לי עם המיל "טוטבות"..היא נראית לי לא בסדר...><

kelly7i

New member
אצלנו שעליתי לי'

יענו שנה שעברה אז ידענו את הכיתות מסוף ט' ביום האחרון נדמה לי זה היה אמרו לנו את הכיתות והיה כתוב בתעודה או משו

kelly7i

New member
חח מה קרה לך, בטח שיש

אז מי אומר " והוא עובר את שימעון, מתקרב לשער, וזה נכנס, ו.. גווווווווווווווולללללל!!!!"

XXDDDDDDDD

אני תמיד אוהבת שהם נכנסים לאורגזמה אבל אין גול. "בנדו עובר את גאנולי, גאנולי מוסר לבניניו, בניניו עוקף את סרילי והוא רץ ,בניניו עוקף גם את לונגרדי, מתקרב לשער, ניסיון של אנטולי לחטוף את הכדור! הכדור עדיין אצל בניניו! הוא מתקרב! הוא בועט! ווו >> גווווואאא... לא גוללל!!! החטאהה שלל בניניו!" XXDDDDD

למעלה