שלי..מאשר את ה"גולללללללללללללל..." של השדרנים הזקנים. זה הולך ככה: "באווווווו..באווווווווו.באוווווווווווווווווווווווווווווווו[*עיקום פנים*]..באווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!@#$#[*נשיפות קולניות*]באוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו...[*שיעול של חנק*]..באוו" ככה הן רבות אחת עם השנייה..איזה פאקצות.
רציני, אני פשוט בוכה פה XDDD נ.ב > את חייבת לשמוע אותי עושה "באוו" פעם אחת, אני הדבר הכי קורע בעולםXDD ועוד ידיד שלי תמיד מצטרף אליי, אנחנו כ''כ מצחיקים, אנחנו בוכים צעצמנו XDDD
חח והיא כעסה עלי,אח"כ הלכתי אל החצר והמשכתי לעשות "באוו באוו"..פתאום הכלב שלי מתחיל לנבוח עלי... חחח ואז היצר הערמומי שלי יצא לפועל,והתחלתי לשגע אותו.. אני אומרת "באווו" והוא נובח. נשמענו כמו חולי נפש שמורטים להם שיערה-שיערה מהרגליים עם פינצטה..אמא שלי אמרה שהיא חשבה שהיה שם אונס חחXDD
../images/Emo207.gif היה היום את השיר של מקפליי ברדיווווווו
בשעה רבע ל-2 היה את DON'T STOP ME NOW.. חח יוואו זה היה כול כך מצחיק.. עברתי עם חברה ליד חנות של מנגו..ובשיא התמימות צחקתי איתה וזה..ואז פתאום אני שומעת קול בוקע מתוך החנות..קול מוכר.. קול צרוד..ואז הם הגבירו.1אז בכלל חשבתי שאני נמצאת בתוך חלום. "don't stop me now i'm have a such..".. ואז בום! ראיתי ת'אוטובוס היחיד לרעננה בורח לנו,אז התחלנו לרוץ כמו משוגעות..ולרדוף אחריו..>< וכך נגמר הרגע החלומי הזה=]
מזל שראיתי את ההודעה אחרת היו פדיחות >< חח אני כזה תמיד כמעט כל יום מעבירה מחפשת משו של מקפליי או של זמרים או להקות אחרות שאני אוהבת וכזה העברתי מהר ופתאום אני כזה עוצרת ואני כזה אומרת לעצמי "רגע משו בלט לי מאחור" חזרתי לאחור וראיתי את מקפליי