עסקים ביתיים ב
אנשים

yael0000

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo211.gifחשבתי שאולי תרצו לדעת

נוספו 16 הופעות לגרייט היטס טור, אבל ההופעות נוספו לאוקטובר-ספטמבר עכשיו יש אתר ישראלי שמארגן טיסות להופעות בחו"ל אז חשבתי שאם אתם רוצות להתארגן כקבוצה ולטוס אפשר, למרות שהם מוציאים לאיזה 3 ימים.... אני בכל מקרה חשבתי על לטוס ללונדון,ובין היתר ללכת להופעה, אבל הייתי מיואשת, ועכשיו שנוספו הופעות אני אולכ גםם ללכת. בכל מקרה המכירה מתחילה ב-18.8

butbut

New member
אוה מגניב=] לא ידעתי שיש כזה דבר בארץ כבר

וכן,הודיעו אתמול על ההופעות המחודשות=]

Bleed for Me

New member
כן..

האתר און טור (פה) מארגן דברים כאלה..יכול להיות נחמד אם לא הייתי חודש אחרי זה באנגליה
אבל מי שטסה להופעה,תהנו!!

yael0000

New member
צריך לדבר איתם../images/Emo211.gif

אמממ אני התקשרתי אליהם יום לפני המכירה המוקדמת... והם היו די יקרים... אבל תראו הם מארגנים טיסותל-3 ימים ואני ממש לא הולכת להיות שם 3 ימים, אני מתכננת טיול אז נראה לי אני אשאשל אם הם רק יכולים לסדר לי את הכרטיס

מאיושSP

New member
וואע מגניב! D:

נוספו הופעות בספטמבר?!?! הלוואי שבארה"ב.. כי בספטמבר אני שםם אני מתה לראות הופעה
ואם לא.. אז בואו באמת נטוס בתור קבוצה בדבר הזה שמארגן טיסות.. זה אחלה רעיון וזה נראה ממש מעולה! =]

MoVe AlOnG

New member
כןכןכןכןכןכןכן

אני לוחצת על ההורים שלי שייתנו לי לנסוע לאחת ההופעות או בספטמבר או בקוטובר. כי זה בבריטון וזה שעה מלונדון,ובאוקטובר זה בלונדון באולם אחד שהייתי בו כבר וזה לא בעייה להגיע אליו. הקטע הוא שאוקטובר אני במשלחת לפולין ואני חושבת שאני אמורה לחזור יום אחרי ההופעה בלונדון. אבל עדיין אני רוצה אפילו בספטמבר. בואו ניסע בתור קבוצה!!!בבקשה בבקשה בבקשה!!!!!!

מאיושSP

New member
אני בכייף רוצה שניסע בתור קבוצה וזה! D:

אבל רק לא בספטמבר
אני כל חודש ספטמבר בארה"ב עם המשפחה..

../images/Emo206.gif כנסו! כנסו! כנסו! כנסו! כנסו!../images/Emo206.gif

חחח
יש לי שתי שאלות (בעצם שלוש): זה של מקפליי וסוד או רק של סוד?? כי לא שמעתי אף אחד ממקפלי... מי שר את זה??? נראלי שזה הארי כי אין לאפחד במקפליי קול כזה אבל להארי יש קול אחר.. HELP ME!!! ו... מישי שמעה את השיר הזה??? אני אהבתי...
אני יודעת שהעלתם כבר אבל אני לא בטוחה שזה היה זה.. תודה
ואם בא לכן להעלות עוד שירים אני אשמח...
ואם לא תבקשו ממני כי בכל מקרה אני משועממת..חח:]] (שמתן לב לא?? ____כמה שירים העלתי??? אפילו אני לא מאמינה..) מישי פה בכלל עכשיו? לא נראלי..
ותודה רבה למי שהעלתה את: ON MY OWN אווווו... דוגעעעע שלי!!!!
אהממ.. ולמי שיש את READY, SET, GO של ט"ה שתעלה לי בבקשה!! ואם בא לה ויש לה סבלנות אז גם את מונסון.. תודה=]] אה.. וגם של LIL CHRIS למרות שאף אחד לא מכיר אותו... הנה אחד (שהוא היחיד שמצאתי): הוא די נשמע כמו צ'יוואווה אבל הוא ממש חמוד.. (צירפתי תמונה) http://www.sendspace.com/file/4atm0y ועוד אחד ממש חמוד.. הייתי חייבת להעלות: DOWN BY THE LAKE http://www.sendspace.com/file/yxu2xe ו.. SURFER BABE סתם כי הוא שיר יפה... (ומשעממם לי אש) http://www.sendspace.com/file/uxdpm7 לילה טוב! (יותר נכון בוקר
)

m i c k e y 15

New member
שמו את כל מה ששמת חחחחח והנה תשובות

1. זה רק סוד שרים.. 2.זה לא הארי ובכלל לא של מקפליי...חח 3.גם את המדלי כבר העלתי פה פעם לאחר ששמתי את הוידאו כל השאר ששמת אני מכירה..חח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאא תודה על השיר של סוד D:

Lex 1

New member
../images/Emo207.gif גם היום UC&P בהיטס ב-23:30

נראה לי שזה שידור חוזר של הפרק הראשון ששודר אתמול, וטוב שכך אחרי שהם שידרו את החלק הראשון פעמיים ולא שידרו את החלק השני..
.

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחח../images/Emo168.gif

חחח...שיהיו בריאים...זה כזה קורעע... דני הרגג אותי

מאיושSP

New member
אה רגע.

את יכולה אולי להעלות לי את זה בתור קובץ MP3? כי יש לי את זה רק ביוטיוב.. D:

למעלה