עסקים ביתיים ב
אנשים

Lex 1

New member
אממ יש לי עוד כמה.. קצת באיחור../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שאני חושבת שלא העלו.. McFly - Ghostbusters (Ray Parker Cover) ויש גם את McFly & Roger Daltrey - My Generation (The Who Cover( שאני לא מצליחה להעלות..
[גם: Santa Claus Is Coming To Town, Deck The Halls, War Is Over (Happy Christmas) ו-Let It Snow זה לא בדיוק שלהם אבל זה שירי כריסמס שכולם 'מחדשים' אז זה לא בדיוק קאבר של מישהו].

m i c k e y 15

New member
שמנו..והטופ גיר בלוז

זה ממש לא קאבר!! הם המציאו אותו בתוכנית אחת..הם היו צריכים להמציא שיר עם המילים : סופה, יונדאי ואדימנסרישיין[מה שלא יהיה חח] והם המיצאו וקראו לזה טופ גיר בלוז אני העלתי את השאר בעוד כמה מקומות פה....תחפשי לפני שאת תסתם מעלה חח זה סתם לוקח זמן חח

Lex 1

New member
אמממ...

חיפשתי לפני שהעלתי ולא ראיתי אותם..
אוקיי עשיתי את הפדיחה
הייתי בטוחה שטופ גיר בלוז זה קאבר.. **מפסיקהלנסותלהיותנחמדה**

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני כ"כ אוהבת את דה בויז אר בק

אין טאון יוווווווו הוא מדהים 3>

Lex 1

New member
Honky Tonk Women זה לא של ווילי נלסון?

זה קאנטרי, בדיוק בסגנון שהוא שר.. זה נשמע פחות מתאים לרולינג סטונס לשיר אותו..

../images/Emo207.gif אני מתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עכשיו הסתכלתי בשאלון במעריב לנוער ושאלו באחת השאלות האחרונות מה את רוצה לקבל במתנה והייתה שם תשובה: חולצה של מקפליי!!!!!!! כןכן!! מקפליי!! ואני כולי באטרף "יאאא מקפליי! אני לא מאמינה!" חשתי קצת פאקצה

butbut

New member
חחחחח...אני הייתי רוצה חולצה..למרות

שהיתי עמדיפה חזייה של מקפליי ,זה יותר שימושי..חחחח XD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo2.gif רצה לבדוווקקקקקקקק

אעאעאעא אם זהה נכווןןן אני מתפפחחללצצתת

DoLi it is Me

New member
אעאעאעזה נכון זה נכון וזה עוד שאלון על

מי קלישאתי אז התשובה של מקפליי
היא סיפרה שתיים ותשובה מספר 1' זה תשובה של בנאדם שממש לא קלישאתי ואם זה 2' מתוך 4 זתומרת?????????????????? עאאעעאעא ע שהם חושבים שמי שאוהב את מקפליי הוא לא קלישאתי אעאעאעא אני מאווווווושרת

kelly7i

New member
יש חולצה של מקפליי?../images/Emo2.gif

כבר מאל זמן אני חושבת על להכין כזאת, עם הדפסים וזה, ועבר בראשי גם רעיון ש.. אפשר לעישות במפגש הזה של הפורום שנקבע דוגמא לחולצה ואז נעשה איזה קניה משותפת או משו ונצא עם אחלה של מחיר!!

למעלה