עסקים ביתיים ב
אנשים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני מחכה לזה כבר שבועיים XDD

אבל תודה שהודעת ^^;

זה לא היה!!!!

אני וחברה שלי כבר יושבות שעתיים על הטלויזיה לא היה כלום!!!!!!!!!!! מישי יודעת מתי באמת יש???

lotem levi

New member
נכוןןןן איזה מעצבנים!!

במקום זה היה פאנקד
לפחות מתחו את אלן פומפאו, ככה שזה לא ביאוס מלא.

tzuf jones

New member
אני ובת דודהה שליי חיכינוו עם הmtv פתוחח

לראות את התוכניתת הזאתת .. ולא היה כלוםם !! היה תוכניתת סתומה כזאאתאת ! אבלל לא היהה את מקפליי @@ MTVVVV המזדיינייםם האללההה

Lex 1

New member
אכן, זה לא שודר! ../images/Emo7.gif

אולי זה ישודר מחר באותה שעה, צריך לעקוב. הם תמיד עושים ככה, כותבים תוכנית ובסוף משדרים משהו אחר. חרם על MTV

lilosh1212

New member
זה לא....

בדקתי בלוח שידורים של mtv באינטרנט ופשוט החליפו את הווישליסט בפאנקד' פשוט חוצפה!!!!!!!!

kelly7i

New member
שמעו ביאוס-

מחר יש לי בייביסיטר לשעה, בבוקר,ממש בבוקר מ-9 עד 10 בבוקר.. זה אומר שאני יצטרך לקום ב-8, וזה אך ורק בשביל 20 שקל! חח ביאוס האישה הזאת תקח ותחזיר אותי, זה יכול להיות נחמד אם אני יגיד לה שתוריד אותי בחזרה אצל חברה שלי, אנחנו אמורות להמשיך לראות את הסרט "מגדלי התאומים" שהתחלנו היום והגענו ל: 18 דקות, ו-36 שניות עד שהיינו צריכות להפסיק. חח אבל מה, לא נעים P: חח אני יצטרך ללכת אלי המתישו מחר בחום המייזע!

kelly7i

New member
אני מכינה עכשיו פיצה

ראיתי מקודם פריסומת כזאת פיצה.. יו זה מה זה יגירה אותי היה כתוב סוגי פיצות וזה עם כל התוספות והמחירים והגדלים ויצא לי הריררררר אעע חח אז יש פיצה בפריזר מעפנה כזאת של.. אמ.. זובלובק אם אני לא טועה.. חח אז אני יוסיף לה עוד גבינה כי פעם קודמת זה היה קצת ככזה, ויוסיף זיתים או תירס, או גם וגם, הם לא מפריעים אחד לשני
חח ואז לתנור ויאמי יאם! וזה מזכיר לי.. אני חיבת ללכת לחדר כושר, אני צריכה להגיד לאבא שלי שיגיד לי מתי שהוא הולך.

"הם לא מפריעים אחד לשני" XXXDDDDDD

די אלוהים שימו אותי בחדר איתך ועם בת-אל ואני צריכה בלון אוויר XD

butbut

New member
חחחחחחחחח...פיצות של זוגלובק?

פ'חח אבא שלי קנה היום 3 סוגים של הפיצה הזאת..: *עם האקסטרה גבינה-שזה נראה כאילו שמישהו לעס את הגבינה וירק אותו בבוחטות על הפיצה. *עם זייתים-יש לי תאוריה לגבי הפיצה המסויימת הזאת: -לוקחים את הבצק ותולים אותו על מסמר בקיר[כמובן שקודם כול חייב להיות מסמר בקיר,אחרת הפיצה תיפול חח] -זורקים עם כפיות של גלידה את הרוטב עגבניות,ואת הגבינה. -יורים עם רובי אוויר את הזייתים על הפיצה. ו.......תאם תאם!! יש לנו פיצה! כי באמת הזייתים נראים כאילו שירו אותם על הפיצה..הם כאלה שקועים בפנים! *פיצה בלי כלום-אוקי..זה כבר סיפור אחר...פשוט לקחו סמרטוט,שמו עליו תחפושת של בצק! אח"כ מרחו עליו צבע גואש אדום!והוסיפו עלים של אקליפטוס כדי להראות כאילו שיש שם פרטוזיליה. ואז זרקו על זה פלסטיק..וזה נראה כמו גבינה.

kelly7i

New member
ואבא שלי..

קנה מארז עם 3 פיצות בלי כלום פיצה בלי כלום זה כל כךך משעמם כל פעם מחדש אני צריכה למצוא דרך לעניין אותה.. נמ, אני צריכה לבדוק שזה לא נשרף בינתיים, כי אם כן, אני יכנס למטבח, אני יראה שהכל עש, אני יפתח את התנור, העשן יפרוץ עלי ואני יחנק על המקום, התנור עוד יהיה דלוק, אפחד לא ישים לב שקרה לי משו, ואז לאט לאט כל הבית ישרף, ו נמות מוות המוני. בגלל זה אני צריכה ללכת עכשיו לבדוק מה שלום גברת פיצה

kelly7i

New member
בדקתי, לא מוכן

ואמא שלי במטבח שהיא תשמור עליהP: אני פותחת את התנור.. והרסק עגבניות הזה עזבי "גואש" זה נראה כמו צבע מים!! יום יבוא ואני יאכל פיצות משובחות מזאת

roni poynter

New member
יש לי שאלה אני יודעת שזה לא קשור..

אבל באיזה בצפר את לומדת אולי אני מכירה אותך בפרצוף... מי יודעע...??!!

למעלה