עסקית ברוקח 73

אבל זה ממש לא נזיד, משום בחינה.

אם בכלל, הביסק מזכיר יותר נזיד טחון אבל הבויאבס ממש לא. אחד העקרונות של נזיד הוא בישול ממושך על אש נמוכה. עיקרון הבויאבס הוא הרתחה אחת גדולה ובישול קצר אחר כך.
 
זה מרק שרואה נזיד באופק

 

יויו13

New member
רק אל תתחילו את הויכוח הדבילי על איך כותבים

את זה ,
כבר ניטחן מכל הכיוונים.
 

גסטרו

New member
דוקא עולה על קלואליס- בעיסקית ,ללא ספק

לטעמי, כמובן . ואגב התפריט בקלואליס מצומצם יותר וקופא על שמריו זמן רב.
מול ים בהחלט ספור אחר ותמחור אחר- אם כי בארוחה אחרונה שלנו שם- 3 גרציות שאכלו כבר דבר או שנים - יצאנו מאוכזבות - יחסית לעבר.
 

גסטרו

New member
סלסלת הלחם -ללא חיוב- כללה גם שתי

פרוסות לחם לבן מעט מתקתק, אולי פרוסות חלה , לחם כהה מצוין וגם פרוסות לחם לבן על בסיס מחמצת , גם טאפנד זיתים וגם סלסת עגבניות טריות

מנת הדג שלי היתה מצוינת- שני פילטים של דג עשוי היטב על ניוקי ברוטב עגבניות מעט פיקנטי שסחב גם ניגוב לחם ...

ומוס השוקולד- לווה בפרורי מאפה עם נגיעות מליחות - שילוב של מתוק מלוח, קרמי ויבש. מושלם

והחניה- חלום...
 

מיתר44

New member
תודה על הדיווח וחבל על חלום שיעלם

רוקח 73 היא מסעדה טובה בעיני, ומשמשת אותנו כמקום
בו אכן נשמרת הרמה ואין הפתעות. המסקנה: יציבות.
הרושם שלי הוא שהמדיניות היא להיות נדיב וזה בהחלט משרה
נעימות.
מסתבר שהקהל הנוכחי אינו מצדיק כלכלית את קיומה ועל כן הוחלט להעבירה
למרכז תל אביב בקונספט אחר: מנות קטנות, מחירים נוחים, שינויים תכופים בתפריט
לי ולחברי הסועדים עמי - חבל.
 

החתולית

New member
רק זוג מתוך הטריומווירט הקדוש

והעיקר שזכינו לדיווח שלך :)

טוב לקרוא שהארוחה היתה מוצלחת. אנחנו זוממים על ארוחת ערב מוקדמת ברוקח 73, לפני הצעדה הקלה לפארק הירקון לפגישה שלנו עם מיק ג'אגר וקית' ריצ'רדס
 
למעלה