עפ"י שמועה נכונה שהגיעה אלי...

עפ"י שמועה נכונה שהגיעה אלי...

ביום חמישי הזה ה-27 בדצמבר יערכו בחינות ללהקת התנועה בקן בורוכוב לא יודע באיזה שעות ואני לא יודע אם כולם מוזמנים או אם רק אלה ששלחו פרטים לאתר התנועה אבל בכל אופן זה קורה והלהקה חוזרת!

דניאל, נרי תוכלו להריע לי שוב...

ולצעוק "מרקוזה תעשה לי ילד!" כמו שאתם תמיד עושים ואני אף פעם לא שומע....

אחראי על הלהקה

צחי פייס שהיה במחלקת מפעלים ובלדרן .... כן בלדרן.... שהוא בעצם מנהל הלהקה. צחי הוא רק האחראי בשטח יהיה כיף.. כל מי שיכול יבוא............

שקד גבע

New member
כן, אהה

ומי עושה כירוגרפיה? תגידו הופכים את זה ללהקה של בני אדם עם נגנים או שנשארים עם פליבאק MiDi רקוב?

את האמת שכבר הרבה זמן חשבתי לנסות

אבל מחוסר מידע אפעם לא באתי... וחוצמזה שכל כמה זמן אתם עושים חזרות?

כןכן...

אני הולכת מחר לאודישנים... צחי באמת מנהל בשטח אבל לא יודעת מה עם בלדרן... מי בא מתיכון לאודישנים?

ה.. נו ואני הצאתי לעלות פרוקייט מוזיקאלי..

ביוזמתי האישית... אני רואה יש דברים גם רשמיים אם בלדן וכאלו.. טוב...

דוד נשמה!

אתה עדיין יכול ! נגיד באמת יהיה נחמד אם יהיה בלהקה נגנים ולא רק כמה זמרים כמו מרקוזה... +)

שרון כפרה אני גיטריסט שיודע לשיר....

אז אני לא רק שר אלא גם מנגן אז אל תפקפקי ביכולותי!!! ולהקים להקה עם כלי נגינה זה בעייתי כי זה דורש תקציב מאד גבוה ואת זה אין כל כך לתנועה לכן מסתפקים במה שיש וזה נראה לי בסדר גמור.

אף פעם אל תסתפק במה שיש..

אם אתה אומר שאין תקציב תמיד יש דרך פרקטית לעלות על זה... ובמקרה הזה האנשים יצטרכו להביא את הגיטרות שלהם ואת המגברים למרות שאני בטוח שלתנועה יש איפשהו מגברים... מיקרופון לא חסר לכם(עובדה אתם שרים D;)... הבעיה האמיתית זאת מערכת תופים. ומרקוזה, מה הולך עם תהליך שינוי השם של להקת התנועה?

למעלה