אל תסחף מרגוזה לדעת לנגן את פסטיבל חורף זה לא להיות גיטריסט
D dvir391 New member 27/12/07 #22 בודדים שמעו אבל היה איזה צהריים אחד ששקד דפק סולואים של פסטיבל חורף ביער באוהל פלוגה.
ד דור מרקוזה New member 28/12/07 #24 שקודי תרגיע השיר של פסטיבל חורף 2008... יוצא ביום שבת בהשמעת בכורה ואני יודע הרבה מעבר ללנגן פסטיבל חורף, אני יודע גם לנגן דני וזה מרדים אותך וגם מעבר לזה אני במגמת מוסיקה בכל זאת!
שקודי תרגיע השיר של פסטיבל חורף 2008... יוצא ביום שבת בהשמעת בכורה ואני יודע הרבה מעבר ללנגן פסטיבל חורף, אני יודע גם לנגן דני וזה מרדים אותך וגם מעבר לזה אני במגמת מוסיקה בכל זאת!
ד דוד טברסקי New member 28/12/07 #25 תקשיב מר מרקוזה. הייתי רוצה ליצור איתך קשר. אתה נשעמ לי בחרו מוזיקאלי לחלוטין. ומוזיקה זה בכלל כיף. אז.. רשום קצת בפרטים וזה... יאללה פאנן!
תקשיב מר מרקוזה. הייתי רוצה ליצור איתך קשר. אתה נשעמ לי בחרו מוזיקאלי לחלוטין. ומוזיקה זה בכלל כיף. אז.. רשום קצת בפרטים וזה... יאללה פאנן!
ש שקד גבע New member 28/12/07 #26 קודם כל לא קיבלתי הזמנה להשמעת בכורה דבר שני מגמת מוזיקה זה לחנונים
ד דניאל קן רחובות New member 28/12/07 #28 יוחאי, אולי שקודי מסתיר את זה טוב... אבל עמוק עמוק בתוכו מסתתר לו בורכוביסט שמת לנגן פסטיבל חורף ולנהוג בפאסט...
יוחאי, אולי שקודי מסתיר את זה טוב... אבל עמוק עמוק בתוכו מסתתר לו בורכוביסט שמת לנגן פסטיבל חורף ולנהוג בפאסט...