עץ במיוחד למשמרת מאוחרת

BooBee

New member
עץ במיוחד למשמרת מאוחרת

נו, הנה, מה נשמע וחדש, ואיך המרגש ורק רגע, אני הולכת לפתוח חלון, שאם יהיה גשם, אני אשמע. רויטל.

BooBee

New member
ועזרא, רק שתדע

שאתמול נרדמתי בסוף באיזה חמש בטח, ולא היו סיוטים, ישנתי בסלון, על השטיח, כמו איזו בדואית, כי נראה לי אולי זה קשור לחדר, הסיוטים שלי, אז אמרתי אני אתן לו לילה אחד לבד, בלעדיי. לא היה נורא בכלל, אגב. אבל הגב...

~Lia~

New member
אז זה עץ...

בתור מנהלת פורום בטח הייתי אמורה לדעת. למה אתם ערים?

BooBee

New member
אוהו, טוב ששאלת

הלילה, סוף כל סוף, סיימתי לכתוב פרק לאיזו סדרה קומית. כבר חודשיים אני מבטיחה שהנה, הרעיון כבר בראש, רק לשבת לכתוב, מדליקה המחשב, פותחת הוורד וכלום. נאדה. גורנישט מיטנישט. לא יוצא לי כלום מהידיים. כאילו, יוצא, אבל לא מצחיק, אז נכנסת לפורומים, מחדדת המקלדת, מקבל השראה מאחרים, מדליקה מוסיקה, ככה חודשיים. היום, סוף כל סוף, סיימתי. אפילו כבר שלחתי במייל, אני מחכה מחר לשמוע איך יצא. אני מבסוטה. יצא שנון ומצחיק. הצלחתי בסוף. אולי זהיתקבל, ואם כן, פריים טיים בערוץ שתיים. הללויה.

~Lia~

New member
מזל טוב!

בעתיד תגלי לנו איזו סדרה? עוד לא הדלקתי טלוויזיה בארץ (חוץ מחדשות) אבל אני מבטיחה לשבת לראות את הפרק שלך

BooBee

New member
כן...

אם וכאשר-ברור, אתם המשפחה השנייה שלי. בטח בשבוע הקרוב אני אקבל תשובה סופית.

~Lia~

New member
המשמרת שלי הלילה בטח תהיה קצרה

מחר מחכה לי יום ארוך

כן. מחר ההלוויה

אם את יכולה להרדם עכשיו אז יותר עדיף שתלכי לישון אנחנו נהיה פה גם מחר ואחרי מחר

~Lia~

New member
האם הרגשתם פעם שאתם לא מתאבלים ...

מספיק טוב? איך יכול להיות שאני מבלה ברשת יום לפני שקוברים אותו?!?

BooBee

New member
זה בסדר גמור

אין דרך נכונה להתאבל. כל אחד מה שמרגיש לו נכון לעשות. באיזו שעה ההלוויה?

BooBee

New member
ועוד משהו

אני לא דפקתי חשבון לאף אחד. בשבעה של אחותי(נפטרה לפני כמעט שנה, דרך אגב, נעים להכיר, אני רויטל), לא הפסקתי לצחוק ולהעיר בציניות על כל דבר שרק ניתן היה לצחוק. עדיין, אני מסתלבטת, ולא מרגישה רע עם זה, כי היא היתה מבסוטה מכל הומור השכול שלי, אם היתה כאן, היתה נקרעת מצחוק יחד איתי. אני פשוט יודעת את זה.

~Lia~

New member
עניין הבדיחות כבר מוכר לי

אני חושבת שבחודש האחרון אני הרבה יותר מצחיקה (או שאנשים צוחקים פשוט כי לא נעים להם ממני)

~Lia~

New member
15:00

זה די מוזר. מצד אחד מרגישה כאילו אני כבר נפרדתי לפני חודש. ומעבר לזה כאילו הגוף השוכב שם בארון איננו שי הוא רק מין קליפה חיצונית ששי השתמש בה למספר שנים. אבל מצד שני, רק רואה את הארון ובוכה כל כך מעניין למה?!?

~Lia~

New member
מוזר

אני רק בתחילת הדרך...מבחינת השכול והכול... וכבר אני תוהה האם יש לזה סוף כנראה כשאתה במקום הכי נמוך אתה חייב לדעת שיש המשך בשביל לקבל כוח למשוך את עצמך החוצה.

למעלה