עץ במיוחד למשמרת מאוחרת

לא יודעת להגיד

אם יש לזה סוף אבל יש תקופות, או שלבים. ובכל תקופה או שלב זה משהו אחר. תקראי קצת אחורה, תמצאי פה דיונים על החיים לצד האובדן, הבחירה בחיים, האושר. ובטח עוד נדבר הרבה. ואם את שואלת לדעתי אז יש חיים אחרי. חיים אחרים ויש גם אושר חיבוק גדול וחם לך

~Lia~

New member
כולם כל הזמן אומרים לי

שאני צעירה ושהחיים שלי ימישיכו ואולי זה נכון אבל למה הם לא מבינים שזה פשוט מוקדם מדי לדבר על זה טוב שלא מצאו לי דייט למחר אני רק רוצה שייתנו לי קצת להתאבל. בלי לחשוב על העתיד. בינתיים קניתי לידו קבר.

כל כך מבינה על מה את מדברת

זה באמת מוקדם מדי עכשיו זה אבל. אבל.. ככה זה אנשים בדיוק sad אמרה היום שעיוורון של אנשים וקלישאות לא מתים. אנשים נלחצים מאבל ומכאב של מישהו לידם מנסים לנחם במלים. נבוכים. מרוב לחץ מדברים לפעמים שטויות. ככה זה. רק שתדעי לך, ככה עמוק בפנים, באיזושהי פנה.. שזה נכון אבל עכשיו תעזבי את זה ותבואי לחיבוק

~Lia~

New member
תודה על החיבוק אחת מהצד...

ודרך אגב, יש לך שם? או כינוי חיבה? אחת מהצד נשמע כל כך רשמי

BooBee

New member
לפעמים אני קוראת כאן טקסטים

של "חדשים". ואני יודעת בערך איפה הם נמצאים, בתהליך הזה. ואני אומרת יא אללה של החיים שלנו, מתי זה יגמר. כמו כל מצב חדש, לדעתי, לומדים לחיות איתו. אני ברור לי שאני גם טירונית, כי אי אפשר בעצם להיות מקצוען, לדעתי. כמו שאחת מהצד כתבה, כל פעם יש פרידה קטנה וכל פעם זה סוג אחר של פרידה. אני ממשיכה ללבוש בגדים של אחותי לפעמים, אני מסתכלת לפעמים בתמונות, אני חולמת עליה, מדברת איתה, אני חושבת שכוח זה משהו שקיים בכל אחד מאיתנו, וברגעים האלה פורץ החוצה. בהתחלה חשבתי שאני הולכת למות. היום, באמצעות החברים הטובים שלי, באמצעות הפסיכולוגית המדהימה שאני הולכת אליה מאז "המקרה", אני לומדת לחיות "עם זה".

~Lia~

New member
דיברתי אתמול עם עובד של שי

ואמרתי לי שנראה לי שיום אחד כשיגיע זמננו ללכת נגלה ששי וחבריו עשו את העיסקה המשתלמת יותר... הם הלכו מוקדם והשאירו אותנו מאחור עם הכאב...והם בטח מבלים כמו שצריך שם...איפה שזה לא יהיה.

BooBee

New member
נראה לי שאנחנו נסתדר ../images/Emo13.gif

זה בדיוק מה שאני אומרת על אחותי. השאירה אותנו עם הבלאגנים. עכשיו באמת לילה טוב, חייבת לישון קצת.

BooBee

New member
יש לי שרינקית בשעה הזו

חשבתי להגיע, האמת, אבל פתאום חשבתי, מה, בטח יהיו המון אנשים, וגם בשבעה יגיעו הרבה, אני זוכרת איך זה, ההפקה הזו, אז חשבתי, בטח נמשיך לקשקש כאן, אחרי שכל האורחים ילכו הביתה(אני התחברתי לרשת ביום הרביעי של השבעה, ממש בלי שום יסורי מצפון, בהזדמנות אני אמצא את הודעת האבל הראשונה שלי, תביני על מה אני מדברת), כשתצטרכי פתאום משהו להגיד, או לבקש. אז אני מבטיחה, אני כאן, שתדעי, אוקיי? והנה, גם לך נותנת את המייל האישי שלי, מגיע הכי מהר והכי בטוח "עד הבית": [email protected] ואם מותר לי, גם אני חושבת, שמה שיש שם זה רק קליפה חיצונית לאנשים היקרים שלנו שמתו. מה שהם היו, הם עדיין, בזכרון של כל אחד מאיתנו. כמו ששכנה של אמא שלי אומרת שגוף זה רק כלי, בדיוק כמו ואזה של פרחים. מנגנון מופלא שכזה.

~Lia~

New member
הגוף הוא כלי...אבל כנראה כלי חשוב

אני חושבת ששי לפחות חשב ככה. מצאו אותו ביום ההולדת שלי (הוא נתן לי מתנה אחרונה...טבעת הנישואין שלו ומקום לבכות בו). מצאו אותו שלושה ימים אחרי שעזבנו את ארה"ב (הוא לא רצה כנראה שהגוף שלו יישאר לבד מאחור). וזה גורם לי לחשוב שאולי גם לגוף יש משמעות.

BooBee

New member
עצוב.

אני הולכת לישון, יש לי מחר יום עמוס. אני שולחת לך חיבוק גדול וארוך, עוטף שכזה לכמה זמן שאת רק צריכה. נדבר כבר. לילה טוב.

~Lia~

New member
לילה טוב

אני לא יודעת מתי אהיה כאן בפעם הבאה... בכל מקרה אם זה יהיה רק אחרי השבעה (קשה לי להאמין) אז בהצלחה עם הפרק...אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה שתקבלי תשובה חיובית.

חמודה. אין דבר כזה

להתאבל טוב או כמו שצריך להיפך הכי בריא זה לבלות איפה שטוב לך ומתי שבא לך וזה באחריות

~Lia~

New member
כל דבר הוא בילוי באמריקה

אפילו ביקור במרכז נעדרים. יום אחד אני אכתוב על זה.

זו היתה די ציניות מצידם

לקרוא לאותו מקום שוב "מרכז" נעדרים, אחרי שכבר למדו איך מרכז הסחר נהייה משהו צדדי. יש בעייה עם האמריקאים האלה. מרוב שהכל אצלם היה בילוי - תראי איך התבלו ביום אחד.

~Lia~

New member
מרכז הסחר לא נהייה משהו צדדי

פשוט השתנה לו השם... פעם קראו לזה מגדלי התאומים...עכשיו זה Ground Zero... ומבקרים שם לא פחות אנשים (ואולי אפילו יותר).

BooBee

New member
מותר להגיד LOL?

אז הנה, LOL. פעם אני ונור(אישה מדהימה שכותבת כאן)עשינו טורניר מי צינית יותר, עם כל בדיחות האבל והשכול שלנו. גם כן סוג של בילוי.

למעלה