*עצבנית*

Just Adi

New member
*עצבנית* ../images/Emo80.gif

ראיתי עכשיו שיחה שכתבו בוידיאו צ'אט עם הדג נחש והם היו כל כך נחמדים וכל כך עניניים וענו לעיניין לשאלות רציניות ונזכרתי בצ'אט שהיה עם מוניקה והתעצבתי כי הם היו יכולים להיות כל כך יותר בסדר...

fuggi

New member
הדג נחש ../images/Emo60.gif

עם כמה שזה היפ הופ ואנשים לא נוטים להתחבר לזה (אלה שאוהבים מוניקה אני מתכוונת... וזה בדרך כלל, אני לא עושה הכללות אז תקראו את מה שיש לי להגיד בצורה יפה), הם בין הלהקות היותר כנות ואמיתיות בארץ. אין להם מה להסתיר, ראיתי אותם כמה פעמים בכמה ראיונות וממש אהבתי את הפתיחות והכנות שלהם. אין אצלם צביעות וזה יפה.

מממ ואצל מוניקה יש משהו כזה?../images/Emo168.gif

ולגבי הדג נחש.., יש להם בחלק מהשירים אחלה מוזיקה, ויש להם גם דיי מתופף טוב..., אבל מה שמעצבן אותי שזה נוטה לכיוון היפ הופ והם מכניסים יותר מדיי מילים של פרחות כאלה....

fuggi

New member
מילים של פרחות? ../images/Emo60.gif

לדעתי כל השירים שלהם ממש טובים... בדרך כלל אני לא אוהבת היפ הופ אבל לזה ממש התחברתי... שירים מצחיקים בטירוף וגם אמיתיים. לא מעצבן אותי שזה נוטה לכיוון היפהופ - אני חושבת שזו טעות להגיד "אני אוהבת רוק ורק רוק ורק רוק ישראלי ורק מוניקה סקס".. או אפילו להגיד "רק רוק"... אם אני שומעת שיר שאני אוהבת אז אני אמשיך לשמוע אותו, ואם יהיה סגנון שלא בדיוק מתחבר למה שאני מאמינה בו אבל בכל זאת אני נהנית לשמוע אותו - אז גם לו אני אקשיב... מה שאני אוהבת אני שומעת. אין כזה דבר חרא מוזיקה. יש כזה דבר טעם ולכל אחד יש טעם משלו.

ברור!!! ../images/Emo168.gif

אני פשוט שומע מוזיקה שאני אוהב, אני שומע שיר, לא אכפת לי מאזה סיגנון הוא, אם הוא יפה לדעתי אז אני אשמע אותו.., אבל אני למשל ממש ממש ממש לא מתחבר עם היפ הופ..., אבל כבר אמרתי, לדג נחש יש כמה שירים יפים...

fuggi

New member
אני לא אוהבת היפהופ ../images/Emo60.gif

אבל כן את הדג נחש.

fuggi

New member
ולדעתי במוניקה יש משהו ../images/Emo60.gif

לא מספיק כנה... לא יודעת איך להצביע על זה.

לדעתי ממש לא.... ../images/Emo168.gif

וגם בבקושי אפשר לראות אם יש(אני חושב שממש לא...) כי הם בקושי מתראיינים...

Just Adi

New member
אז ככה... ../images/Emo80.gif

אני לא חושבת שמוניקה צבועים בכלל לא אבל אני חושבת שכששואלים את יהלי למה הוא התכוון או בכלל שאלות רציניות אחרות והם עונים תשובות כמו "את צריכה להיפגש איתנו בשביל זה" או תשובות קצרות או שכשאלו את יהלי על פירושים של משפטים הוא אומר "שכל אחד יפרש איך שבא לו" נכון זה סבבה לפרש איך שבא לך אבל שאלו איך הוא מפרש את זה והם לדעתי נתנו תשובות מזלזלות וכמעריצה זה פגע בי לקרוא את התשובות האלה.

דעתי.... ../images/Emo168.gif

לדעתי היו קטעים שמוניקה לא היו בסדר.., אבל לפי מה שאני שמעתי, רצו שם מלא מלא שאלות ברובם היו ממש ממש ממש מטומטמות.... ו..., לגבי יהלי, הוא לא אוהב לפרש את המשפטים שהוא כותב, יכול להיות שיש לו משהו עם זה והוא שומר את זה לעצמו, בטוח אבל שהוא כתב את זה על משהו! אז הוא לא אוהב לפרש, זוהי זכותו....

fuggi

New member
למה אתה כל כך בטוח ../images/Emo60.gif

שהוא כתב את זה על משהו<? ושזה לא סתם בולשיט כדי למכור עוד תקליטים?

fuggi

New member
חחח או מיי גאד ../images/Emo60.gif

התכוונתי דיסקים לא תקליטים

הקה כמו מוניקה ../images/Emo168.gif

עובדת על להוציא תקליטים שיהיו כמה שיותר טובים, אם זה מבחינת טקסטים, משמעות וכו..., תקראי את הרעיונות שיש כאן במאמרים...

fuggi

New member
גם בריטני אומרת שהיא ../images/Emo60.gif

יוצרת מהנשמה.

fuggi

New member
אתם אומרים את זה ../images/Emo60.gif

כאילו זו הגזמה פראית, אבל מוניקה סקס זה די פופ ישראלי פחות רוק ישראלי למרות שזה אחלה מוזיקה... ואני לא רואה ברוב השירים יותר מאחלה מוזיקה נטו. אני לא רואה נשמה או רגש בשירים האלה, וגם לבריטני זה לפעמים סבבה להקשיב.. וכן כן יש אפילו כמה שירים שלה שאני זוכרת בעל פה בערך מכיתה ד חח

jamesT

New member
אני לא מוצא דימיון

ואם מוניקה יתמסחרו אז אני פשוט יפסיק לשמוע אותם! כמו מלא להקות שעשו את זה והפסקתי!!

למעלה