עצב באביתר...

עצב באביתר...

אבל אומרים שילדים מכוערים לא מרגישים דבר!!! כן תקשיבו ניסיתי להבין את השיר אביתר...... ניסיתי וניסיתי יותר מפעם אחת ופשוט לא הולך לי... משהו מוכן להסביר לי פליז? או שאני לא היחידה שלא מבינה..!

עדי C

New member
היה כאן "שירשורון" על זה , אולי זה

יעזור לך
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1575&msgid=83217695

LEEkm

New member
אביתר.

כל אחד יכול לפרש את השיר אחרת, ויכול להיות שהוא נכתב על מישהו מסויים, אבל לדעתי השיר הוא על איך שבגלל שמישהו מכוער, לא מקבלים אותו. וככה הוא גדל בהרגשה שהוא לא בסדר, מאז שהוא קטן, ואף אחד לא טורח להסביר לו שזה לא נורא להיות מכוער. בכלליות, לאו דווקא מכוער, זה בכלל מדבר על אנשים שהם קצת 'שונים'. בין אם הם נכים, מכוערים, מפגרים, עיוורים, וכו'... שיר מדהים :(

את יכולה להתחבר אליי למסנג'ר?

אני רוצה לשלוח לך תעודות זהות.. ויש לי בעיות עם המחשב (כן, גם הוא הוצף)

Shaaachar

New member
באמת שיר מדהים...../images/Emo121.gif

התיאור שלך קולע בול
לפחות בעיניי

בלי קשר,אני חושבת שזו הייתה טעות

לשים את השיר הזה באלבום... כי זה שיר ממש מעליב אולי הוא מרגש אבל בכל אופן שאני שומעת אותו פשוט בא לי ללכת לחבק את אותו ילד הזה.. ניראה לי שהיה עדיך שקרן תשאיר את השיר הזה במגירה..

Shaaachar

New member
הוא כבר בן 80...../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

אני מצחיק את עצמי
ולא אתכם

אני לא חושבת שזו היתה טעות

להכניס את השיר כי אלו החיים יש גם ילדים דחויים מבחינה חברתית ולא רק בגלל שהם מכוערים לטעם החברה אין מה לעשות והילדים הם חברה לא קלה ששופטים על דברים שהם בעתיד נראים כשוליים וזניחים אך הם מכאיסים ומשאירים צלקת לא צריך שכל השירים ידברו רק על אהבה וזוגיות ודברים אוטופיים ובית וגינה וכלבים...

ושכחתי שאפשר להגיד גם על

שמעון השכן שהוא שיר עצוב על שכן שהיתה לו ידידה אחת אולי והוא לא היה בסדר לקח תרופות כדי לצאת מהחדר מרוב הפחד לא דיבר יותר מדי ורק אחרי שהוא מת היא כתבה עליו שיר אז גם אותו לא להכניס לאלבום כי זה שיר עצוב? אני לא חושבת

התכוונת בשורות בודדות..אני יצטט:

"גשם על אביתר, לילדים מכוערים לא קר" "אם הוא יפסיק להביט אלוהים ילעג לו." אל תחשבו שאני באה לטענות לקרן או משהו אני רק אומרת את דעתי..

LEEkm

New member
השורות שציטטת

לא באות לומר שלילדים מכוערים באמת לא קר, ושאין להם רגשות, ושהם לא חשובים. הן באות להדגיש את ההתנהגות הגועלית של רוב החברה לאנשים שהם מעט שונים. לדעתי...

Liquid Dreams

New member
לדעתי זה בא לרדת על החברה

שחושבת שזה שבנאדם נראה שונה ומכוער אז זה אומר שלא אכפת לו כשמעליבים אותו למשל

LEEkm

New member
אני לא חושבת כמוך

אבל כל אחד ודעתו. כפי שאומרים, 'על טעם ועל ריח אין להתווכח' נוסטלגיה של כיתה א'

raz91

New member
אני גם חושב כמוך=\\

זה שיר מדהים ומרגש אבל לא כולם מסתכלים על זה ככה אם השיר הזה יתחיל להיות ממש מפורסם אז פשוט הלך על הילד בכיתה שקוראים לו אביתר אם אתם מבינים אותי חחח כיאילו ילדים קטנים ובכלל לא באמת יבינו את השיר פשוט ידעו שאביתר הוא מכוער וזהו...

עדי C

New member
אבל אותו דבר אפשר להגיד על "איתי"

זה רק שיר ברור שאביתר הוא לא המרכז אלא הבעייה הכללית של נידוי או איך שלא תקראו לזה, פשוט הבעיה הכללית מוצגת דרך סיפור קטן. וילדים לא צריכים שיר בשביל לקרוא לאביתר מכוער, או לכנרת מפגרת, או ליותם מטומטם.

raz91

New member
הם לא צריכים שיר... אבל...

מה זה עד כדי כך קשה להבין???!!אם ילדים ישמעו את אביתר הם יתחילו לצחוק על ילדים שהם מכירים בגלל השיר אביתר יכול להיות שהם לא קראו לו כך לפני כן ואלי זה גם לא נעים לילד שקוראים לו אביתר ואיתי זה בכלל שונה לא אומרים על איתי מכוער זה ממש שונה

למעלה