עצה ידידותית

• פותח הנושא lulyK
  • פורסם בתאריך

lulyK

New member
יקירתי, החלק הזה מתרומם ../images/Emo6.gif

(מה גם שסדר הפעולות הוא כזה: 1. פתח את המגש של הדיסק (לחץ על open) 2. קח חיפושית שהכנת מבעוד מועד והכנס אותה פנימה. 3. סגור את המגש (ע"י לחיצה על close או דחיפה בכוח רב). 4. אם זה לא מצליח, קרא לאמא (אמור: "אמא, מה אתה עושה? מה אתה עושה?" כדי להכין אותה מראש לגודל הצרה).

אמאדובה

New member
../images/Emo6.gif אנחנו עשינו דלתות לפני שאלעד

נולד... עכשיו הוא מגלה אותן ומחכה לרגע שנשאיר אותן פתוחות

אני שמעתי שהשלב הבא

הוא שמנסים להאכיל את הוידאו (זה נראה לפעוטות כמו פה) - ראו הוזהרתן

lulyK

New member
ואני קיוויתי שהשלב הבא

הוא שהוא יתקן את הוידאו.

בשילב יש מגן לוידאו

שפשוט "סותם" את החור של הקסטה... לגבי DVD - לא ראיתי אבל אולי יש? תתקשרי ותשאלי. (אמרה ליאת שכבר חודשיים מתכננת להעלות את ה DVD למקום יותר גבוה אבל בינתיים פשוט מנתקת אותו מהחשמל....)

dafgol

New member
עכשיו את מספרת? ../images/Emo6.gif

הוידאו המנוח שלנו הלך לעולמו לפני שנה בערך אחרי שבר החליט להשקות את הוידאו (להלן המנוח) כדי שלא יהיה צמא... מאז ה DVD נמצא גבוה הרחק מהישג ידו של בר

מזכיר לי נישכחות ומכין אותי לבאות

כשלולי הייתה בגיל המאכיל והמשקה, היינו מצמידים את שולחן הסלון לארון של הוידאו וכך היינו מונעים את הגעתה, עכשיו החלפנו שולחן וארונית ואני כבר יודעת שזה לא יצליח למנוע הגעת ילדים סקרניים...

חמודה - יודעת מה קניתי שם?

קניתי סוגר לאסלה כדי שעומר לא תחליט לשחות בשירותים... אז שתדעי שיש גם דבר כזה (על מנת שלא תעברי לשירותי בול פגיעה אם הוא יחליט לשתות מהשירותים....)

pitzpitz

New member
אצלינו האסלה היא מקום מצויין לזרוק

דברים כשאמא לא מסתכלת וממלאת את האמבטיה (כמו טיפות הברזל, מברשת השיניים של אבא...)

טוב לדעת שיש כזה דבר

אחרי שהטלפון + הנייד + כמה וכמה מוצצים + קליפס לשיער מצאו את מקומם בתוך האסלה...

1במיה

New member
צלנו האסלה היא האטרקציה בבית

אני סוגרת את הדלת כדי ששי לא תיכנס ורוני (שרואה את שי עומדת ליד הדלת) פותחת לה את הדלת כי "בטח יש לה פיפי" (וזה לא משנה שהסברתי לה מליון פעם שהיא מפשתנת על עצמה
) וכך מצאו את דרכם לאסלה - פלאפון, מברשת שיניים חשמלית, מיקאפ של שאנל, בקבוק של בובה וכמה שקלים..

למעלה