עצה לחיים

קפת

New member
עצה לחיים

בתור מגלומנים בעלי ניסיון, מה העיצה הכי טובה שבה הייתם מכבדים את אחיכם ואחיותכן? שלפו וואקשה מהבוידעם הפרטי את אותו המטען שאתם מוכנים לחלוק. והנה העיצה שלי: גרבו גרביים נקיים. תמיד, מדי בוקר. אל תתעצלו ואל תגרבו שוב את הזוג מאתמול. כי מי יודע? נניח שלא אכלתם ארוחת בוקר, ובמשרד - אתם לוקים בהיפוגליקמיה קלה. מיד מתאספות ריבות נאות ובחורים חסונים מארבע כנפות הקולר, להשיב את רוחכם ולהשכיבכם פרקדן חשופים בקלונכם לעין כל. ותמיד יהיה איזה פוץ שתיזכר (יס באך, אני נוקטת בשיטות שלך) שלמדה בקורס חובשים כשהיה בקרבי - ומיד תבוא ההצעה להרים לכם את הרגליים מעל הראש. איש, אני מזהירה אתכם, לא תחוס ותרחם עליכם, ומיד תמצאו את עצמכם בפוזה המבישה. וכדי להגדיל את הזוועה, יחליט מישהו בטוב לב לחלוץ לכם את הנעליים. עכשיו תארו לכם שכל הסצינה הזו מתרחשת ברחוב, וכבר הוזמן אמבולנס, ואתם בדרככם לחדר מיון. די בזוג גרביים מסריחים במיוחד כדי לשלוח חדר מיון שלם לטיפול נמרץ. או תארו לעצמכם שהיום עבר כסדרו, אבל בדרך הביתה עברתם בג'ים. והמדריכה החמדמודה הזו, שמעבירה שיעורי יוגה פיליפינית, פוגשת אתכם במזדרון, וממש סוחבת אתכם בכוח להתאמן בשיעור שלה."לא, לא, לא", היא לועטת ולוקקת שפה עליונה - "אתה לא צריך נעליים בשיעור, אנחנו עובדים בגרביים על מזרונים". או שאחרי הג'ים, פגשתם את ריקי והיא סוחבת אותכם לשתות איזה קפה באילנ'ס, השעות נוקפות, הקפה הופך לבירה ב"שכונתי", ומפה לשם אתם מוצאים את עצמכם חצי שיכורים, חבוקים בזרועותיו של המלצר החדש, בדרך לדירה השכורה שלו. מה תגידו לו כשתתנפלו עליו מיוזעים וחרמנים - שאתם רוצים לחלוץ נעליים במקלחת? ולכן, צופות וצופים נכבדים - גרבו תמיד גרביים נקיים. אתם עוד תודו לי על כך.

קחו אקמול

תרופת הפלא של המאה העשרים. שימו לב שתמיד יש לכם אקמול בכיס. מצוין נגד חתולים שמנסים לגנוב לכם את הסנדביץ' ונגד כניסה להריון. חתול עם אקמול בעין לעולם לא ינסה שוב להתקרב לכם לפסטרמה ואקמול שמוחזק חזק חזק בין הרגליים (מצוין לשרירי הפולקעס) ימנע מכם הריון בלתי רצוי. בעלי שלמה, יבל"א, תמיד בולע את האקמול ומעולם לא נכנס להריון.

ואם אין לך זמן לקפוץ לאוסטרליה

תיפסי טרמפ על צפרדע. לגיבורים שבינינו בטח יש צ'ימידן מהמילואים. הוא מצוין לאקמול.

קפת

New member
עם צפרדעים יש לי בעיה

אני תמיד מתפתה לנשקותם. לא יעיל.

או לחילופין קחו פלסיבו

כל דבר שגורם לכם להאמין שמשפר לכם את החיים- לכו עליו. אפשר ללכת על פתרונות זולים, כמו סדנאות עצמיות, דיקורים סיניים, ארומתרפיה, ויטמינים מהסופר פארם, שיעורי יוגה. ואפשר ללכת על פתרונות יקרים יותר, טיפולים פסיכולוגיים, שיאצו, טיפולים ביערות הכרמל - כל אחד והפלסיבו שלו. אם אתם חושבים שזה עושה לכם טוב, אולי זה עושה לכם טוב, ושמי שטוען שזה פלסיבו, שיבוא ויוכיח.

נינטייב

New member
קחו פלסידו

דומינגו. ניתן להשיג בכל פיצוצייה. מי שפותחת את היום עם פלסידו, בסוף היום, תפתח לפלסידו. האם טנור שמנמן זה לא החלום הרטוב של כולנו?

קפת

New member
קחי את הטנור, נינט

אני מסתפקת בחשבון הבנק שלו. כי כזו אני, צנועה.

הדיל לא מספיק טוב

אם היו מציעים 3 טנורים במחיר 2, זה היה סיפור אחר. קחו פלסידו, קחו לוצ'יאנו, קבלו קראראס חינם (מה השם הפרטי שלו, חוזה?) אם כבר, חוזה קראראס בתנאים לא כובלים.

קפת

New member
חוזה, לך ברח

קחו פלסידו, קחו לוצ'יאנו, קחו חוזה, תנו לי חשבון בנק של אחד מהם. לא משנה מי. זה כי אני טולרנטית. וצנועה.

יס באך

New member
גרביים? גרביים?

מה קרה לך את אחותי?! תחתונים נקיים, מעודכנים אופנתית, שמחזיקים היטב את החבילה לגברים או מכסים ביעילות לנשים. כתוספת, גם גרביים נקיים. אההה, וכל מה שכתבת על הגרביים בעצם מתייחס לתחתונים, במיוחד אם יש פיגוע או אסון ברחוב, ומפשיטים אותך, ואיש מד"א או למצער זק"א מפשפש בך או בגופתך, ואז איזה צלם נועז מצלם ושולח ת'תמונות לבית הדין בהאג, באמת היית רוצֶה/צָה בתחתונים הקרועים, המלוכלכים המפגרים והמאותגרים אופנתית יופיעו בהאג?

קפת

New member
יאללה יאללה, זו עצה מתחזה. גנובה.

ממוחזרת. תביא משהו אמיתי, מהארסנל שלך.

למעלה