עצה לחיים

יס באך

New member
היי את..

זה מה אמא שלי לימדה אותי מגיל 3 בערך. אבל את רוצה שלי? לעולם, אבל לעולם לא לאכול ארוחת בוקר, זה מנפח את הבטן.

גרגול

New member
פינת השלולית

וואלה, באמת נזכרתי במישהי שיצאתי איתה פעם, שהיתה מגלחת את הרגליים לפני כל פעם שהיתה צריכה לנסוע באוטובוס, ליתר ביטחון. סיפור אמיתי. העצה שלי קשורה אף היא בתחום ההיגיינה, אלא שהיא רלוונטית רק לחורף. במשך שנים, כשנטלתי ידיים, הוטרדתי מהעובדה שהשרוולים שלי נרטבו ממים ולפעמים אפילו סבון. תוצאות התחקיר שערכתי בנושא העלו שרצוי להפשיל את השרוולים כלפי מעלה. הבעיה היא שיש משהו אלים באקט של הפשלת השרוולים מול ברז ידידותי ותמים. קשה לי לעמוד מול הבעתה המשתקפת בעיניו הכחולות אדומות. לכן אני לא שוטף ידיים בחורף, אלא משכשך אותן במי השלוליות שנקווים בחצר. זה גם שומר על עור הידיים שלי מסוקס לנצח. וקפת, אפרופו שלולית, לא הייתי ממליץ על לנשק צפרדע. תמיד יש לך סיכוי שהיא תהפוך למאיר עוזיאל.
אני בכלל לא בטוח שאני צריך את זה. לא עכשיו.

עצה מקרציון

הכינו לכם בריסטול בגודל עשרים על עשרה סנטימטרים ועליו כתוב באותיות מאירות: זכרו את הקצין חיים כהן ממחלק התנועה כי הוא ישתה לכם את הרישיון בשוט אחד אם תעברו את המהירות המותרת. הדביקו את הבריסטול על שמשת הרכב מעל ההגה. מלמלו את המנטרה בכל פעם שאתם מניעים את האוטו. למען יאריכון ימיכם על פני האדמה והכבישים אשר נתתי לזרעכם בתוך מבחנה לניסיון ואתם גנבתם אותה והתרבתם כמו שפנים גרוזיניים מיותרים לחלוטין.

wear sun screen

למחזור בוגרי 2004: אל תשתו אלכוהול עם רדבול, ואח"כ וודקה וטקילה, ועוד וודקה לימון, אם אתם שוקלים פחות מ- 53 קילו. בקבוק יין אדום, וגבינות של 50 אחוז שומן, ואח"כ נסיעה ברכב סגור סופם בהקאה. אל תקיאו ברכב החדש של בן הזוג החדש שלכם. אם תפזלו ייתפסו לכם העיניים. אם תעשו פרצופים יהיו לכם קמטים. אם אוכלים שזיפים עם מים אפשר למות. ולא כדאי לנסות לצאת מהבית עם שיער רטוב - אפשר לחלות בברי ברי.

קפת

New member
את מוכנה להרחיב

בנושא הנשק הקטלני הזה שאת מתארת, שזיפים ומים? זה מתגלה בבדיקות פתולוגיות? מה המנגנון? אגב, בעניין הברי ברי - אני חולקת עליך. צריך קצת יותר להתאמץ, מאשר לצאת בשיער רטוב. חייבים גם מחסור בתיאמין (או ויטמין C?). והמהדרין מוסיפים - אכלו רמדיה צמחית.

נשק שהשמיד המונים

המגיפה השחורה היא דיסאינפורמציה מגמתית. השילוב של שזיפים ומים, גורם המוות מספר 1 בעולם. אמנם הנושא מוצנע ומסווג, לאור, לובי של מגדלי שזיפים וגוייאבות, וחשש שחרדה המונית, תוביל לחיסול מטעי פירות והחרבת מקורות המים, אבל, במסמך סודי ביותר ביותר, שסגור בכספת במשרד הבריאות מצויה התשובה. על המסמך חתומה סבתא שלי, שהעידה מכלי ראשון כמעט, על מקרה המוות הנוראי, שנצפה על ידי ואנדה, הדודה של הגיסה, של ולאדק, מהעיר סוסנוביץ, שבחבל ארץ במערב פולין. מה עוד, שואנדה זו שראתה את מקרה המוות הנוראי, היא גם זו שיצאה עם שיער רטוב, ביום שלג ורשאי, וחלתה במחלת ברי ברי, ולכן לא יכלה להעיד בעצמה. למען הזהירות, נקבעו כללי בטחון נוספים, אחרי אכילת כל פרי, לרבות מלפפון, מחכים לפחות שעתיים, עד שתיית מים. כמובן, שאפשר לשתות קפה או קולה, אבל רק לא מים.

קפת

New member
תראי מזה

כל חייך את גדלה עם מיסקונספט נוראי - שזיפים זה נגד עצירות. והנה, בבת אחת מתנפץ עולמך לנוכח הודעה וירטואלית, אלמונית, אקראית. תשמעי, יקח לי זמן לעכל, תרתי, את המידע הזה. עכשיו בקשר למלפפון והמים, אני יכולה לקבל את זה ביתר קלות. כי המלפפון, כידוע, הוא קרוב משפחתו הרחוק של האבטיח. ואבטיח, כיודע, ומים, זה לא הולך ביחד. אבל עם ההארה שמלפפון הוא ירק -מאוד קשה לי. מאוד. אני גם לא יודעת איך הרבה מלפפוצים יקבל את זה. הוא קצת רגיש, את יודעת, מאז שהחליפו לו את החומץ בן יין בחומץ הדרים, והתגלה שזה מעורר אצלו תגובות אלרגיות. אז עכשיו לבוא ולהגיד לו שהוא לא ירק אלא פרי... בשביל זה צריך את אחות נחמה בהיכון, עם זריקה של חיוכים.

עצה: על החיים ועל המוות

לא על העץ/ה לבדו יחיה האדם. צריך גם תמוכין וסימוכין, ולא רק לנופלים. עצות חינם חינם: (*) כדאי לוודא שהפרי בשל, בטרם יאכל. (*) כששוקלים לכם גבינה שויצרית, הקפידו לבקש שלא ישקלו גם את החורים. כך גם לגבי המים של הזיתים. (*) כשזזים מהתור בקופה להביא עוד משהו, ועוד משהו, ועוד משהו, ו-רק שניה.. שכחתי עוד משהו קטן - כדאי להקפיד שהתיק שלכם הולך אתכם לסיורים. אחרת לא יהיה לכם במה לשלם על הקטנות האלה. (*) בתור בבית המרקחת, מומלץ לא לקרוץ. אחרת אתם עלולים למצוא בשקית גם קונדומים, ולאו דווקא במידה המתאימה. (*) אם הפרטים הקטנים נעלמים לכם מהעין [וזה גם מפריע לכם], כדאי שתעברו מקום. שהרי ידוע: דברים שרואים מכאן - לא רואים משם. (*) כשאתם שותלים דשא חדש, אל תזרקו את הישן - לפני שתוודאו שהחדש נקלט. לא תמיד סל הקליטה המסופק, עוזר לשגשוג. ואל תגידו שלא הזהירו אתכם! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ נאום האופה V ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו V ברצוני לקבל מסר על תגובות להודעה הזו V ברצוני לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו V ברצוני לקבל מתנות בחגיגות יום ההולדת שלי V ברצוני לקבל הליקופטר - כחדשה - יד ראשונה, מטייס V ברצוני לקבל הודעה בתיבת הדואר שלי, על זכייתי בפרס על מפעל חיים-תדליק-את-האורות! V ברצוני לחתום על טופס ויתור על תביעות נוספות, שיצורף לצ'ק על סך מליון דולר בלבד, למוטב בלבד, לפרעון בתוך 60 יום מתאריך ההמחאה. * * * ככה זה בחיים, יש מי שנותן עצות, ויש מי שלוקח אותן.

שלחתי לך הליקופטר למחר בבוקר

הוא קודם ישלח (האפאצ'י) איזה טיל עורב להגיד ד"ש. אחר כך יחזור אלי כמו יונת דואר ואז אני מאכיל אותו ארוחת צהריים, מחר בערב אשלח שוב. אחלה עצות

למעלה