עצה לראש העיר

ארזS

New member
אין פה כל צרות עין

ואני הראשון בעד סגן ראש עיר שזאת תהיה עבודתו ולא בעד שמישהו שכבר משמש בתפקיד ללא שכר יקבל שכר כי עוזי הפך לז''ל. זאת לא צרות עין. זה חסכון כספי ציבור וניהול תקין !

קצת הבהרת מושגים

ס/ראש עיר זה לא תואר שמאחוריו עבודה אחידה. ס/ראש עיר ללא שכר, אין להם את אותו טווח אחריות ומשימות שיש למי שעובדים בכך כמשלח ידם העיקרי בשכר. המהירות הבלתי נסבלת של הבעת זילות בתפקידם של שליחי ועובדי ציבור, די מדהימה בעיני. ההתייחסות הזו אליהם כאל סוגשל פרזיטים אוכלי חינם וכמי שאם לא תוגמלו עד היום - כך זה צריך להישאר. וזאת מבלי לדעת קצה-קצהו של תוכן והגדרות תפקידיהם. הייתי חשה בנוח יותר לו לפני שאתה משתלח במי שבונים לך את איכות החיים כאן בעיר, היית מברר מה הם עושים, למשל. ומי עושה מה. וכמה שעות הם עמלים בשבוע. וכיצד זה פוגע בפרנסתם ופרנסת משפחתם. וכולי וכולי. בעיריית רעננה יש, כבכל העיריות, 3 תקנים לסגנים בשכר. אישית, למעננו ולמען ההגינות הבסיסית, נראה לי שזה מהשצריך להיות. לא אוהבת את הרעיון הנצלני של העבדת א/נשים חינם, וודאי כשהוא נעשה בעירייה שאין לה מצוקות כלכליות כלשהן.

ארזS

New member
תגידי חנה...

באמת שיש לך בעייה בהבנת הנקרא ? אני שואל כי כל הסיפור הארוך הזה שכתבת מעיד על בעייה כזאת. אולי תקראי שוב בסבלנות ובלי עצבים [כי תגובתך מעידה על עצבים] את התגובות שלי ותנסי להבין את מה שכתבתי ? תסבירי לי היכן כתבתי במהירות בלתי נסבלת [כלשונך] על זילות בתפקידם של שליחי ציבור ? או כפי שקרה [ויותר מפעם אחת] בעבר , ברגע שאת מגלה את הטעויות שלך את פשוט נמנעת מלהגיב [ומבחינתי זה בבחינת שתיקה שווה כהודאה] ? וכשאת מגיבה , נסי בבקשה לכתוב בצורה ברורה ועם רווחים [כפי שאני בטוח שאת כותבת במכתבים שאת כותבת], וזאת על מנת שיהיה קל להבין את הדברים שאת כותבת בלי להזיע... דווקא אני קראתי ויותר מפעם אחת בדברים שאת כותבת על זילזול מצידך בשליחי ציבור [מתנדבי המשטרה לדוגמא] ואני בכלל לא זלזלתי ולא מזלזל באף בן אדם, יהא אשר יהיה. שימי לב וישימו לב גם שאר החברים הנכבדים בפורום הנכבד הזה כיצד אני כותב בנימוס רב ונמנע [וזה קשה לי...] מלכתוב בצורה יותר חמורה כפי שלדעתי ראוי לכתוב על דברים כפי שאת כתבת. צר לי מאוד על כך שפעם אחר פעם את טועה ומטעה [כפי שגם מעידים 4 מסרים מחברי פורום שקבלתי ביומיים האחרונים, ושנמנעים מלהגיב בנושא הזה בפורום מפחד המחיקון שיש ברשותך]. תגידי חנה, את לא טועה אף פעם ?

ארזS

New member
הבנתי.

שתיקה = הודאה.

a r t h e m i s

New member
ארז- יש לי רעיון בשבילך

ברצינות....אולי תחזור להתנדב במשטרה? אתה כותב כ"כ הרבה ומתעקש כ"כ הרבה ומבלבל כ"כ הרבה שנשמע לי שיש לך הההההההההההההמון זמן פנוי. לחילופין, למה שלא תנדב לעזור בעיריית רעננה? נשמע לי שזה יכול לעשות לך רק טוב וכנראה גם לנו, התושבים תהיה זו זכיה נהדרת: תושב העיר, חרוץ, אחראי, גמיש במיוחד מבחינת זמנו החופשי, יודע ב-ד-י-ו-ק מה חסר לעיר ואפילומסוגללקרואמשפטללארווח- חלומו של כל תושב שאזרח כזה יעבוד בעירייה שלו. אני מריצה את ארז לפעילות התנדבותית בעירייה! מי איתי?

ארזS

New member
כפי שעוזי כהן ז''ל היה אומר

את חמודה את
ואולי תסבירי לי רק שני דברים : 1. מדוע את עוסקת בי ולא בדברים שאני כותב ? 2. מה לא נכון בדברים שכתבתי עד כה ? לתשובתך אודה, או שמא גם אצלך שתיקה תהיה שווה כהודאה... [אה, ודרך אגב, תאמיני או לא, אבל בעבר הוצע לי, יותר מפעם אחת, ועל ידי יותר ממפלגה אחת להצטרף לשורותיה אבל סרבתי]. ועוד משהו : זה שהשם שלי מפריע לך זאת בעייה שלך ולא שלי.

ארזS

New member
ועוד משהו

כל עוד אני מופיע בשם שלי ובכרטיס האישי שלי יש פרטים שיכולים לזהות אותי בקלי קלות ולא כמוך שמופיעה בכינוי ואפילו הגיל שלך מזוייף אתייחס אלייך כמו ל
[או שמא את אכן בת 80 ולכן גילך המופלג גורם לשטויות שאת כותבת]...

a r t h e m i s

New member
אוי ארז ארז

דוקא מתה על השם ארז. "צדיק כתמר יפרח, כארז הלבנון ישגה" - אחד מהמשפטים האהובים עלי בתהילים (פרק של יום ה'!) ואחד השמות היפים בשפה העברית. אתה כנראה לא יודע לשם מה יש את הפונקציה הנקראית "כינוי". כשמה כן היא- כינוי ולא "זהות" או "שם". אני יכולה לכנות את עצמי בכל שם שארצה ואחפוץ ע"מ להשאר בעילום שם. ככה תוכל לחלוף על פני בדרך לביה"ס בכיכר החשמונאים ולא לדעת שזו אני.. למה? כי על זה מושתת האינטרנט. אף אחד לא חייב להחשף. אם הייתי רוצה חברותא גלויה הייתי הולכת לבית קפה או לחוג. או לגור בקיבוץ. לא מעוניינת לא בזה ולא בזה. אתה יכול להתייחס אלי כמו ל
או כמו ל
או כמו ל
ואפילו ברוח היום , כמו ל
, זה בכלל לא ישנה את העובדה שאני כאן, במסווה של הניק "ארתמיס" (אלת הצייד והירח, אם אתה ממש רוצה לדעת) וככה אני אשאר. יש מספיק משתתפים בפורום שיודעים את זהותי. כבר כתבתי בעבר שהם יוכלו להעיד שארתמיס אולי בת 80 אבל נראית מעולה לגילה! ארתמיס מסיימת ברגע זה את הויכוח ולא עונה לשום הודעה נוספת בנושא. מפאת כבודה וכבוד הפורום. שבת שלום!

ארזS

New member
קרעת אתי מצחוק ../images/Emo6.gif

והפסוק הוא דווקא : "צדיק כתמר יפרח כארז בלבנון ישגה". אבל איך כתוב במכתבים של הבנקים ? : ט.ל.ח. ארז שמבחינתו אין צורך שתעני כפי שגם תגובותך הקודמות היו מיותרות לחלוטין... שיהיה יום קסום לך ארתמיס ולכל באי הפורום. יום של חיוכים ולא איומים.

למעלה