עצה מהחברים

עצה מהחברים

מחזר אחריי בחור שמאוד צעיר ממני.
נזכרתי מהו חיזור (בגילי המופלג!!) רק לפני חודש, בזכותו. עד אז הייתי די עיוורת. סוג של "בובה בווטרינה".
אני נמשכת לחיזור שלו. נעים לי בקרבתו, הוא בחור מתוק, חכם ואיכותי ומי שסביבי מבין שקורה בי משהו חיובי.
פעם ראשונה בחיי מחזר אחריי בחור שהוא (מאוד!!) צעיר ממני. אני יכולה להיות אחותו הגדולה אבל הגבריות והרצינות שלו מאוד מושכים אותי.
הוא לא פלרטטן והיה לו רק מערכות יחסים רציניות. הוא יודע מה הוא רוצה וגם אמר לי ישירות שאני מוצאת חן בעיניו.
הוא העיר בי רגשות ותחושות (וביחוד הבנה) שכבר שכחתי ממזמן. ולכן, גם הייתי בובת וטרינה.
אני אוהבת את העובדה שהוא מוביל כרגע. אבל מפריע לי מאוד שהוא צעיר ממני. אמנם לא מדובר בעשר או חמש עשרה שנה של פור שלי עליו אבל בכל זאת, יותר מחמש שנים פער זה הרבה כשמדובר באישה ובחור (זה לא אותו הדבר כשזה הפוך לדעתי..אבל אולי אני טועה באמת). אבל הוא מבטל את זה בצחוק.
לי אישית זה מפריע אבל אני כל כך נמשכת אליו והתעוררתי רגשית בזכותו.
מה אני עושה?

Hermineh

New member
גם לי זה היה מפריע.. אולי תתני לזה צ'אנס ונסי

לראות איך את מרגישה עם זה?

מילי1991

New member
וואלה, ברכה...

מבינה שזה מפריע
אבל היי, עדיף שה5 שנים המסכנות האלה יפריעו ולא דברים אחרים..
זה מדהים ונדיר למצוא מישהו שגורם לך להרגיש ככה..
לכי על זה בכל הכוח ואל תפחדי!

Berethor

New member
האמת שמדובר במישהו צעיר זה לא כזה נדיר..

אז נדיר במיוחד כי נשים בדרך כלל לא יודעות את זה..

http://rich2.nana10.co.il/Article/?ArticleID=997219

מכירה כמה זוגות כאלה

כולל אותי ובן זוגי שצעיר ממני ב6 שנים.
אחרי שנה את בקושי זוכרת את פער השנים..

זה מפריע רק אם הציפיות שלכם מהחיים שונות מאוד-
נגיד אם את נורא רוצה ילדים בשנה הקרובה והוא לא.

היי תודה!!

קודם כל תודה לכולכם עם התשובות!!

מיצי - אני מודה לך על התשובה.
לגבי הציפיות, עוד אין לי. אני מודה. אבל שנינו אנשים מאוד רציניים ויציבים ככל שזה קשור להסתכלות על מערכות יחסים.
גם כשכל זה התחיל מידידות תמימה לחלוטין (כי מה לעשות, עד לפני חודש באמת לא קלטתי שמחזרים אחריי בכלל. בקטע הזה כבר שנים שאני סתומה בלומה, לא מבינה כלום),
הוא מספר לי שהוא מחפש רק קשר רציני, שהבילויים שלו סולידיים כמו שלי. וכששאלתי אותו (שוב, בתמימות!) על בנות אחרות פנויות לידנו הוא ענה לי שאף אחת מהן בכלל לא מעניינת אותו, אדרבא הן בכלל לא הטיפוס שלו ואמר לי "אני רוצה אחת בדיוק כמוך". (הוא יכל לתת לי תשובה עדינה אחרת ולא כזו נחרצת).
הוא מרגש אותי (למרות שאין בינינו קירבה פיזית או כל מגע כי אני מאוד שומרת על עצמי; קטע מוזר כזה בי), אז למה אני מהססת? אני לא יודעת.
אולי כי אני מפחדת שזה שהפערים נראים מינוריים כלפי חוץ, אהיה באמת בתוך סיטואציה שארגיש שהוא ילד עבורי. אני אישה שעברה מערכת יחסים מאוד מאוד מאוד ארוכה ומתישה.
במקום מסויים הוא בחור של "בירה וסרט", משהו בו נראה באמת גברי והוא בכיוון של להיות גבר אבל הוא עדיין לא גבר.

Michael1991

New member
לדעתי,

על פניו נשמע מעולה. לא הייתי שם את הבדל הגילים במרכז, מבחינת מה אחרים חושבים, אלה רק כי את עדיין לא מרגישה עד הסוף שאת יוצאת עם אדם ששווה אלייך. בעניין הזה, כדאי שפשוט תנסי, ולעשות הכל יותר לאט, לאפשר לעצמך לחקור את הקונפליקט הזה מכל זווית. אני שמח לשמוע שאת בסך הכל עוברת חוויה טובה, ומחדשת רגשות חיות, שהיו קבורים אצלך הרבה זמן. אבל...מדאיג אותי זה שהוא לא לוקח את החששות שלך ברצינות. אם הוא היה בוגר, כמו שאת מספרת, אני מניח שהוא היה נותן גם לחששות משקל ולא מבטל אותם. נשמע שיש משהו מקוטע בתיאור שלך אותו. כאילו הוא ב "מצב שכנוע".
לכי לאט, לכי בטוח- ולהעז! בסך הכל את חייה משהו טוב מחדש :)

ראשית, תודה !!

כן, חשבתי על הסיבה מדוע הוא די צוחק על זה...לדעתי זה אולי כי הוא כל כך רוצה למצוא חן והוא הבחין שאני לוקחת את חיי השיגרה שלי לפעמים שלא ברצינות, אז גם תחום הזוגיות/רגש בהתאם. ושם הוא טועה כמו רוב הגברים שמנסים להתחיל איתי.
כך, שאתה צודק, אני צריכה להמשיך ללכת לאט ולבחון אותו. הוא עוד בונה את המושג "גבר" על עצמו והחשש שלי שהוא רואה בי כאתגר.
אני לא רוצה להיות ניסיון חיים לבחור שעוד בונה על עצמו את המושג גבר. בדיוק על משקל שלא בריא לגבר לצאת עם בחורה שמנטאלית היא לא באמת אישה אלא איזו אישיות נבובה וקפריזית אבל הוא משכנע את עצמו שהיא אישה כי היא סקסית.

טוב, לא הבנתי בני כמה אתם

אם את בת 34 אז התיאור שלך נשמע לחלוטין הזוי.
בכל מקרה, אם כל מה שאת מסוגלת לראות בו זה "בחור צעיר שעוד בוונה על עצמו את המושג גבר", אולי תשחררי אותו. כי היחס הזה שלך אליו לחלוטין לא ראוי. את מדברת כמעט כאילו את תעשי לו טובה אם תעני לחיזור שלו. וכל זה לא בגלל משהו בהתנהגות שלו, אלא רק בתאריך הלידה שלו.

ממש לא, זה מטופש באותה מידה

אבל אלו לא צעירות סקסיות שמחזרות אחריה, אלא הגבר הזה. היא מכירה אותו במציאות, ועדיין מתייחסת אליו כאל קריקטורה ולא כאל בנאדם.

Berethor

New member
זה חלק מהסיבה שהם פשוט לא מתאימים

בנוסף צעירים במלא לא עושים לה את זה אז אין לה מה לחפש איתו. אפילו מי שבעד הקשר הזה, עדיף שיבין שבמקרה הספציפי זה ככל הנראה חסר סיכוי במלא.

או קיי

גם אני פחדתי בהתחלה שהוא ילד, שהוא לא יהיה פרטנר שווה כוחות, שהוא לא יהיה מסוגל להכיל אותי. חברה טובה אמרה לי לתת צ'אנס- מה יש לי להפסיד?
נתתי וגיליתי די מהר שהוא אחד הפרטנרים הכי מדהימים שהיו לי בחיים!

(וזה שהוא קצת ילד זה נורא נחמד לפעמים..)

Berethor

New member
ולא היית במערכות יחסים עם מקרה הפוך?

שגבר מבוגר ממך בחמש שנים או הרבה יותר?

עם מקרה הפוך נראה לי שהייתי מסתדרת,

יצאתי בעברי - המאוד מאוד רחוק- עם בחורים גדולים ממני אבל מפאת הגיל הצעיר שהיה לי, לא היה מדובר ביותר משלוש/חמש שנים נניח.
וגם אי אפשר לקרוא לחמישה חודשים מערכת יחסים...
יש בי משהו מאד ארכאי. היום, כשהתעוררתי רגשית היה נראה לי שהבעיה היא בי איפשהו ושעד עכשיו גרתי באיזו מערה בתקופת האבן.
והרגשתי כאילו שגבולות ופערים הם דבר שאנשים צוחקים עליהם כל עוד האינטרס הרגעי משותף.

Berethor

New member
אני שמח בשבילך שהתעוררת רגשית

אבל בשביל בחור צעיר בדרך כלל צריך גם להתעורר מינית, לא מדובר פה בגבר מבוגר שבקושי מתפקד איך לומר אלא להפך..

שזה לא יטריד אותך (-:

אגב, סתם שתדע לידיעה כללית, "המבוגרים" שאתה מדבר עליהם ערים לא פחות מינית מצעירים, ולא משנה הגיל.
ואולי אפילו יותר מהצעירים שעסוקים בטרדות כלכליות ואישיות.
זה בדיוק כמו להבין שלא כל כוסית באמת טובה במיטה או בכלל מתאימה כבת זוג.
צא מהקליפות החיצוניות של החיים, חייה את ה-essence שלהם.

Berethor

New member
כן שמענו על כמה הם טובים

אני לא רוצה להכליל כמובן אבל בו נומר שגיל לא באמת מוסיף לבריאות, לא המינית ולא הכללית. זה לא סוד.

http://www.naturemed.co.il/in_si/health_91.html

למעלה