עצה....

sosanit

New member
היי תודה על המידע..

אבל לדעתי בגלל שזה היה באיזור בחזה בעיקר אז יהיה סבבה וגם העובדה שזה רק שבועיים... אז אני מקווה שלא יהיה לי סימנים...

enwhysea

New member
נזק לבלוטות

למרות שלא רציתי ולא חשבתי שיעזור, עשיתי 2 טיפולי דיקור סיני שמאוד עזרו לעניין של הבלוטות רוק. כדאי לברר את העניין. זה גם בא בשילוב עם איזה תה מסריח... אבל שיפור ברוק כבר היה אחרי הדיקור, לא מושלם אבל שיפור.

בלוטות רוק ודיקור

האם אפשר לדעת היכן עברת את הטיפול? אשמח לקבל פרטים. תודה

enwhysea

New member
בסין

אני מצטער שאני לא יכול להמליץ על משהו בארץ. אני בטוח שיש "רופאים סינים" טובים בארץ, אבל הייתי הולך רק לאחד שיש המון נסיון. בטח יש איזה פורום לזה כאן :)

כחלחל

New member
מי מכיר/ה את ד"ר לי? (LEE)

יש לה מרפאה סינית ברמת אביב ליד הקניון המלצות? נסיון? (ו....כן אני כחלחל
האיש של פנה קוטה, מטורף עליה, ומשתמש בכינויים שונים לפורומים שונים למנוע חשיפת יתר ולשמור על פרטיות )

מיליתו

New member
אני מכירה אותה

מדהימה ומקצועית. אני לא מכירה אף אחד בארץ ברמה שלה. יש לה פתרונות לשיפור כל דבר - בדיקור ובצמחי מרפא. אני אצלה כבר יותר משנה.

לגבי הבלוטות

מה שקורה בקרינה לאזור הצוואר זה שתעלות הרוק נסתמות ולכן אין הפרשה של רוק. אז נכון, עד לפני כמה שנים היו המצאות כמו רוק מלאכותי והחיים ללא רוק יכולים להיות לא פשוטים אבל זו בעיה שניתן לפתור עוד לפני הטיפולים כיוון שיש כדורים שגורמים לייצור מוגבר של רוק, נותנים אותם במהלך ההקרנות והם יכולים לשמור על תעלות רוק פתוחות, וגם מי שנפגע אצלו, הן מגבירות את כמות הרוק למרות הפגיעה. וזה מנסיוני. המינוס שלהן שהן גורמות לעיוורון לילה כי במקור הן מיועדות לטיפול בעיניים והן גורמות להתרחבות האישונים. ועוד דבר, הפגיעה היא אמנם בלתי הפיכה אבל המצב לא נשאר יבש, אלא משתפר עם הזמן, אני ממליצה על סוכריות חמוצות, ללא סוכר כמובן שמגבירות את כמות הרוק בפה. :)

מה שחסר לי-לאבד את הרוק בפה.... ../images/Emo10.gif

יש לי עוד שבוע לבדיקת PET-CT שאחריה נדע אם הכל חלף (אמן...) או שיש צורך בהקרנות חלילה ולפי התיאורים שלכם על הרוק בפה מה כבר יכולתי להגיב? רק-
(אגב גלי- התכונתי שתערכי את הההודעה שלי ותשני שם את הכתובת שתהיה קישור.. לא משנה בכל אופן תודה..
)

מיליתו

New member
יוני - כמו שאמרתי קודם...

אני קובלתי הקרנות לצוואר (ממרכז החזה ועד הסנטר, כולל בלוטות רוק) - והכל בסדר. טפו טפו טפו.

meiravf

New member
כדורים כנגד הרס בלוטות הרוק

שלום. אמא שלי מתחילה 30שבוע הבא הקרנות בשני צידי הגרון ובנוסף כימותרפיה, ואמרו לה שבלוטות הרוק יהרסו. רציתי לדעת האם את ממליצה לקחת את הכדורים שציינת, איך קוראים להםומאיפה משיגים אותם, ולמה בדיוק הכוונה בעיוורון לילה. אם יש לך עוד "טיפים" אשמח לשמוע... תודה רבה!! מירב [email protected]

היי מרב

מצטערת על העיכוב בתשובה (בעיות מחשביות...). הכדורים האלה נקראים "SALAGEN". עד כמה שאני יודעת, אונקולוגים מכירים אותם (מי שהיה האונקולוג שלי הכיר אותם.. אבל זה היה מאוחר מדי בשבילי). מה שהם עושים זה להגביר את ייצור הרוק בבלוטות וזה עוזר למנוע את ההסתמות של התעלות בגלל ההקרנות. ולכן עדיף לקחת אותם תוך כדי ההקרנות. במידה ואין אפשרות כזו הם גם יעילים בהגברה של ייצור הרוק גם אחרי הטיפולים. אצלי זה עזר בכל אופן. הכדורים האלה במקור יועדו לטיפול בעיניים ואחת מההשפעות שלהם היא הרחבת האישונים ולכן הם גורמים לעיוורון לילה. אם אני ממליצה.. אני מניחה שזה כל מקרה לגופו, מה שלא יהיה, הייתי מיידעת ומתייעצת עם הרופא המטפל לפני לקיחה של כל תרופה שהיא בזמן הטיפולים. :) יום טוב גלי

meiravf

New member
תודה על המידע!!!

תודה רבה! אמא שלי מתחילה את ההקרנות שבוע הבא ואנחנו נשאל על התרופה את הרופא שלה. טוב לדעת שיש כאלה פתרונות ותרופות שיכולות לעזור, כי הרופאים לא אמרו על זה דבר.... יום טוב ושבוע נעים מירב

למעלה