עצוב לי אנשים
ידידה שהכי התחברתי אליה

Bוסקסית

New member
עצוב לי אנשים ../images/Emo7.gif ידידה שהכי התחברתי אליה

ושהכירה לי את הפורומים פה דיברה איתי היום ואמרה שהחליטה לפרוש מלהכנס לפורומים ולהגיב בגלל איזה
מבחיל שהתעלק ומתעלק עליה כאן.מסתבר שהוא כבר חסום אצלה מזמן והיא לא מגיבה להודעות שלו אבל הבן אדם הזה לא תופס שהוא צריך לתפוס מרחק ובכל זאת מתעלק,הוא מנסה להציף שרשורים שהיא כתבה בהם בתגובות שמראות שיש לו בעיה.זה עצוב ואפסורד..איפה ההנהלה איפה?
ההודעה הזאת זאת מחאה שלי להעיץ את כל הטרולים המתעלקים מתפוז. ויפה שלי.אם את קוראת או תקראי את זה.אני יתגעגע.איך אני יגיב פה בלעדיך?

bioc1

New member
מוכר

גם אני פרשתי מהפורום לזמן מה בגלל שהציקו לי וירדו לחיי אבל אח"כ חזרתי וזה הסתדר...המטרידים נרגעו (2 מהם לא כותבים פה יותר) אז אולי תקופת צינון זה רעיון טוב...

לאאא!! מאיפה לי לדעת?

מה אני חבר שלהם
, אין פה בכלל עניין רכילותי אלא רצון להישמר מפני טרולים לא נחמדים, נראה לי שחשיפתם היא הכרחית!

לכל דבר יש סיבה

ואת בתור חברה שלה לא יכולה להיות אובייקטיבית ולמעשה את מראש בוחרת צד. לדעתי לא סתם נטפלים אליה, כנראה שיש סיבה. במיוחד אם זה נמשך לאורך זמן כמו שאת מציינת ובתדירות גבוהה... *אחד שסבל רבות מתופעות כאלו בתפוז *.

Bוסקסית

New member
אז כאילו הגיע הזמן להפסיק תופעות כאלה.

תראה אל תעלב אבל אתה בן אדם מבוגר ובטח מבין מה זה שיש אנשים פסיכים בעולם וזה בעצם הסיבה היחידה שהם נטפלים לבחורה יפה.כי הם פסיכים ולא בגלל סיבה אחרת.אם סבלת מתופעות כאלה אתה מבין בטח שבשביל שמישהו יקבל איזה צומי ממך הוא יוכל לעשות כמעט הכל.

היופי בעיניי המתבונן

ולא תמיד באים להטריד בגלל היופי... והכי חשוב לא להתייחס. תראי, אם זה כל כך נוגע בה, כנראה שהיו דברים בגו, אחרת היא לא היתה לוקחת ללב. פורומים זו במה כמעט לכל דבר והיא בטח יודעת שבכל פורום מקבלים תגובות שאולי לא ממש אוהבים, אז מתעלמים מהם, זה הכל. כמו בחיים. אם בן אדם ברחוב ישרוק לך, את תלכי אליו? תיפגעי ממנו? אותו דבר פה.

Bוסקסית

New member
לא מסכימה איתך,מבלי להצטנע אני ניראת טוב

ואף פעם לא התייחסתי לאף אחד אבל יום אחד מישהו אמר לי יפה "שלום" ואני עניתי אחר כך הוא נהיה סטוקר כזה ועקב אחרי וקרא לי ברחוב.ממש פחדתי וביקשתי מאמא שלי שתבוא איתי להגיש תלונה עליו.בסוף בסוף התברר שהוא היה מטריד הרבה נשים.תראה לדעתי אנשים נחמדים לא חייבים לעשות משהו ובכל זאת יהיו מוזרים כאלה שיציקו להם ומה הפשע סה"כ שבהתחלה היא הייתה נחמדה.אז מה אם אתה נחמד פעם אחד ואחר כך שהבן אדם אובססיבי אליך ואתה מבקש שיעזבו אותך חוסם ומתעלם אבל הבן אדם לא מפסיק מלהדבק אליך.אתה יכול לצפות את זה?תחשוב הגיוני.אתה צריך לשלם על זה?

זה כבר קיצוני...

כשבן אדם הולך אחרייך ועוקב אחרייך ברחוב , זה לא לעניין, צודקת. אבל כשבן אדם מביע ביקורת על מה שאת כותבת או עלייך באופן אישי על גבי הפורום, זה כבר חלק מהתמודדות שלך ומאיך שאת לוקחת את זה. הכל עניין של גישה. זו דעתי.

Bוסקסית

New member
אני לא רוצה לספר משהו בלי הידיעה של ידידה שלי

אבל זה לא מסתכם רק במחשב.בכללי זה קצת מסובך לפי מה שהבנתי- היא היתה במפגש פורום עם חברה שלה אז מישהו מצא חן בעיני חברה שלה אבל היתה טעות בזיהוי של השם של אותו איש ונוצר קשר עם האיש לא נכון אבל במקום להגיד לה שהוא לא האדם הזה הוא עשה משהו שעושים אנשים מבוגרים,משועממים,ופתטים.הוא שיקר ולא אמר לה שהוא לא היה שם וזה בכלל לא הוא הקיצר היא העבירה את הפרטים של חברה שלה לו בגלל שהיא חשבה שזה הוא.החברה שלה יצרה קשר איתה באותו יום ואמרה שהיא לא חושבת שזה האיש שהיא רצתה ושהוא הפחיד אותה ואחרי שבררה עם מנהלת פורום שארגנה את המפגש היא קלטה שהוא מסובב הבעיה היא שגם אחרי הדבר הזה הוא המשיך לשלוח אליה הודעות וגם הפעם להציע לה להכיר אותו.היא בקשה ואחר כך דרשה ממנו לרדת ממנה וחסמה אותו.אבל הנה עובדה הוא לא תפס מרחק.ועכשיו שאלה למה לך להגיב למישהי שלא רוצה איתך קשר ועוד שעשית לה קטע מסריח כזה? ואני יהיה אמיתית איתך ויגיד שלי היה קשה להבין למה התכוון המשורר במשפטים הרבה הודעות שלו כאלה שוביניסטיות.וממעקב אחרי ההודעות שלו באופן כללי.פיכסה.הוא מלקק לכל אחת ומדבר איתה ברמז כזה כאילו שנדע שהוא בקשר איתה.איכס. תראה האישה הזאת עזרה לי כשפניתי אליה בבעיה.ואפשר להגיד שאני מחבבת אותה מאוד וכן אני מחשיבה אותה לידידה טובה שלי אני מסתכלת תמיד על צד הגבר והאישה כי יש לי את שניהם [לדעת הפרטנרית החדשה הנשממי שלי].אבל אני אמיתית לא צבועה ולפחות כאן אני חושב שהבן אדם הזה עבר גבול.ואני חושבת שמנהלי פורום צריכים להבין את המצב להזהיר או להרחיק כי הם השולטים בפורומים האלה לא היא ולא אני ולא אתה. תשובה מושקעת נתתי לך

אישון36

New member
את בא5מת כתבת את כל זה לבד ?

ואפשר סיכום ? תגידי לחברה שלך שזו הסיבה שלרובינו יש כינוי...........כי אנחנו ...נו כינוי. ולך אני אומר, את חייבת להבין שאלוהים לא נימצא בפרטים אלא בפסקאות. אישון. מתמצת.

Bוסקסית

New member
סליחה מה רצית להגיד לי במשפט השני?

לא הבנתי את הרמז למדתי רק עד כיתה יב.

אישון36

New member
החברה שלך גאה

בזה שהיא כותבת בשמה המלא והאמיתי - ורובינו לא. אישון. פשוט, אה ?

אישון36

New member
לא ממש.

אבל יש כמה. יש לי גם סיפור מצחיק. אבל לנושא, בדקתי היטב בפורום, גיליתי מי החברה, בדקתי מי המטריד - גיליתי גם אותו. צר לי...אבל בדיקה מעמיקה גילתה שלא הייתה הטרדה בפורום..................ואז קראתי שוב - ההטרדה היא במסרים. ואז הפלא ופלא התברר שהיא חסמה אותו. אז אם היא חסמה אותו - איך היא יודעת אם הוא ממשיך להטריד או שלא ? להבנתי החסימה מונעת קבלת הודעות וכו וכו.....אז בואו נניח שאחרי 3 הודעות היא חסמה אותו. עכשיו מפריע לה שהוא מגיב..........אבל אם תראה טוב הוא לא ממש מגיב ישירות אלא נותן חיזוק חיובי למי שמעליב את העלמה (להבנתה) תשוקית מלאת החימה מגיבה שם ומסגירה את הבעיתיות. אז זה לא סטוקינג.....מקסימום ילדותיות מפותחת של מישהי שכותבת בפסקאות בלי פסיקים ונקודות. אישון. בביקורת ספרותית. (מי היה מאמין). ואז הבנתי,

Bוסקסית

New member
כתבת שאתה עורך דין

אבל יש לי חדשות כנראה שאתה לא חוקר מספיק טוב,נראה לי שלא מצאת את השרשור הנכון גם לא מצאתי תגובה של תשוקית שם.אני יסגור נושא בגלל שביקשו מימני.

אישון36

New member
מצאתי את השרשור הנכון

ואני יודע שלא תשוקית.....את רוצה אני הפנה. התבלבלתי בין שמך לשמה.....חלק מהדיסלקציה שלי, פשוט טעות שלי. אבל..........את גם יכולה לענות עיניינית - ולהסביר לי איך את ממשיכה להיות מוטרדת אחרי שחסמת אותו ? או יותר נכון אחרי שהיא חסמה אותו. אישון. דיסלקט.

למעלה