עצוב לי וחרא לי כי עליתי במשקל.

צפרדעית

New member
ספרי לי על זה....

אני כ``כ מבינה את ההרגשה הנוראית גם אני פרקתי עוול בשבועיים האחרונים והעלתי 4 ק``ג (השתוללתי והשלמתי חסכים) אני כ``כ מכירה את התסכול... את האכזבה האישית. אתמול החלטתי לקחת את עצמי שוב בידיים (ותאמיני לי שזה כבד) חזרתי למסגרת והתחלתי לשלב קצת פעילות גופנית מחזיקה לך אצבעות (וגם לי).... צפרדעית (שבטוחה שהיא עוד תחזור להיות רזה!)

לצפרדעית ולאירנה כאחד!!! B-)

אתן תהיו בסדר, אל תדאגו 4 קילו זה באמת לא כזה הרבה, חוצמזה- שאני סומכת עליכן: אתן תרדו את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד מלאנתאלפים סימני קריאה שאין לי כוח לעשות... :) תעדכנו אותנו מה קורה!!! אני דורשת עידכון... :) עדי התל-אביבית נ.ב --------- שלא תעזו להיכנס ל``דיאטת חסה``... זה מגעיל, זה מדכא, ובסוף - במקום לרדת, רק תעלו יותר. trust me, I know... תעשו דיאטה מאוזנת!!! למרות שבטח נורא מתחשק לכן להשיל ת`קילוגרמים מהר, אבל השיטה הכי יעילה ו``אפקטיבית`` לאורך זמן: לעשות את זה לאט, אבל בטוח... כן, כן, נשמע נדוש, אבל זאת הדרך הנכונה!!!! בהצלחה... :) (וואי, איזה ``נון בת`` ארוך... חחח) B-)

צפרדעית

New member
עדי חמודה

תודה תודה תודה!!!!! (אתם רואים למה אני באה לבקר פה?) אגב דיאטות חסה, אני לא מאמינה בקיצורי דרך דיאטות בזק גורמות לי לחסכים אדירים אישית אני מעדיפה סדר יום תקין והמנעות מבליסות וחטאים. חזרתי למסגרת, והמטרה שלי עכשיו היא להוריד כל שבוע (ובהדרגה) ק``ג אחד. כך שבחישוב כולל תוך שנה פחות או יותר המצב יסתדר תודה על התמיכה צפרדעית

ארינה

New member
את צודקת בהחלט, אני לא מתכוונת

להישבר. בגלל זה אמא שלי אתמול פינקה אותי ופיצתה אותי וקנתה לי מתנות.

ארינה

New member
גם אני מקווה בשביל שתינו ובשביל

כולנו.... בהצלחה לנו ארינה

למעלה