עצוב לי נורא, נגמרה לי ההנקה וחזר

אנידס

New member
עצוב לי נורא, נגמרה לי ההנקה וחזר

המחזור. אמנם המון זמן לא נכנסתי לאינטרנט בגלל מבחנים ומטלות שונות ואני מקווה שאולי אמצא כאן אוזן קשבת. כמו שכתבתי בכותרת, נגמרה תקופת ההנקה או יותר נכון השאיבות בגלל פצעים שלא נרפאו לפני כשבועיים (אני עדיין מחכה שיגלידו, אבל נראה לי שכבר ממילא לא יהיה כלום) וזה כל כך עצוב לי. בעודי מנסה להתמודד עם זה, היום קיבלתי (תרתי משמע) תזכורת לתום השאיבות. זהו הוא הגיע ובכאבים שלא מביישים את הצירים. מישהי יודעת איזה דבר טוב אפשר למצוא בעובדה שהוא חזר? והאם נכונה השמועה שלאחר לידה אצל מי שסבלה מאוד מכאבים הדבר רק נהיה יותר קל. וסורי על הדרמטיות, אלו כנראה גם ההורמונים שמשתתפים בחגיגה הרבתית.

ornaok

New member
../images/Emo24.gif

לא יודעת לגבי המחזור, רק מקווה בשבילך ובשבילי שהוא נהיה יותר קל
לגבי השאיבות... אולי כשיתרפאו הפצעים תוכלי לחזור לזה? לא מתייבשים כל כך מהר לפי דעתי. ממה נגרמו הפצעים? שולחת לך
ים רבים ומקווה שתתעודדי.

אנידס

New member
תודה חמודה, הפצעים נגרמו בגלל

השאיבות. כבר כמעט שבועיים לא שאבתי והתחושה היא שזה נגמר.

ornaok

New member
בגלל השאיבות?../images/Emo4.gif

כל הכבוד שהמשכת עם השאיבות עד עכשיו
נתת לאור את הטוב ביותר! איך היא מסתדרת בלי החלב?

אנידס

New member
תודה, איזה זיכרון מדהים יש לך

כרגע היא מקבלת חלב פרה ובקבוק פורמולה לפני השינה והאמת שהיא לא ממש מתלוננת. רק לי זה מפריע.

אנידס

New member
../images/Emo13.gif זכרת איך קוראים לפשושה שלי, אני

מאמינה שהרבה זמן לא כתבתי אותו.

באיזו משאבה השתמשת? ../images/Emo12.gif

וכלכבוד שהצלחת להתמיד למרות הכאבים!
אאוץ'...

אנידס

New member
בלקטינה של מדלה ומדי פעם גיוונתי

עם הידנית של אוונט. בדרך כלל זה הי בסדר. אבל בחודשים האחרונים היתה בעיה ועדיין לא יודעת למה. וזה בהחלט אאוץ' (מצחיק, אבל כשזה כואב זה מרגיש כמו מרכז היקום)

משוש30

New member
הי מתוקה ../images/Emo24.gif

קודם כל משתתפת בצערך. אני זוכרת את הקושי בסוף ההנקה וההרגשה הזאת שהנה חלק ממה שנתת לתינוק הוא כבר יכול לקבל במקו םאחר וזה לא פשוט. מה טוב במחזור? קודם כל הידיעה שהגוף חזר לעצמו וגם שאפשר עוד פעם להיכנס להריון פעם. חוץ מזה לא הרבה... שולחת המון

אנידס

New member
כן, כן תארת את התחושות שלי

הקיצר אפשר גם בלעדיו (בעיקר שלושה ימים לפני מבחן) ותודה ענקית על התמיכה.

../images/Emo24.gif

אפשר שוב להסיר את הכובע בפנייך על תקופת השאיבות הארוכהההה שעברת? כל הכבוד! את צריכה להיות גאה ומאושרת שתקופת ההנקה נמשכה זמן כה ארוך! לגבי המחזור, אם זה מנחם אותך אז גם אני במחזור. ומאחר וזה באמת לא מנחם, אני אברך אותך במזל טוב לרגל חזרת גופך להיות פורה וכולו רק שלך ולמענך.

אנידס

New member
מאוד אהבתי את הברכה המקסימה שלך

למרות שמשום מה אני חשה שהתקופה לא היתה מספיקה ושהיא עוד תינוקת ואם לא היו פצעים הייתי ממשיכה (כרגע אני מחכה שיחלימו). וכן זה קצת מנחם שיש עוד במצב שלי (מי אמר אחוות נשים?).

lulyK

New member
../images/Emo24.gif

מעריצה אותך. מבינה כל כך את התחושות שלך, ומקווה עוד מעט כשהעצב ייעלם תוכלי לראות את זה כמו שאני רואה אותך: את הההשקעה והאהבה. מחזור זה דבר מצויין.....עכשיו עוד הריון מתחיל להיות אופציה, לא?

אנידס

New member
תודה חמודה, אני באמת תקווה שיעלם

במהרה. דברייך נגעו בנימי נפשי וריגשת אותי מאוד
. הריון זו לא אופציה עבורי כרגע (על אף הגיל המתקדם), אין לי זמן לעוד קטנטן כרגע. מה איתך, מתחילים לבצבץ ניצני חשק?

lulyK

New member
אפילו לא ניצנוצי חשק.....

ומחזור יש כבר מזמן, אז מה הרווחתי פה?

דפנה מי

New member
עדי גמלה את עצמה לפני 3 שבועות

ללא כל הודעה מוקדמת. והמחזור הגיע ובגדול אחרי כמה ימים-הייתי מותשת וסמרטוטה ובהלם מהמבולים ומההורמונים המשתוללים-מקווה שמכאן ואילך הוא יתחיל להסתדר ולהתאזן וגם ההורמונים. כל הכבוד על התקופה שעברת
-תשמחי על מה שהיה ובטוח שתמצאו דרכים אחרות להתרפק ביחד ולהיות קרובים. רופא נשים אמר לי שאם לוקחים גלולות נגד הריון (ועכשיו אפשר רגילות ולא פמולן-יתרון להפסקת ההנקה? ושלא צריך לחשבן כל דבר אם יעבור ואם משפיע על החלב ואחרים יכולים להאכיל ואת קצת יותר חופשיה) זה מקל על תופעות המחזור ומאזן יותר טוב את ההורמונים וגם עוזר להפסקת החלב-לי עדיין יש...

אנידס

New member
כן, אני זוכרת את השרשור האדום ההוא

וכיצד הרגשת (מקווה שהתאוששת מאז
). מכיון שאורצוק שלי לא ינקה אין לי את הבעיה של להתגעגע ממש להנקה, אלא רק לעובדה שאני נותנת לה את הדבר היחיד שרק אני יכולה לתת ושאני מרגישה שבמקום כלשהוא העניק לי שליטה על הבריאות שלה (תחושה כוזבת אני יודעת). וכמובן להתגעגע לאי מחזור. אבל את צודקת עכשיו אפשר לאכול גם דברים רעים כמו דיאט קולה. לגבי החלב אני ממש חוששת שלא יהיה כשאנסה בפעם הבאה, כי אני לא מהשופעות. איך עדי מתמודדת עם שינוי הסטטוס מיונקת ליונקת בדימוס? לא התחרטה עדיין?

דפנה מי

New member
עדי ממש לא התחרטה

והמשיכה להעליב אותי עם קולות כאילו הקאה כל פעם שראתה
זה ממש לא הדבר היחיד שרק את יכולה לתת לה-חום אימהי, תשומת לב, אהבה של אמא-רק את יכולה לתת לה. את כל תכונות האישיות שלך וכל כולך-האוירה שאת משרה שאת איתה, מצב הרוח שלה-הכל מושפע והיא "יונקת" גם אותם. לגבי שליטה על הבריאות-הקפאתי קצת, כמות שיכולה לשמש כ"תרופה", אבל עדי גם הצליחה להצטנן ולחטוף אדמדמת עם הנקה. זו לא תחושה כוזבת - כי היא באמת אכלה משהו שהגוף שלך ייצר ובא ממך-אבל צריך גם להתחסן מעצם החשיפה לדברים אחרים ולפתח נוגדנים.

למעלה