עצוב לי נורא, נגמרה לי ההנקה וחזר

ornaok

New member
אני רוצה להגיד לך מה היו מילות הקסם

בשבילי,כשאני ניסיתי לשאוב כדי להגביר חלב - ולא הצלחתי. "כדורי חילבה" אני פשט ממליצה עליהם לכולן. שווה לנסות. אצלי הם ממש עשו שינוי משמעותי. (מ20-30 מ"ל בכל שאיבה, 8 שאיבות ביום, עם לקטינה) להנקה מלאה עם ציצי משפריצי שאפילו ד"ר ליבוביץ חטפה ממנו שפריץ לעין

הדבר הטוב שניתן למצוא בעובדה

שהוא חזר - שאפשר להתחיל לעבוד על אח/ות.....
מעבר לזה - לרוב אחרי לידה דווקא כואב יותר. שולחת
עידוד בגלל סיום ההנקה..

אנידס

New member
אוי אוי, לא נשמע מבטיח.

אח/ות כרגע לא אופציה. אם כי שמעתי על גלולות שמאפשרות הפסקת המחזור לארבעה חודשים, דהיינו 3 או 4 מחזורים בשנה בלבד. אני חייבת לברר יותר על העניין הזה. ושולחת
תודה בחזרה.

אנידס

New member
תודה על ההתענינות חמודה, יותר טוב.

פעולת ההורמונים כנראה התמתנה מעט. ההודעה שלי נראית לי פתאום קצת הסטרית, אבל נו טוב מותר לי אני אחרי לידה לא? (אמנם שנה וחצי אחרי אבל מי סופר). מה שכן עוד קצת חבל לי על עניין השאיבות, כנראה שאצטרך להשלים את האבל לאט.

אוי מסכנה

אני רק חושבת על הרגע הזה ונהיה לי רע, לא די שעצוב בעצם הפסקת ההנקה , אנחנו מקבלות בנוסף גם "פרס" בצורת מחזור. אני מתביישת לספר שאחת הסיבות שמחזיקות אותי על הנקה מלאה היא בדיוק זו. חיובי? לא בשבילי. תנסי לחשוב רק שהגוף שלך חזר לעצמו.

יעלי9

New member
מאד מזדהה

מאד מבינה את העצב. אני, עם פחות נחישות ממך, פשוט הפסקתי לשאוב בעבודה עם מלאות שנה לאפרוחון. כתוצאה מכך אני הולכת ומתייבשת (עכשיו בניסוח הזה זה נשמע לי עוד יותר עצוב). אני מניחה שלא ירחק היום והילד יבין שמאמציו לא נושאים פרי והוא פשוט יפסיק לינוק... מצד שני , האם לפני הלידה וגם בתחילת הדרך בכלל שערת שרק בגיל שנה וחצי תכתבי הודעה כזו. אולי אפשר להסתפק בחצי נחמה. אצליח המחזור הופיע עם החזרה לעבודה, אחרי ההריון לא נהיה יותר קל אבל לראשונה בחיי -סדיר.

למעלה