עצוב

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך

ne ro

New member
היא פוליטיקאית הולנדית..

שרה בהולנד לענייני הגירה.. היו לה פעם התבטאויות מאוד קיצוניות על מהגרים..

a e q u i t a s

New member
גם שרת הפנים האוסטרית

גם שרת הפנים האוסטרית ליסה פורקוף, התבטאה בפומבי ש-45% מהמהגרים המוסלמיים בארצה "אינם בני קליטה" והפצירה בהם "לבחור בארץ אחרת" להתגורר בה.

ne ro

New member
אבל באוסטריה זה שונה..

האוסטרים ( וגם הגרמנים) אף פעם לא היו מתים על יהודים או מהגרים..

a e q u i t a s

New member
....

השימוש במונח "מתים על יהודים ומהגרים" הוא פוגעני, מעליב ומבזה את זכרונם של הנרצחים בתקופת מלחמת העולם השנייה, גם היהודים וגם האוכלוסיות האחרות שהושמדו על ידי הנאצים... אני לא יודע אם זה היתה בחירה מקרית או שימוש ציני, אבל זה לא יאה להתשמש בביטוי הזה בנושאים כאלה.

a e q u i t a s

New member
זה בסדר... ../images/Emo9.gif

פשוט זה נושא דיי רגיש, בכל מקרה שלחתי לך מסר, אשמח לתגובתך.

כדאי לדייק לגבי "השתלטות התורכים"

הגרמנים, כמו כל מיני מדינות מערביות הם אילו שהחלו "לייבא" עובדים זרים שלאחר מכן התאזרחו, עכשיו הם נזכרים להחמיר את חוקי ההגירה, זה כבר נחשב טימטום לקרואר להגירה כדבר מועיל (למרות ששמעתי בלייר אומר זאת לאחרונה).

a e q u i t a s

New member
הגירה זה דבר טוב אם יודעים לווסת

כמו בישראל גם במדינות אירופה וארה"ב, אזרחים לא יעבדו בענפי החקלאות, הבנייה והניקיון, מה גם שמהגרים ממלאים את החורים בכוח אדם. הגירה היא דבר חיובי, אך צריכים לדעת לווסת אותה בצורה כזו שלא תפגע בכלכלת המדינה...

ne ro

New member
נכון..

ופשוט בשנות ה- 80 היו הרבה ממשלות סוציאל-דמוקרטיות למשל בשוודיה, שם היה יחס מאוד מאוד אוהד כלפי הפלסטינים.. ולכן מדינות סקנדינביה הן כאלו פרו פלסטיניות.

ne ro

New member
../images/Emo5.gifבלי לדבר על זה..

שבליון יש שכונות שנראות כמעט כמו אלג'יריה..

a e q u i t a s

New member
לא הייתי באלג'ריה גם לא בליון

אבל צרפת עמוסה במהגרים מוסלאמים מאלג'ר, את זה אני יודע.

ne ro

New member
הנה תמונה שצילמתי במצלמה ה €5

הבית הזה נמצא בפינת רחוב וולטייר ורחוב רואיאל בליל. ובכלל, כל רחוב רואיאל מזכיר במידה מסוימת את ה rive gauche. אגב Rue de Voltaire, במן לפסוס היסטורי/עירוני יצא שהוא מקביל ל Rue Négrier; וולטייר התנגד לעבדות על רקע פוליטי, אולם האמין כי ה"שחורים" נולדו להיות עבדים. גם ההשכלה המוארת ביותר יש ביכולתה לטעות ולפשוע.

למעלה