חצאית סקוטית
New member
עצומה - אמא תקני לי
שלום,
יצרתי עצומה על הנושא הנ"ל, אשמח לשמוע את דעתכן/ם ולראות את חתימתכן/ם
מוצרים ש"דוחפים" לנו ליד הקופה בסוף הקניה, שאין לנו צורך בהם.
מכיר/ה?
האם מוכרת לך הסיטואציה הבאה:
הגעת סוף סוף לקופה אחרי שסיימת לערוך את הקניות בסופר עם הילד או עם הילדים.
בזמן שאת/ה ממתין/ה לסיים את הקניות הילד נודד בין הקופות אחרי האטרקציות ה"בריאות" שיש לסופר להציע, החל משוקולד, מסטיקים, משהו לא מזוהה בצבע כחול ועוד...
ואז צריך להסביר לילד שאין צורך במוצרים הללו/ שהוא אכל כבר ממתק היום/ שהמוצר הזה לא בשבילו/ מסוכן/ לא בריא ועוד...
ישנם הורים שבסופו של דבר נכנעים לתחנוני הילד וקונים, רק כדי לא לעבור עוד ויכוח,
אפשר להבין את ההורה ואת הילד, אבל מדוע עלינו לרכוש את המוצרים הללו ברגעים הקריטיים, כאשר כל רצוננו לעשות הוא- לצאת מהסופר ולהגיע הביתה סוף סוף....
נדרוש מרשתות המזון, בתי המרקחת למיניהם (סופר פארם וניו פארם) והחנויות למוצרי נוחות להוציא את הדברים הללו מאזור הקופה, הרי לכל מוצר יש את המקום המיועד לו.
הסופרים מתוכננים בצורה כזו שניקנה יותר, אבל אל להם לסחוט אותנו גם אחרי שהחלטנו שברצוננו לסיים את הקנייה.
תודה
עצומה - אמא תקני לי
שלום,
יצרתי עצומה על הנושא הנ"ל, אשמח לשמוע את דעתכן/ם ולראות את חתימתכן/ם
מוצרים ש"דוחפים" לנו ליד הקופה בסוף הקניה, שאין לנו צורך בהם.
מכיר/ה?
האם מוכרת לך הסיטואציה הבאה:
הגעת סוף סוף לקופה אחרי שסיימת לערוך את הקניות בסופר עם הילד או עם הילדים.
בזמן שאת/ה ממתין/ה לסיים את הקניות הילד נודד בין הקופות אחרי האטרקציות ה"בריאות" שיש לסופר להציע, החל משוקולד, מסטיקים, משהו לא מזוהה בצבע כחול ועוד...
ואז צריך להסביר לילד שאין צורך במוצרים הללו/ שהוא אכל כבר ממתק היום/ שהמוצר הזה לא בשבילו/ מסוכן/ לא בריא ועוד...
ישנם הורים שבסופו של דבר נכנעים לתחנוני הילד וקונים, רק כדי לא לעבור עוד ויכוח,
אפשר להבין את ההורה ואת הילד, אבל מדוע עלינו לרכוש את המוצרים הללו ברגעים הקריטיים, כאשר כל רצוננו לעשות הוא- לצאת מהסופר ולהגיע הביתה סוף סוף....
נדרוש מרשתות המזון, בתי המרקחת למיניהם (סופר פארם וניו פארם) והחנויות למוצרי נוחות להוציא את הדברים הללו מאזור הקופה, הרי לכל מוצר יש את המקום המיועד לו.
הסופרים מתוכננים בצורה כזו שניקנה יותר, אבל אל להם לסחוט אותנו גם אחרי שהחלטנו שברצוננו לסיים את הקנייה.
תודה
עצומה - אמא תקני לי