חחחחחחחחחחחחחחחחחח
נ נועלה 123 New member 9/7/05 #26 ישלחו להם את זה במייל!! לייק הלו!!! איך בדיוק חשבת?. נרשום להם בעברית: גרין דיי מושים!! פליזוש תבואו לארץ!! תראו אפילו הכנו עצומה עם 1000 חתימות...P:... חח סתם סתם לא להיעלב...
ישלחו להם את זה במייל!! לייק הלו!!! איך בדיוק חשבת?. נרשום להם בעברית: גרין דיי מושים!! פליזוש תבואו לארץ!! תראו אפילו הכנו עצומה עם 1000 חתימות...P:... חח סתם סתם לא להיעלב...
R Rockamora New member 10/7/05 #28 חחחחחחחחחחחחחח... הרגת אותי עכשיו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אפשר לפרוק? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
חחחחחחחחחחחחחח... הרגת אותי עכשיו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אפשר לפרוק? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
נ נועלה 123 New member 10/7/05 #34 XD חומה... עד ששכחתי מזה... חח אוי... אני נופלת מהכיסא נראה לי...XDDDDDDDD
R Rockamora New member 12/7/05 #38 אני??????? מה אני יעשה.. שאלתי אותה מה נשמע אז היא לא אמרה כלום אז דיברנו ואז לולי אמרה לי "מה אתה מציק לעדי" חחח.. אם היא הייתה אומר לא הייתי מציק
אני??????? מה אני יעשה.. שאלתי אותה מה נשמע אז היא לא אמרה כלום אז דיברנו ואז לולי אמרה לי "מה אתה מציק לעדי" חחח.. אם היא הייתה אומר לא הייתי מציק