עצומה מקורית

מגושקה

New member
עצומה מקורית

אז מכיוון שנאמר לנו ממר אייזנברג עצמו (
) שהוא מרחיב את כמות השירים שהוא ישיר בהופעות. חשבתי לפתוח עצומה, שתקרא לכך שהוא ישיר עוד שירים מקוריים בהופעותיו. כמובן את "נשארתי נורמלי"ההורס, ו"לא משנה דבר" המופלא (מקווה שבגירסה יותר רוקיסטית) ולפחות עוד שיר חדש אחד. הרי אין ממש סיכוי שגעלגלצ (=
) ישדרו אותו, אז מה הדרך היותר טובה מהשמיע שיר חדש אם לא בהופעות?! בכל אופן מי שמסכימה עימי, מוזמנת לסמן
או
או לחתום, ומי שלא, צ'י, אני מקווה שאין הרבה כאלה.

Nova5

New member
מתנגדת בתוקף!!! ומקווה שיהיו כמוני

איזה זכות יש לנו להכתיב לאומן בסדר גודל של ג'קו מה הולך לשיר ובאיזו צורה?! אומנות לא הולכת יחד עם עצומות למיניהן!! כמו שכישרון לא נמדד משנת שירות בצבא. אנחנו יכולים להביע דעה, כל אחת יכולה להגיד לא אפילו באופן אישי , איזה שיר או יצירה היא אוהבת יותר, אבל עצומות??!!

kapit5

New member
אני חייבת להסכים עם נובה

גם לדעתי אומן חייב ליפעול מתוך עצמו ולא מתוך לחץ זה או אחר.צריך לתת לו את הזמן שלו ולכבד את זה שהוא משתדל כמיטב יכלתו

livi4

New member
התנגדות מוחלטת!!!!../images/Emo46.gif

תגידי מותק מה קרה לך בשבת??? נפלתעל הראש? לא מתאים לך , את אחת הבנות שאני יכולה לומר בלב שלם שיש לה ראש על הכתפיים . מה נכנס בך ? אז כמו שיאנוש' אומרת - הכבוד במקומו מונח , אנחנו פה על גדר המלצה או בקשה בלבד , לא רוצי לעשות עצומות , בייחוד לא על ג'קו . ג'קו מכבד אותנו במקום שאנו נמצאות בו - בואי לא נזוז מהמקום הנכון שאנו דורכות עליו ונכבד את הנמצא . המשך ערב מהנה! בלי עצומות למינהן .

מגושקה

New member
להבהרה

מטרת העצומה היתה להראות לג'קו שיש הרבה בפורום שרוצות לשמוע אותו שר בעיקר את שיריו המקוריים. ומכיוון שהרבה בנות כאן עוברות הרבה קשיים כדי להגיע להופעותיו, זה היה נחמד אם גם הוא היה שר שיר מקורי חדש שאני קיוויתי שהם ירצו לשמוע. ולא רק, הרבה אמנים התחילו להשמיע שירים חדשים שלהם בהופעות וכך צברו מעריצים חדשים. העצומה לא היתה להכריח כמו שאין לה שום יכולת להכריח אדם כלשהוא לעשות משהוא בניגוד לרצונו. וסליחה אם מישהו הבין כך. זאת פשוט היתה מחווה, שקיוויתי שהרבה בנות יתמכו בה, להראות שאנו תומכות ביצירה שלו ורוצות לשמוע אותו שר בעיקר אותה. ושוב ללא רצון להכריח אף אחד. ודרך אגב, יש דבר כזה שנקרא עצומת תמיכה, זאת היתה מטרתי, ואני מצטערת אם מישהו הבין את זה ולקח את זה למקורות אחרים.

livi4

New member
אחותי יש לך כוונות טהורות../images/Emo221.gif

זה מה שבטוח -אנחנו יודעות זאת - אבל לכי תדעי , יש כאלה שיקחו את הדברים אחרת ואל לנו לתת לזה לקרות - בשום צורה שהיא .

אסתילי

New member
בודאי שהוא ישיר!

זו בכלל לא שאלה. קודם כל הנה הוא כבר הבטיח לעשות זאת אם אינני טועה בקרוב בהופעה בחיפה. דבר שני, כמה זמן הוא יכול לשיר רק את אותם ארבעה שירים? בודאי לא לנצח... ודבר שלישי: את עוד תראי איך ישדרו את שיריו המקוריים והחדשים בגעלגעל"צ! אני מוכנה לחתום על זה!

שונית 7

New member
לפי דעתי גלגלצ ישדרו אותו באיזה שלב

יש לי תחושה שיש הסכמה שקטה עם טדי.לאחרונה שמעתי את צביקה הדר מרואין בגלי צהל די הרבה בשיא הנחמדות.חוץ מזה הירידות על גלגלצ בארץ נהדרת גם עושות את שלהן.בלי כל קשר יהיה נהדר אם ישיר את השירים המקוריים במיוחד לא משנה דבר

alona37

New member
השירים שג'קו יבצע בהופעותיו...

הם לשיקולו בלבד. הרי אין מה לדאוג , במוקדם או במאוחר יצאו ויוצגו שירים מקוריים..

glitter8

New member
../images/Emo45.gif

קודם כל יש לברך על כל יוזמה ולא לכסח, (וכבר ראיתי שיש פה פוטציאל כיסוח..אלא שהתעלמתי..) מה בסך הכל הבחורה רצתה? לקדם את היצירה המקורית של ג'קו?- נהרוג אותה בגלל זה? אלא שלדעתי פשוט אין צורך, ז'קו רוצה לא פחות מאיתנו לקדם את החומר המקורי שלו והוא אמר את זה עוד בתכניות של כוכב נולד. וזה ברור. כל אומן מעדיף יצירה אישית על פני קאברים. זה יקרה. זה רק עניין של עוד קצת זמן, עיבודים, הקלטות, לא הכל קורה ביום אחד.. וגם גל"צ בסוף ילכו עם העדר. והעדר רוצה ז'קו. מווווווו

Nova5

New member
ענבל, לקרוא לג'קו - ז'קו - זה מן

הומור כזה? כי יש הרבה שעדיין לא מסתדרות עם השם - אבל אני עדיין לא ממליצה להוציא אותם להורג יש הבדל בין התנגדות לרעיון מסוים ובין פגיעה פיזית בבן אדם היקר לליבנו , כמו מגושקה

glitter8

New member
חס וחלילה!!../images/Emo160.gif

זה לא מן הומור...זו מן טעות..אני מוצאת את עצמי כותבת באותו הודעה את השם כל פעם בצורה אחרת בגלל פיזור הנפש... נו, אפשר להבין אותי...כמה שעות אחרי הופעה...תופעות פוסט הופעה.. כמובן שבמכתב שכתבתי ונתתי לו בדקתי שוב בפורום איך כותבים בדיוק, כדי לא לעשות פאדיחה. אכן, כתיבת שם נכון זה דבר חשוב..שנאמר-תגידו עלי מה שתגידו- רק תאייתו את השם שלי כמו שצריך.. אז אם כבר אנחנו בעינייני לינגוויסטיקה (תורת השפה) אז ג'קו זה קיצור של יעקב, ולא נראה לי שיש חוק ברור לגבי איך זה אמור להיות.. בטח גם על זה היה דיון בעבר.. ולמה פגיעה פיזית במגושקה? חס וחלילה? אמנם עדיין לא פגשתי בה, אבל היא לא נראית לי מסוכנת לציבור..
ושוב-היה כיף לפגוש את כולן, תודה על המחמאות על הכתיבה ועל הכרטיס האישי, אכן אין לי ארץ אחרת, ואשמח להעביר מנסיוני העשיר בפורומים אחרים בענייני עזרה לדור הצעיר, (עוד פלח שוק שחשוב שיהיה לג'קו) בהגעה להופעות ושאר ירקות ופירות. עד כמה שיהיה לי זמן, כי מה לעשות...אני בן אדם די עסוק.. מסן במסרים למי שתרצה בכיף.

Nova5

New member
תודה על ההבהרה, מתוקה

ואין לי ספק שאת בן אדם עסוק - סחתיין על החתימה החדשה, מקווה שדוויד ברוזה נשאר בהקרה וגם הפורום שלו, לא נתשת אותם סופית?

glitter8

New member
../images/Emo24.gif

אין סיכוי... קודם כל- כולן מוזמנות לבקר בפורום האינטימי של ברוזה, הביקור לא עולה כסף..(תגידו שאני שלחתי אתכן..) שנית, א-י-ן- מצב!! את רואה את עצמך עוזבת את הפורום של ג'קו?... דיויד הוא איש יקר שמלווה אותי מילדות, ואני אותו, ובשנים האחרונות הכרות אישית, הוא לא שם רגל ברכבת למצדה בלי שהוא יודע שאני שם..(כבר יש מסורת של האוטובוסים שיורדים דרומה..) גם אם חברים מתחננים אני לא צורבת להם דיסקים שלו כי אני לא רוצה לפגוע בפרנסה שלו. ובכלל , מעניין אותי לעקוב אחרי התפתחות של אמן מתחיל (יחסית) עוד לפני הדיסק הראשון שלו- לכן אני מסכימה עם מגושקה בעניין של להגיד לו מה העם רוצה, הוא כמובן יעשה מה בראש שלו... אני לא יכולה להימנע מההשואה בין ה"הערצה שלי" לאמן צעיר ומתחיל לבין הערצה לאמן ותיק ומשופשף. אני מדגישה- אני לא משווה בינהם. אני משווה בין איך א-נ-י רואה כל אחד מהם. אני מאחלת לג'קו קריירה מצליחה כמו של ברוזה, אינשאללה עוד 20 שנה גם לו יהיו 20 דיסקים ודי וי די אים של הופעות,בארץ ובעולם, ועוד מכל מה שהתחום יכול להציע לו רק דבר אחד שלא יעשה כמו ברוזה-שלא יגזור את הקוקו!! יאלה נשיקות,אני חוזרת לעבודה..

Nova5

New member
עכשיו באמת הוקל לי

אם את מאחלת לג'קו קריירה מצליחה כמו של ברוזה, איזה כוונות טובות יש לך - אין עליך, יאלה נשיקות, , תחזרי לעבודה.

קניה 1

New member
מגושקה חמודה,

אני יודעת שהרעיון שלך בא מכוונות טובות - להראות לג'קו שיש לו תמיכה וביקוש להופיע עם חומר מקורי.. אז בכל אופן אני תומכת בך!

talytal

New member
מגושקה מתוקה שלי! ../images/Emo140.gif

ברור לי שאת כולך כוונות טובות, ושכל כוונתך היא להפגין תמיכה ביצירה המקורית של ג'קו.
כמוך, גם אני מחכה בקוצר רוח לשמוע עוד חומרים מקוריים שלו. כל פעם שמישהו מהגורמים הפנימיים (חברים שלו, צביקה הדר, אנשים מכוכב נולד) ששמעו את השירים המקוריים שלו, מתבטא בנושא, תמיד זה גורם לי שימחה מהולה בקצת קינאה. כי הם כולם אומרים איזה שירים נהדרים יש לו ואיזה אלבום נפלא יצא, ולי כבר אין סבלנות לשמוע גם...
נראה לי שהמילה "עצומה" העלתה פה לכמה אנשים אסוציאציות לא כל כך טובות, וחבל שכך. בכל אופן, כשג'קו יוכל לשיר עוד שירים מקוריים, הוא יעשה זאת. צריך לזכור גם שההופעות שיש עכשיו הן מעיין תקופת הרצה. יש סיבה שהן כמעט לא מפורסמות בשום מקום. אם כבר, נראה לי שבכך שג'קו וההפקה רואים שאנחנו מגיעות שוב ושוב, אנחנו גורמות לזירוז התהליך, כי יש לי תחושה שאף אחד שם לא ציפה להיענות כזו. עכשיו כשברור שיש לו קהל, הליין-אפ רק יילך ויגדל.

אסתילי

New member
טליטל. כל כך נפלא לראות

איך את תמיד מנתחת נכון ומוצאת את המילים הנכונות, בעיתוי הנכון ובצורה חיובית. אני מסכימה עם כל מילה שרשמת כאן.

moon line

New member
הי מגושקה והי לכולן ../images/Emo24.gif

מגושקה חמודה , אני חושבת שאין צורך לעשות עצומה כיוון שהוא בעצמו רוצה את אותם הדברים שאנחנו רוצות.אני בטוחה שגם הוא מרגיש את המיצוי של אותם 4 שירים והראיה שהוא הבטיח להגדיל את הרפרטואר!. צריך להבין שבשלב זה ג'קו "מהלך על ביצים" ואינו בוחר לו את בחירותיו , לי הכי חרה זה המועדון שהוא הופיע אתמול אם בגהה עוד היה סביר, ואלג'יר הדרדר אז הגיע סילבר והראה לכולם את ה"דאון טאון של ת"א בכיעורה הן מבחינת החומר האנושי והן מבחינת תפוארת המקום , והסאונד שהיו מזעזעים. ג'קו אתה שווה הרבה יותר !.

shongold

New member
היי מון חותמת על כל מילה שלך

אחותי למקסם ...ג'וני. ואפרופו עצומה לא יודעת מה הבהלה מהמילה..הכיון והראש טובים. הרצון הוא של כולנו. וג'קו וחבריו היועצים..יעשו את השיקולים שלהם בתקווה לשביעות רצון כולנו.

למעלה