עצומה מקורית

rifkin1

New member
בנות, אל תשכחו שג'קו

רק בתחילת דרכו ואל תשכחו שדרכו התחילה ברגל שמאל... הוא רק עכשיו מתחיל לרכוש את אהדת הקהל בחזרה והוא בדרך הנכונה מפני שיש לו אתכן, חבורה של נשים בוגרות אשר לא מוותרות על אף הופעה ולא משנה באיזה חור נידח היא מתקיימת ואף "גוררות" את בעליהן וילדהן יחד איתן. אבל הדרך שלו היא עוד ארוכה ולעצרו ולצערכן הוא ייעלץ להמשיך להופיע בכל מני מקומות נידחים אבל כמו שאמרתן: מכאן אפשר רק לעלות והוא עוד ייעלה כי הוא הכי מוכשר שיש והכי חשוב שתתמכו בו לאורך כל הדרך למעלה...

shongold

New member
בוקר טוב רפקין חמודה ומה את חושבת

שאנו עושות כאן אם לא לתמוך באיש לכל אורך הדרך.? האם נראה לך שאנשים כל כך עסוקים כמונו מטופלים..בילדים ..ובבעלים ועוד אי אלו זוטות שנקראות..עבודות..ופעמים נוטשות את הכל על מנת להיות..כאן וגם שם.. ובכן אם זה לא תמיכה מה כן?!

rifkin1

New member
שון, בדיוק זה מה שציינתי

למעלה בהודעה שלי, אתן תומכות בו בצורה מדהימה שלרוב זוכים בה הזמרים הוותיקים ולא זמרים שרק החלו את דרכם רק ציינתי שהוא רק בתחילת דרכו ויש לו עוד דרך ארוכה לעשות והוא חייב להוכיח את עצמו אבל אין לי ספק שאף אחת לא תנטוש אותו.

thr7

New member
היי בנות -שמחה שנהנתן אני חולה מאדד

מרגע לרגע אני מבינה שג'קו עצמו מקבל כוח מכן אז בפעם הבאה נראה לי שאעזור אומץ ואכנס איתכן. אף כי נראה לי שבטח אגמגם ולא אדע מה להגיד . אני ממנה אותכן בזאת להכניס אותי בכח בפעם הבאה. חיפה?????????? אהבתי דווקא יחסית למה שהיינו עד עכשיו. והוא הבטיח להגדיל רפרטואר? אני בעד שישיר הכל והרבה. כמעט כל מה שהוא נוגע הופך לזהב. ביי בנתיים ,

Karina85

New member
אל תדאגי...

אני ממש התפדחתי והתביישתי, אבל הוא כזה מקסים שאת תסתדרי...

למעלה