עצומה

Just TalTi

New member
עצומה ../images/Emo88.gif

סיכמנו שצריך לפרסם אותה יותר - ואנחנו נוציא את זה לפועל =] פה יש את כל רשימת הפורומים, מה שאתם צריכים לעשות זה רק לפרסם באותם פורומים את העצומה [עם הסבר קטן כמובן]. כל מי שבעד, ורוצה לפרסם, שיכתוב פה [לפני שהוא שולח] את הפורומים שהוא רוצה לשלוח אליהם [עדיף שזה יהיה הרבה
חיחי]. חשוב - לכתוב את רשימת הפורומים לפני שהוא שולח לאותם פורומים, כדי שלא יווצרו אי נעימויות וישלחו כמה לאותו פורום [אותו פורום יכול להתעצבן]. הניסוח של הפירוט לעצומה צריך להיות משהו כזה: להקת הפאנק רוק-פופ סימפל פלאן סחפה אחריה הרבה מעריצים, גם בשיראל! ואנחנו רוצים להביא אותם לפה! פתחנו [או שנכתוב ואל מירה פתחו.. אם זה משנה לבנות] עצומה שאותה נשלח להם- העצומה הזאת [קישור] נועדה לנסות ולהביא אותם לפה, ואנחנו צריכים לפחות 700 חתימות! אז בבקשה עיזרו וחיתמו! למי שלא מבין איך חותמים וכו' מוזמן לפנות אליי. זה אותו ניסוח כמו בפעם הקודמת ששלחנו, זה פשוט ניסוח מושלם [וגם לקח לי שעה עד שמצאתי אותו
אז, רשמו פה את הפורומים שאתם רוצים לשלוח אליהם. והכי חשוב, כל מי שפה ועדיין לא חתם [נו נו נו] - לחתום! www.spcometoisrael.coo.co.il

Just TalTi

New member
אוי איזה דבר דפוק זה =\

רק בפה הראשון אמור להיות קשר =\ אוף, זה הרס לי את כל הניסוח. חעחע

sapirush1

New member
חחח אוקיי

אז אני חושבת שממש חרשנו על הפורומים ופעם אחרונה שפירסמת היו כמה שהתעצבנו אז אני עוברת לקומונות..: פרוייקטים בסימס - לא קשורה אבל היא הכי פעילה! גיטריסטים ובאסיסטים MCR - למרות שהם בטח מכירים שאלונים ומשהו.. ואני לא מוצאת עוד חח אז פורומים: גרין דיי גוון סטפני קולד פליי בלינק זיהוי שירים ערוץ MTV מוזיקת פאנק רוק רוק ישראלי ואחרון חביב מצעדים וביקורות מוזיקה

sapirush1

New member
ועוד משהו

אני חושבת שמומלץ לכתוב בסוף מפורום סימפל פלאן ולהוסיף קישור ככה לכל המעריצים שעדיין לא שמעו שנפתח פורום

Just TalTi

New member
אני חושבת שעדיף הרעיון של שיר

ככה נכסה את כל הפורומים =]

Just TalTi

New member
יאללה תתחילו לקחת אותיות ונזוז..

א, ה ו-מ הכי גדולות. מי מתנדב לקחת אותן?

sapirush1

New member
רגע אבל..

זה לפרסם ממש בכל הפורומים? כי יש כאלו שממש לא קשורים למשל: בני עקיבא בסיסי נתונים היאבקות וסתם מכל מיני כאלו.. אז לפרסם ממש בכולם?

sapirush1

New member
זה הרבה זמן

וזמן = כסף.. אבל אני באמת חושבת שיש פורומים שזה פשוט מיותר!

קרניjack

New member
טלי יא גדולה!!!!

את צריכה אדימות!!! נראה לי שיהיה הכי טוב לכתוב ש"פתחנו" הבמקום לכתוב את שמות הפותחות (זה גם כתוב בעצומה עצמה..), זה נראה יותר טוב...הקרדיט כמובן שלהם וכמו שאמרתי זה נמצא שם....זה קצת יהיה מוזר לכתוב את השמות

למעלה